نکات مهم عمل پروتز سینه در دوران شیردهی

#1
شیردهی با پروتز سینه چگونه ممکن می شود؟ آیا بعد از پروتز سینه می توان شیر داد؟ آیا پروتز سینه باعث بروز مشکلاتی در شیردهی می شود؟ راه های جلوگیری از عوارض پروتز سینه بر شیردهی کدامند؟ جهت کسب اطلاعات سودمند و دریافت پاسخ پرسش های خود در این زمینه با ما همراه باشید.

پروتز سینه احتمالاً آرزوی بسیاری از خانم‌هایی است که ذاتا سینه‌های بزرگ و زیبایی ندارند. به همین دلیل اغلب آنها احساس ناراحتی کرده و مایلند با جراحی زیبایی، ظاهر سینه های خود را بهبود ببخشند. اما گاهی اوقات شک و تردید در مورد آینده ذهن آنها را درگیر می کند. آیا می توانم در آینده به عنوان یک مادر با سینه های پروتز شده به نوزادم شیر دهم؟ آیا بعد از پروتز سینه مشکلی وجود نخواهد داشت؟
 
 
تصویر
 
آیا بعد از پروتز سینه می توان شیر داد؟شیردهی با پروتز سینه امکان پذیر است اما چگونه؟

در این مورد لازم به توضیح است که اگر هدف از پروتز، بزرگ کردن سینه باشد یا عمل به منظور افزایش حجم سینه و اصلاح فرم سینه انجام شده باشد، شیردهی امکان پذیر است. این عمل شامل قرار دادن یک پروتز سیلیکونی با حجم متغیر بین ۱۲۰ تا ۴۵۰ سانتی متر مکعب در یک کیسه جراحی ساخته شده توسط پزشک ، می شود.
 این کیسه در پشت مجموعه غده ای سینه ​​قرار می گیرد و منجر به افزایش حجم یا اصلاح فرم سینه می شود. البته این نوع جراحی را می توان بعد از شیردهی نیز انجام داد، اما باید حداقل چند ماه صبر کرد تا سینه به اندازه قبل از بارداری خود بازگردد. بنابراین، در صورتی که تحت عمل جراحی از این نوع قرار گرفته اید و باردار هستید یا به فکر بچه دار شدن هستید، باید بدانید که به طور کلی هیچ مشکل یا منع مصرفی وجود ندارد و می توانید به روال طبیعی آناتومی سینه به نوزاد خود شیر دهید.
 در حقیقت آناتومی سینه در طول این عمل مطلقاً تحت تأثیر قرار نمی گیرد. برش هایی که برای قرار دادن ایمپلنت پستان ایجاد می شود، اتصالات بین غده پستانی و نوک پستان را دست نخورده باقی می گذارد.
 ماساژ دادن نوک سینه ها بعد از عمل بسیار مهم است حتی اگر در ابتدا بسیار دردناک باشد. با این کار، بازگرداندن حساسیت به نوک پستان و در نتیجه شیردهی در آینده امکان پذیر می شود. پس از انجام عمل پروتز سینه در ابتدا سینه ها بسیار متورم و سفت می شوند. اما پس از مدتی با انجام ماساژهای لازم، تجویز و مشاوره پزشک متخصص، نرم و لطیف خواهند شد.
 
 
تصویر
 
 آیا پروتز سینه باعث بروز مشکلات در شیردهی می شود؟

همانطور که در بالا گفتیم شیردهی با پروتز سینه در صورتی که پروتز به منظور بزرگ کردن و حجم دادن به سینه ها انجام شود، تداخلی نخواهد داشت. در واقع سینه حجیم شده یا اصلاح شده با پروتز بدون هیچ مشکلی در آینده قادر به شیردهی است. اما لازم است توجه داشته باشید که عمل زیبایی کوچک کردن سینه به دلیل بزرگی بیش از حد آن، می تواند موانع آشکاری را برای شیردهی ایجاد کند.
 زیرا در حین عمل ممکن است لازم باشد نوک پستان با برداشتن و کاشت مجدد آرئول جا به جا شود. بنابراین، ۹ مجرای شیر که وظیفه انتقال شیر به نوک پستان را بر عهده دارند، تحت این عمل نمی توانند همواره حفظ شوند. در واقع در عمل جراحی کوچک کردن سینه انتخاب خارج کردن بافت چربی به تنهایی و در عین حال محافظت از مجاری شیر، به دلیل عدم توزیع یکنواخت آنها بسیار دشوار است.
 در این حالت، ناحیه تحت عمل ممکن است حساسیت خود را از دست بدهد. زیرا نوک پستان دیگر نمی تواند به عملکرد تغذیه ای خود پاسخ دهد. از این رو، این احتمال وجود دارد که به هیچ وجه نتوانید شیر بدهید. اگر نوک پستان جابجا نشده باشد و مجاری فقط به طور جزئی بریده شده باشد، شما این امکان را دارید که به طور متوسط شیردهی به نوزاد خود را انجام دهید.
 زنانی که تحت این نوع جراحی قرار می‌گیرند موفق نمی‌شوند بیش از ۵ روز شیردهی داشته باشند. در حالی که برای افرادی که سینه‌های طبیعی دارند این زمان به طور متوسط سه ماه است.
 برخی تحقیقات همچنین نشان داده است که زنانی که تحت عمل جراحی سینه (هم برای کاهش و هم افزایش حجم) قرار می‌گیرند، سه برابر بیشتر از زنانی که سینه‌های طبیعی دارند، در معرض خطر عدم شیردهی قرار دارند.
 در واقع، ۶۴ درصد از زنانی که تحت این عمل جراحی قرار گرفته‌اند، شیر کافی برای ادامه پروسه شیردهی را تولید نمی‌کنند. برای ارتقای تولید شیر، باید به خاطر داشت که بهترین راه قطعا شیردهی بر حسب نیاز است و برای کمک بیشتر در این زمینه می توانید از پمپ سینه استفاده کنید.
 بدیهی است که تمام این موارد در مورد موضوع شیردهی با پروتز سینه، داده های آماری هستند و ضروری است که اگر تصمیم به جراحی زیبایی سینه دارید به متخصص مراجعه کنید. در مورد تصمیمات آینده خود و تاثیرات و خطرات جراحی با متخصص مشورت نمایید و در طول شیردهی توصیه های متخصص زنان را دنبال کنید.
 
تصویر

تاثیر روش های مختلف جراحی پروتز سینه بر روی شیردهیشیردهی با پروتز سینه موضوعی است که شاید پیش از این زیاد در مورد آن بحث نمی شد اما در حال حاضر افراد زیادی در مورد آن پرسش های تخصصی مطرح می کنند. شیردهی یک پروسه طبیعی است که برای سلامت مادر و نوزاد مفید است. به طوری که متخصصان، شیر مادر را به عنوان تغذیه اولیه، حداقل در ۶ ماه اول زندگی توصیه می کنند.
 با این حال، امروزه بیشتر زنان سینه های خود را تحت عمل های جراحی پلاستیک افزایشی یا کاهشی قرار می دهند تا حجم و فرم آنها را اصلاح کنند. در دهه های اخیر، سن متوسط زنانی که جراحی پلاستیک سینه انجام می دهند بسیار کاهش یافته است.
 اگر تا مدتی قبل در بیشتر موارد بعد از بارداری یا با بالا رفتن سن از چاقوی جراحی برای زیبایی سینه استفاده می شد، امروزه این کار در حدود ۲۰ سالگی و قبل از مادر شدن انجام می شود.
 

آیا شیردهی با پروتز سینه مانند شیردهی طبیعی است؟یکی از متداول ترین سوالاتی که از متخصصان پرسیده می شود این است که آیا می توان شیردهی با پروتز سینه را مانند شیردهی طبیعی انجام داد؟ یا به بیانی دیگر، آیا پروتز سینه می تواند مانع از شیردهی شود؟
 در واقع، مسئله امکان یا عدم امکان شیردهی با پروتز سینه بستگی به نوع جراحی و نحوه انجام آن دارد. برای مثال، بزرگ کردن سینه، عملی که به شما امکان می دهد از طریق کاشت ایمپلنت سینه، اندازه آن را افزایش دهید، نسبت به کوچک کردن سینه که با آن بخشی از غده برداشته می شود، خطر آسیب کمتری به غده پستانی دارد.
 این موضوع را در بالا نیز به طور مفصل مطرح کردیم. به عنوان مثال، اگر برای قرار دادن پروتز، پوست سینه برش داده می شود و عمل در سطح شیار پستانی انجام می گردد، هرگز غده ای از سینه جدا نمی شود و در نتیجه نباید مشکلی در شیردهی ایجاد گردد.
 از کجا بفهمیم نوزاد سینه را به خوبی گرفته است؟پس از دانستن برخی نکات مهم در مورد شیردهی با پروتز سینه، در اینجا به این سوال پاسخ می دهیم که از کجا باید فهمید نوزاد سینه را به خوبی گرفته و از آن تغذیه می کند؟ پارامترهایی وجود دارند که مادر می تواند با رعایت آنها بفهمد آیا نوزاد سینه را به خوبی گرفته و مکیدن او واقعاً مؤثر است یا خیر:
چشمان باز کودکاگر نوزادی که بیش از ۲ یا ۳ روز سن دارد با چشمان باز به سینه مادر بچسبد، این نشانه خوبی از تمایل کودک به شیر خوردن است. برعکس، اگر نوزاد تمایل به بستن چشمان خود داشته باشد، در بیشتر موارد ممکن است به درستی تغذیه نکند.
دهان باز با لب زاویه داردر این مورد لازم است که موقعیت لب های کودک را مشاهده کنید. حرکت لب پایین را به دقت بررسی کنید. لب پایین کودک می تواند شیر بیشتری را به هنگام مکیدن بیرون دهد.
لب های برآمدهزمانیکه کودک در حال مکیدن شیر باشد لب های آن برآمده می شود که شما از این طریق به راحتی می توانید متوجه شیر خوردن نوزاد خود شوید.
۱۰ بار مکیدن مداوممشاهده شده است که در طول یک تغذیه موثر، نوزاد پس از ۱۰ بار مکیدن پشت سر هم، مکث می کند. با این حال، اگر تعداد مکش ها ۹ یا ۱۱ بار شد نیازی به مضطرب شدن وجود ندارد. نکته مهم این است که تعداد مکش ها کاهش چشمگیری نداشته باشد.
 
تصویر
از کجا بفهمیم نوزاد به اندازه کافی شیر خورده است؟تعیین مقدار شیری که کودک در طول شیردهی مصرف می کند ممکن نیست. اما آرام بودن کودک در پایان تغذیه می تواند نشانه ای از تغذیه کافی او باشد. در پایان شیر خوردن، والدین انتظار دارند کودک بخوابد. اگر کودک آرام به نظر می رسد و به خواب می رود، در واقع می تواند نشان دهنده این باشد که میزان غذای دریافتی او رضایت بخش بوده است.
 البته، موضوع همیشه اینطور نیست و به دلایل مشکلات دیگری، کودک سیر نیز می تواند بی قرار باشد. شاید عوامل دیگری وجود داشته باشد که کودک را آزار می دهد: مانند نیاز به آروغ زدن یا تمایل به تغییر وضعیت.
اقدامات لازم برای افزایش میزان شیردهیمواردی وجود دارند که وظیفه آنها تحریک و در نتیجه افزایش تولید شیر مادر است. در بدن انسان، قوی ترین اثر افزایش تحریک تولید شیر توسط پرولاکتین و اکسی توسین انجام می شود.
 هورمون اول قادر است غده سینه را برای تولید شیر تحریک کند، در حالی که هورمون دوم وظیفه هدایت شیر ​​به داخل مجاری شیر را بر عهده دارد. برخی از غذاهایی که به نظر می رسد تولید شیر را افزایش می دهند عبارتند از:
  • مارچوبه
  • زردآلو
  • جعفری
  • بلغور جو دوسر
  • لوبیا سبز
  • چغندر
  • سیب زمینی شیرین
  • رازیانه
  • هویج
  • نخود فرنگی
تصویر
راه های جلوگیری از عوارض پروتز سینه بر شیردهیبرخی از مطالعات علمی انجام شده نشان داده اند که اگر برش سینه در اطراف آرئول باشد، می تواند شیردهی با پروتز سینه را دچار اختلال کند. پس متخصص جراح بایستی دقت کافی را برای عدم آسیب رساندن به منطقه تیره اطراف نوک پستان انجام دهد.
 علاوه بر تمام آنچه که در این متن گفته شد، توصیه می کنیم که اگر قصد بارداری و شیردهی پس از انجام عمل پروتز سینه را دارید ابتدا و در جلسات مشاوره قبل از جراحی این موضوع را با پزشک متخصص در میان بگذارید.

منبع: drnaseryahoo


کسی که با کتاب آشنا بشه هیچ وقت توی زندگی اش احساس تنهایی نمیکنه 💕
ارسال پست

بازگشت به “شیردهی و دارو ها ”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان

cron