Re: اهمیت طبیعی بودن عسل در تغذیه

#1
عسل درمانی:
خواص اثبات شده داروئی عسل در علم طب به شرح زیر است:
خواص ضد باکتریایی، آنتی بیوتیکی و خاصیت ضد التهابی عسل.
گلوکوز و فرکتوز عسل سریعاً جذب شده و به انرژی تبدیل می شوند.
عسل فعالیت جگر را زیاد میسازد.
حرکات و ترشحات روده را بهبود می بخشد.
-عسل دارای یک اثر ملین بوده و ترشحات روده ها را تحریک می کند.
فشار اسمزی را در بدن  بالا نگهمیدارد، وجود ترکیبات معطر آن باعث بروز این امر میشود.
عسل باعث کم شدن،سرفه،زخم معده، خستگی، ضعف و بیحالی میشود.
عسل ضد ،سنگ صفرا،گاز گرفتن شکم،ورم معده و افسردگی بدن میباشد.
عسل غذا مناسب  برای عملیات فیزیکی شدید و طولانی میباشد.
عسل برای اکثر امراض مانند  سردردی ، بیخوابی،ناراحتی های مجرای تنفسی ، گلودرد، ورم گلو، حلق و حنجره ، در  بیماریهای تب دار و کاهش کلسترول خون مفید است.
عسل از کم خونی،و ناراحتی گردش خون جلوگیری مینماید.
عسل  برای دوران بارداری، شیردادن، کمبود مواد معدنی و بیماری های عروقی  بسیار مفید میباشد.
عسل برای درد های  مجرای ادرار یا ریکتوم، سیاه سرفه ، التهاب مثانه رماتیزوم،سنگهای ادراری و ناتوانیهای جنسی مفید است.
عسل آرام بخش برای حالتهای عصبی، طپش قلب، ضد تشنج است.
تور گرجستان
تور استانبول 
تور باکو


ارسال پست

بازگشت به “تغذیه”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 6 مهمان

cron