آموزش پخت برنج ایرانی در 3 مرحله

#1
قبل از شروع باید این موضوع را در نظر داشته باشید که اگر قصد پخت برنج ایرانی را دارید، باید بدانید که پختن برنج تازه کمی دشوار است پخت برنج کهنه است اما عطر و طعم برنج تازه بسیار بیشتر از برنج قدیمی است.
 آشنایی با انواع برنج ایرانی
 از انواع برنج ایرانی میتوان به برنج هاشمی ، برنج علی کاظمی ، برنج دم سیاه ، برنج طارم ، برنج فجر ، برنج عنبربو ، برنج شیرودی ، برنج ندا و ... را نام برد که در شمال کشور تولید می شود، اما، برنج عنبربو مخصوص جنوب کشور می‌باشد. اما در این بین از با کیفیت ترین برنج ها، میتوان به برنج هاشمی ، برنج دم سیاه و برنج طارم را نام برد که در صدر جدول قرار دارند . البته از این موضوع هم نباید غافل شویم که انتخاب بهترین برنج ایرانی کار دشواری است.
  
 مرحله اول - خیساندن برنج
 بهترین حالت خیس دادن برنج این است که از شب قبل از پخت، برنج را در ظرف مورد نظر ریخته و نمک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا زمان پخت، برنج در آب نمک بماند. باید به این مورد توجه کنید که برنج تازه نباید زیاد در آب نمک بماند و حداکثر بین 4 تا 6 ساعت کافی است، زیرا بیش از این تایم باعث شفته شدن برنج شما خواهد شد.
  
 مرحله دوم - پخت برنج
 بهترین حالت این است که شما ظرف دیگری را برای پخت برنج استفاده کنید. به این صورت که درون ظرف مورد نظر دو سوم آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به نقطه جوش برسد. در این زمان شما برنجی را که از قبل خیس خورده است را درون ظرف در حال جوشیدن بریزید و شعله آن را روی متوسط (رو به پایین) قرار دهید و درب ظرف را بگذارید تا مجددا به جوش بیاید.
 زمانی که برنج  به جوش آمد، اجازه دهید به مدت (بسته به مقدار برنج) 8 تا 13 دقیقه بجوشد. در این فاصله هر چند دقیقه یک بار به آرامی برنج را هم بزنید.سپس یک دانه برنج را برداشته و بین دو انگشت خود، فشار دهید. اگر برنج نرم و مغز آن کمی سفت است، حالا وقت مرحله بعد رسیده است.
 توجه کنید: اگر نتوانستید ظرف دیگری برای پخت برنج پیدا کنید، همان ظرف اولی که برنج در آن خیس خورده را میتوانید استفاده کنید.
  
 اگر میخواهید برنج کته پخت کنید - مرحله سوم (1)
 آب درون ظرف را خالی کنید و ظرف را روی شعله کم قرار دهید و با ته قاشق چند سوراخ با فاصله مابین برنج بسازید تا باعت چرخش بخار در ظرف شود و برنج شما مغز پخت شود. و بعد از مدت 15 تا 20 دقیقه غذای شما حاظر می‌شود.
  
 اگر میخواهید برنج آبکش پخت کنید - مرحله سوم (2)
 بعد از گذشتن از مرحله دوم، یک آبکش مناسب تهیه کنید و برنج را درون آبکش خالی کنید، سپس ظرف خالی شده را روی شعله کم قراردهید و مقداری روغن ته آن بریزید.
 وقت ته دیک رسیده است
 در این زمان شما میتوانید ته دیک مناسب خود را قرار دهید. ته دیک میتوانید مقداری نان ، تعداد دایروی شکل سیب زمینی و... باشد . اگر نمیخواهید ته دیگ دیگری داشته باشید، برنج را در ته دیگ بریزید (که خیلی هم خوش مزه است ☻ )
 در این زمان، با ته قاشق چند سوراخ با فاصله مابین برنج بسازید تا باعت چرخش بخار در ظرف شود و برنج شما مغز پخت شود.
 نوش جان
 برای مطالعه بیشتر میتوانید به آموزش پخت برنج ایرانی به روش آبکش و کته در سایت گیلان مارک مراجعه کنید.
 پ.ن : برای خرید برنج ایرانی درجه یک میتوانید به سایت گیلان مارک مراجعه فرمائیید. منتظر حضور گرمتان هستیم
  


ارسال پست

بازگشت به “تغذیه”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 16 مهمان

cron