سلام من در ابتداي هفته نهم هستم و خيلي حالت تهوع خستكي وسنكيني معده و يبوست دارم به طوريكه غذاخوردن برام تبديل به يك معضل شده من در شهر ونكوور هستم و به جز همسرم كسي نيست... هرغذا يا ميوه اي كه هوس ميكنم هم اينجا نيست مثل جاقاله بادوم و ....
حالا از قصه هوس بكذريم ميخواستم بدونم دقيقا اين تهوع و ويار تا كي ادامه دارد؟؟؟
#2
سلام. مباركت باشه /و باارزوي سلامتي
معمولا تا ماه چهارادامه داره. ولي خب تعدادكمي بيشتر دارن ويارشون رو
موفق باشي
معمولا تا ماه چهارادامه داره. ولي خب تعدادكمي بيشتر دارن ويارشون رو
موفق باشي
#3
salam , mobarak bashe , bardari ba tahvo va tanha bedoone hemiate khanevade kheili sakhte man badtarin halatesh ra gozaoondam,tahavo man ta akhare bardai bood albate tahavo man kheili shadid bood vali az mahe chaharom kheili behtar boodam ,mamoolan az mahe chahar behtar mishe, albate man daroo zede tahavo mikhordam ,bara yoboosat ham baiad kheili mive va sabzijat va roghane zeitoon va esfenaj bokhori, in sakhtiha tamoom mishe va hame chiz ra faramoosh mikoni, movafagh bashi
Re: ويار تا كي ادامه دارد
#4سلام من هفته ی دهم بارداریم هست و تا الان از یک ماه گذشته بجز سرم چیزی نتونستم بخورم حتی اب. خیلی ضعیف و بیحال شدم
لطفا راهنمایی کنید ...
لطفا راهنمایی کنید ...
Re: ويار تا كي ادامه دارد
#5دوست عزیزم توصیه های تغذیه ای که برای ویار باردرای هست رو رعایت می کنید ؟ قرص ضد تهوعتون چی هست؟اندانسترون رو امتحان کردید؟
كارشناس مامايي فيروز
Re: ويار تا كي ادامه دارد
#6KarshenaseMamaee نوشته شده:دوست عزیزم توصیه های تغذیه ای که برای ویار باردرای هست رو رعایت می کنید ؟ قرص ضد تهوعتون چی هست؟اندانسترون رو امتحان کردید؟
اصلا نمیتونم هیچی از تغذیه ها رو تحمل کنم
قرص دمیترون و نوادوکسین رو برای تهوع استفاده کردم ولی تاثیری نداشت
از اندانسترون استفاده نکردم
تا کی باید تحمل کنم?
Re: ويار تا كي ادامه دارد
#7برخی تا 16 هفته و برخی زودتر بهبود پیدا میکنند عزیزم
اندانسترون هم همان دمیترون بود...
اندانسترون هم همان دمیترون بود...
كارشناس مامايي فيروز
Re: ويار تا كي ادامه دارد
#8سوسیس و کالباس در بارداری اگر کاملاً پخته باشد استفاده از آنها بیخطر است. سوسیس و حتی کالباسهای تولید شده از گوشت گاو یا مرغ باید به طور کامل پخته شوند. شما باید در موقع مصرف سوسیس آن را طوری بپزید که هیچ نقطهی صورتی در آن باقی نماند. با این همه لازم است که قبل از گنجاندن این مواد در رژیمتان با پزشک مشورت کنید. سوسیس و کالباسهایی که از گوشت قرمز یا مرغ تولید میشوند و دارای پوششی از رودهی حیوانات هستند باید کاملاً سرخ یا کباب شوند
https://gahvare.net/articles/Afn3n/%D8% ... 8%B1%DB%8C
https://gahvare.net/articles/Afn3n/%D8% ... 8%B1%DB%8C