کاهش مهارت‌های شناختی در کمین کودکان مبتلا به صرع

#1
امکان دارد کودکانی که بهره هوشی طبیعی دارند پس از تجربه اولین حمله صرع با مشکلاتی در حافظه، یادگیری و دیگر مهارت‌های شناختی رو به رو شوند.



محققان تاکید می‌کنند باید در کوتاه‌ترین زمان پس از این که کودک حمله صرع را تجربه می‌کند، از او تست‌های شناختی به عمل آورد تا مهارت‌های شناختی وی ارزیابی شود.



در این تحقیق، 282 کودک دبستانی که طی 3 ماه پیش از شروع مطالعه اولین حمله صرع خود را تجربه کرده بودند و میزان بهره هوشی آنها حداقل 70 بود، بررسی شدند.



پژوهشگران، دیگر عوامل خطرساز در این کودکان همچون تشنج‌های مکرر، مصرف داروهای ضد صرع یا نشانه‌هایی از صرع در نوار مغز‌های اولیه را نیز مورد توجه قرار دادند. 27 درصد از کودکانی که یک بار حمله داشتند، در زمانی نزدیک به زمان اولین حمله خود دچار دشواری‌های شناختی بودند و 40 درصد از آنهایی که دارای ریسک فاکتورهای دیگر هم بودند، مشکلات شناختی داشتند.



به گفته محققان، کودکانی که عوامل خطرساز را داشتند، سه برابر بیش از کودکان سالم در اولین معاینه در کلینیک، مشکلات شناختی از خود نشان می‌دادند. همچنین مشخص شد کودکانی که داروی ضد صرع مصرف می‌کردند، در مهارت‌های زبانی، حافظه کلامی و یادگیری در مقایسه با کودکانی که این داروها را نمی‌خوردند، مشکل داشتند.



محققان معتقدند که کودکان مبتلا به صرع باید از لحاظ مهارت‌های شناختی به طور مرتب بررسی شو
منبع:
http://www.ninisite.com/Pages/News-1121.aspx


ارسال پست

بازگشت به “كودك بيمار و مراقبت بهداشتي”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 16 مهمان

cron