روش‌های مقابله با اختلال بی نظمی خلقی اخلال‌گرانه (DMDD)

#1
 
دلیل عصبانیت کودک را دریابید: اگر فرزندتان در موقعیت‌های خاصی عصبانی می‌شود، سعی کنید برای آن موقعیت‌ها برنامه‌ای داشته باشید. بعضی وقت‌ها اگر کودکتان را از آن موقعیت دور کنید، کمک بزرگی به او کرده‌اید.
 
کودک را از خطرها دور کنید: اگر فرزندتان مستعد پرخاشگری فیزیکی است، اشیای خطرناک مثل اجسام قابل پرتاب سنگین یا تیز را دور از دسترس او بگذارید و مطمئن شوید وسایل اطرافش بی‌خطر هستند.
 
آموزش مهارت‌های مقابله: به کودک مبتلا به اختلال نامنظمی خلقی اخلال‌گرانه (DMDD) آموزش دهید هر زمان عصبانی شد، در ذهنش شعری را زمزمه کند این روش به همراه تمرکز روی نفس عمیق و تلقین به خود قبل از پرخاشگری و عصبانیت توصیه شده است.
 
آنها  را به رفتارهای خوب را تشویق کنید: با توجه، تمجید و امتیاز دادن به رفتارهای خوب، کودک را به خوش رفتاری تشویق کنید. در خانواده‌های چند فرزندی، بچه‌ها گاهی اوقات وقتی رفتار خوبی دارند، مورد توجه قرار نمی‌گیرند، اما وقتی بد رفتار می‌کنند توجه همه را به خود جلب می‌کنند. این کار باعث تکرار رفتار نادرست و دوری از رفتار خوب می‌شود. باید حواستان به کارهای خوبی که فرزندتان انجام می‌دهد باشد و در ازای آن‌ها به او پاداش دهید تا این الگوی غلط شکسته شود.
 
اختلال بی نظمی خلقی اخلال‌گرانه (DMDD) یک بیماری چالش برانگیز است که مشکلات بزرگی در زندگی کودک به وجود می‌آورد. احتمال اینکه کودکان مبتلا به DMDD  در بزرگسال دچار افسردگی شوند بسیار زیاد است. بنابراین اگر مشکوک هستید که کودک شما ممکن است به این بیماری مبتلا باشد، باید به دنبال درمان باشید. درمان مناسب به فرزند شما کمک می‌کند چنین علائمی را مدیریت کند و در مدرسه، خانه و محیط‌های اجتماعی روابط بهتری با دیگران داشته باشد.

روانشناس کودک خوب در تهران


ارسال پست

بازگشت به “ساير موارد”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 31 مهمان

cron