هزینه بهترین روش درمان کیست مویی چقدر است؟

#1
 
 حتما برایتان پیش آمده که در نواحی مختلف بدنتان مو در زیر پوست باقی بماند و باعث ایجاد جوش و حتی عفونت شود که معمولا بعد از مدتی خود به خود از بین می رود و مشکل خاصی به وجود نمی‌آورد. اما در مورد کیست مویی مقعدی یا سینوس پیلونیدال اینطور نیست. کیست مویی نوعی بیماری است که روی دنبالچه و دقیقا در بالای خط باسن ایجاد می شود.
 برگشتن مو به داخل پوست در این ناحیه، یک سوراخ یا حفره در زیر پوست ایجاد می کند که پر از عفونت، مو و مواد زائد است و در نهایت منجر به آبسه می شود. زمانی که عفونت پیشرفت کند، این مجراهای ایجاد شده به سطح پوست مقعد راه پیدا می‌کنند و شما سوراخ هایی در روی پوست مقعد مشاهده می کنید که ترشحات و عفونت از آن خارج می شود.
 برای درمان این بیماری لازم است تا عفونت و زائده های ایجاد شده در زیر پوست بطور کامل تخلیه و درمان شوند. معمولا مردان جوان و افراد پر مو بیشتر به کیست مویی دچار می‌شوند اما هنوز علت دقیق ابتلا به این عارضه شناخته نشده است. 
چرا بیماران به موقع مراجعه نمی‌کنند؟یکی از دلایلی که باعث پیشرفت عفونت بیماری و سخت شدن روند درمان آن می‌شود، عدم مراجعه به موقع برای درمان کیست مویی است. بیماران به دلایل مختلفی مثل نداشتن آگاهی در مورد این بیماری، ترس از جراحی، هزینه عمل کیست مویی و عواملی از این دست مراجعه به پزشک را به تاخیر می‌اندازند.
 همچنین بسیاری از بیماران سعی به خود درمانی و برطرف کردن کیست پیلونیدال با استفاده از داروهای آنتی بیوتیک یا روش های خانگی دارند که معمولا هم بی نتیجه است. این روش ها فقط می توانند به کاهش موقت علائم بیماری کمک کنند و برای درمان قطعی باید عمل جراحی و لیزر کیست مویی را انتخاب کنید.
 تا انتهای این مقاله با ما باشید تا به بررسی جامع این بیماری و روش های درمان آن بپردازیم:
علائم کیست مویی چیست؟شدت علائم کیست مویی با توجه به اینکه عارضه حاد یا مزمن است می تواند تغییر کند. اما شایع ترین نشانه های این بیماری به شرح زیر است:
  • ایجاد برآمدگی در بالای مقعد که به لمس حساس است
  • تورم و قرمزی این ناحیه
  • درد و التهاب
  • خروج ترشحات و چرک
  • تب
چگونه بفهمیم دچار این عارضه شدیم؟کیست مویی در مراحل ابتدایی و قبل از اینکه عفونت آن پیشرفت کند ممکن است بدون علائم خاصی باشد و یا بیمار فقط یک یا دو مورد از علائم بالا را تجربه کند.
 بنابراین اگر مدت زمان زیادی را می نشینید، پرمو هستید یا اضافه وزن دارید، لباس های تنگ می پوشید و غیره، در صورت مشاهده هر یک از علائم بالا به دکتر متخصص مراجعه کنید و احتمال ابتلا به کیست مویی را بررسی کنید.
 
به چه دکتری مراجعه کنیم؟انتخاب پزشک ماهر که تجربه کافی در زمینه درمان این عارضه را داشته باشد بخش مهمی از درمان است. بنابراین حتما قبل از انتخاب دکتر، سوابق درمان های موفق او را بررسی کنید. مراجعه به یک متخصص جراح عمومی که بطور تخصصی در این زمینه فعالیت می کند انتخاب مناسبی است.
برای مراجعه به بهترین دکتر متخصص کیست مویی در تهران، کلینیک پایتخت را به شما پیشنهاد می دهیم که طبق نظرسنجی ها توانسته بیش از 90 درصد رضایت مراجعین را جلب کند.
دکتر بعد از معاینه و بررسی ناحیه بیماری، در صورت لزوم انجام یکسری از آزمایشات را تجویز می کند و بهترین روش درمان را به بیماری پیشنهاد می دهد.
 معمولا این بیماری با معاینه بالینی قابل تشخیص است اما گاهی برای تشخیص قطعی و دیدن مسیر سینوس باید آزمایشاتی مثل سونوگرافی یا اسکن انجام شود که طبق نظر پزشک تجویز می شود.
جراحی کیست موییعمل جراحی کیست مویی با دو روش باز و بسته و با بیهوشی انجام می شود. اگر پزشک روش جراحی را پیشنهاد کند معمولا بیمار باید از یک روز قبل در بیمارستان بستری شود.
 در روش جراحی باز پزشک با استفاده از تیغ جراحی روی سینوس برش ایجاد می کند و عفونت آن را تخلیه می کند. عفونت این بیماری هر چقدر بیشتر پیشرفت کرده و فضای بیشتری را درگیر کرده باشد، برشی که ایجاد می شود بزرگتر است.
 
 
 بعد از حذف کامل کیست مویی، زخم آن بدون اینکه بخیه زده شود بصورت باز باقی می ماند و داخل آن با پانسمان پر می شود. دوران نقاهت و بهبودی بعد از این عمل حدودا 2 ماه است و تعویض پانسمان و رسیدگی به زخم حاصل از عمل باید در این مدت انجام شود.
 معمولا پزشکانی که تخصص کافی در زمینه جراحی بسته کیست مویی یا لیزر این عارضه را ندارند از روش باز استفاده می کنند. در روش جراحی بسته، بعد از اینکه سینوس بطور کامل حذف شد زخم با بخیه بسته می شود و به همین دلیل به آن جراحی بسته کیست مویی گفته می شود.

https://healthy.niloblog.com/p/50/%D9%8 ... 8%B3%D8%AA


http://glassseesss.blog.ir/

برای کیست مچ دست به چه دکتری مراجعه کنیم؟

#2
کیست‌های گانگلیون توده‌های غیرسرطانی هستند؛ که بیشتر در طول تاندون یا مفاصل مچ دست شکل می‌گیرند. البته مچ پا نیز ممکن است به این بیماری مبتلا شود. این کیست‌ها معمولا گرد یا بیضی هستند و با یک مایع ژله‌ای پر شده‌اند. کیست‌های گانگلیونی اندازه‌های مختلفی دارند و در صورت فشار آوردن بر روی اعصاب ممکن است درد ایجاد کرده و دامنه حرکتی دست را کاهش دهند. اگر این کیست برای بدن مشکلی ایجاد کند؛ معمولا دکتر فوق تخصص دست انجام درمان‌های تخصصی این عارضه را توصیه می‌کند. از روش‌های زیر معمولا برای کاهش علائم این کیست‌ها استفاده می‌شود.
از آنجا که فعالیت می‌تواند باعث بزرگ‌تر شدن کیست شود، ممکن است پزشک بی‌تحرکی موقت دست و بستن آن با بریس یا اسپلینت را تجویز کند. هرچه کیست منقبض‌تر شود؛ ممکن است فشار کمتری را بر روی اعصاب وارد کرده و درد کمتر شود. البته فراموش نکنید که باید از استفاده طولانی مدت بریس یا اسپلینت خودداری کنید؛ چراکه این ابزارها باعث ضعف عضلانی می‌شوند.
آسپیراسیون نیز روشی است که در آن پزشک فوق تخصص دست از سوزن برای بیرون کشیدن مایعات از کیست استفاده می‌کند. البته با این روش ممکن است کیست عود کند. اما اگر این رویکردها نتوانند بیماری را کنترل کنند؛ ممکن است انجام عمل جراحی ضروری باشد. در طی این عمل، پزشک کیست و ساقه‌ای که آن را به مفصل یا تاندون وصل کرده است را بر می‌دارد. به ندرت این عمل جراحی می‌تواند به اعصاب اطراف، رگ‌های خونی یا تاندون‌ها آسیب رسانده و موجب عود مجدد شود.

نویسنده: https://niavaranclinic.com/author/bahaminattar/
ارسال پست

بازگشت به “ساير موارد”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 3 مهمان

cron