اگر باردارید دور این کارها را خط بکشید!

#1
در دوره بارداری خلق و خوی مادر باردار تغییر می کند و حتی به سمت افسردگی پیش می رود در این حالت شاید پخت و پز تهیه غذای نامناسب و مانده مناسب نباید و به دلیل نمک بیش از حدی که در فست فودها وجود دارد خانم های باردار به بیماری های زیادی مثل دیابت، فشار خون و روماتولوژی مبتلا شوند.

بررسی ها نشان می دهند، مهم ترین انگلی که می تواند از راه خاک خانم باردار را آلوده کند توکسوپلاسموز است که آزمایش هایی که از خانم های باردار گرفته شده است نشان می دهد بسیاری از خانم ها به این انگل مبتلا هستند.

نتایج مطالعات نشان می دهند، خطر لخته شدن خون در 3 ماهه سوم بارداری به دلیل بزرگ شدن شکم تشدید می شود و خطر انعقادپذیری خون نیز پس از زایمان همچنان تهدید کننده اند بنابراین خانم باردار حتی پس از زایمان نیز باید از خوابیدن و استراحت طولانی مدت در بستر خوددار کنند.
منبع:
http://www.ninisite.com/Pages/News-1112.aspx


Re: اگر باردارید دور این کارها را خط بکشید!

#2
عوارض مصرف کافئین در بارداری چیست؟
برای اینکه بدانیم چه میزان مصرف کافئین در بارداری ضرر دارد؟ کافئین یک ماده محرک است؛ به همین دلیل فشار خون و ضربان قلب شما را افزایش می‌دهد که هر دوی این شرایط در دوران بارداری توصیه نمی‌شوند. کافئین همچنین باعث تکرر ادرار می‌شود. تکرر ادرار یکی از عوارض بارداری است که اکثر زنان در دوران حاملگی با آن مواجه می‌شوند؛ اما با افزایش سطح کافئین خون، مثلا از طریق مصرف چای در بارداری این وضعیت تشدید می‌شود. این اتفاق باعث کاهش سطح مایعات بدن شما می‌شود و می‌تواند به کم آبی بدن منجر شود.
https://gahvare.net/articles/wZKoB/%D9% ... 8%B1%D8%AF

کافئین از طریق جفت به کودک شما نیز منتقل می‌شود. اگرچه شما می‌توانید مقدار کافئینی را که مثلا با مصرف چای در بارداری یا با خوردن قهوه در بارداری وارد بدنتان می کنید را تحمل کنید، اما متابولیسم کودک شما هنوز در حال بلوغ است و نمی‌تواند کافئین را به طور کامل متابولیزه کند؛ به همین دلیل برای مدت زیادی داخل خونش باقی می ماند. البته لازم به ذکر است که حتی بدن خود مادران نیز در دوران بارداری نسبت به قبل از بارداری، متابولیسم کافئین را کندتر انجام می‌دهند.

کافئین ناشی از مصرف قهوه یا مصرف چای در بارداری می‌تواند باعث تغییر در الگوی خواب کودک یا الگوی حرکات طبیعی کودک در رحم در مراحل بعدی بارداری شود. به یاد داشته باشید‌، کافئین یک ماده محرک است و می‌تواند شما و کودک شما را بیدار نگه دارد.

یادتان باشد که کافئین تنها در چای و قهوه وجود ندارد. کافئین می‌تواند با خوردن شکلات در بارداری نیز وارد بدنتان شود؛ حالا این شکلات چه مستقیم مصرف شود و چه از طریق خوراکی‌هایی چون کیک شکلاتی یا بیسکویت شکلاتی وارد بدنتان شود.
ارسال پست

بازگشت به “تغذیه در بارداری”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 16 مهمان

cron