#140
بال سوخاری به روش چینی 2 - آکا
مواد لازم برای 2 نفر : بال مرغ : 8 عدد ( 400 گرم ) آرد ذرت : 1 قاشق سوپخوری ( 9 گرم ) پودر نان خشک یا پنیر پارمسان ( رنده شده ) : به مقدار لازم آویشن : 1 قاشق چایخوری ( 3 گرم ) نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم کنجد : 3/1...
مواد لازم برای 2 نفر :
بال مرغ : 8 عدد ( 400 گرم )
آرد ذرت : 1 قاشق سوپخوری ( 9 گرم )
پودر نان خشک یا پنیر پارمسان ( رنده شده ) : به مقدار لازم
آویشن : 1 قاشق چایخوری ( 3 گرم )
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
کنجد : 3/1 پیمانه ( 53 گرم )
تخممرغ : 1 عدد ( 55 – 60 گرم )
روغن ( سرخ کردنی ) : به مقدار لازم
روش تهیه :
قسمت بالای بالها را جدا کرده کنار بگذارید.
قسمت باقیمانده ( بازوی مرغ ) را با یک دست گرفته و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین بکشید.
آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آویشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید.
در ظرف دیگری تخممرغ را با چنگال بزنید.
ابتدا بالها را در تخم مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانید.
این عمل را دو بار انجام دهید.
در ظرف گودی روغن ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملا" داغ شود.
هر بار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس از روغن خارج کنید روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نکته
توجه کنید روغن در حدی باشد که روی بالها را بپوشاند و روغن به حدی داغ شود که نسوزد.
بدانیم
در هر پرس بال سوخاری چینی
انرژی : 1021 کیلو کالری
چربی : 2.76 گرم
کربوهیدرات 9.23 گرم
پروتئین 2.56 گرم
مواد لازم برای 2 نفر : بال مرغ : 8 عدد ( 400 گرم ) آرد ذرت : 1 قاشق سوپخوری ( 9 گرم ) پودر نان خشک یا پنیر پارمسان ( رنده شده ) : به مقدار لازم آویشن : 1 قاشق چایخوری ( 3 گرم ) نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم کنجد : 3/1...
مواد لازم برای 2 نفر :
بال مرغ : 8 عدد ( 400 گرم )
آرد ذرت : 1 قاشق سوپخوری ( 9 گرم )
پودر نان خشک یا پنیر پارمسان ( رنده شده ) : به مقدار لازم
آویشن : 1 قاشق چایخوری ( 3 گرم )
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
کنجد : 3/1 پیمانه ( 53 گرم )
تخممرغ : 1 عدد ( 55 – 60 گرم )
روغن ( سرخ کردنی ) : به مقدار لازم
روش تهیه :
قسمت بالای بالها را جدا کرده کنار بگذارید.
قسمت باقیمانده ( بازوی مرغ ) را با یک دست گرفته و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین بکشید.
آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آویشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید.
در ظرف دیگری تخممرغ را با چنگال بزنید.
ابتدا بالها را در تخم مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانید.
این عمل را دو بار انجام دهید.
در ظرف گودی روغن ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملا" داغ شود.
هر بار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس از روغن خارج کنید روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نکته
توجه کنید روغن در حدی باشد که روی بالها را بپوشاند و روغن به حدی داغ شود که نسوزد.
بدانیم
در هر پرس بال سوخاری چینی
انرژی : 1021 کیلو کالری
چربی : 2.76 گرم
کربوهیدرات 9.23 گرم
پروتئین 2.56 گرم
وخدایی که در این نزدیکی است ........
- پیوست ها
-
- 2013118156680a.jpg (7.9کیلو بایت)مشاهده 4632 مرتبه
#141
سلام دخترگلم
نزدیک که نیستی برام درس کنی منم فرصت درس کردن این غذاهای خوشمزه رو ندارم
برا چی دل این مامانتو آب میکنی؟
نزدیک که نیستی برام درس کنی منم فرصت درس کردن این غذاهای خوشمزه رو ندارم
برا چی دل این مامانتو آب میکنی؟
یا رب دستانم را سوی تو می گیرم
اگر دستانم را بگیری
کسی مرا دست کم نمی گیرد
اگر دستانم را بگیری
کسی مرا دست کم نمی گیرد
#142
سلام مامان جونم ببخش شرمنده اگه نزدیک بودی خودم برات درست میکردم میاوردم یعنی دیگه نذارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وخدایی که در این نزدیکی است ........
#143
ده توصیه برای آشپزی سالم -
آشپزی سالم سادهترین روش ممکن برای این است که سالم زندگی کنید و از دوا و دکتر دور بمانید.
اول از همه بهتر است بپذیریم که آشپزی هنر است و افرادی که این هنر را به خوبی میدانند خدمت زیادی به سلامتی خود و اطرافیانشان میکنند. آشپزی سالم سادهترین روش ممکن برای این است که سالم زندگی کنید و از دوا و دکتر دور بمانید. از این گذشته تهیهی غذاهای خوشمزه و سالم لذت زندگی را نیز بیشتر میکند. البته منظورمان این نیست که حتماً باید یک سرآشپز حرفه ای باشید. همین که مواد غذایی را بشناسید و به بهترین و سالمترین وجه از آنها استفاده کنید یک آشپز حرفه ای به حساب میآیید. بهتر است آشپزخانهتان پر از مواد غذایی سالم مانند میوه، سبزیجات، دانه های کامل باشد. در عین حال تا جایی که میتوانید سسهای چرب و روغنهای ناسالم و غیره را از حوزهی امپراتوری خود دور کنید. 10 توصیه برای آشپزی سالمتر برایتان داریم. با ما همراه باشید.
١- در انتخاب روغنها دقت کنید
باید بدانید که همهی روغنها و چربیها مضر نیستند. اگر میخواهید از روغنهای سالم برای آشپزی استفاده کنید باید به سمت چربیهای اشباع نشده مانند روغن زیتون بروید. بهتر است تا جایی که میتوانید دور چربیهای اشباع شده مانند کره را خط بکشید. توجه داشته باشید که حتی از روغنهای سالم هم با احتیاط استفاده کنید. منظورمان این است که در مصرف آنها زیادهروی نکنید. به خاطر اینکه روغنها در حالت کلی پرکالری هستند و مصرف بیش از اندازهی آنها باعث چاقی خواهد شد.
٢- مواد غذایی طبیعی غیر فراوری شده را در الویت قرار دهید
به جای خرید محصولات غذایی فراوری شده و صنعتی از مواد غذایی طبیعی استفاده کنید. دانه های کامل مانند برنج قهوه ای و بلغور سالمتر بوده و حاوی فیبر، ویتامین B، منیزیم، زینک و مواد مغذی مورد نیاز بدن هستند که سلامتی شما را تضمین میکنند.
٣- آشپزی سالم با میوه و سبزیجات ممکن میشود
متأسفانه در دنیای صنعتی و شلوغ امروز بیشتر مردم به اندازهی کافی میوه و سبزیجات نمیخورند. سعی کنید روزانه بین 5 تا 13 میوه و سبزیجات مختلف استفاده کنید. میوه و سبزیجات رنگی را در الویت قرار دهید. به خاطر این که حاوی آنتیاکسیدانها و ویتامینهای بیشتری هستند.
٤- گوشت قرمز همه کارهی آشپزخانه نیست
گوشت قرمز منبع فوقالعادهی پروتئین محسوب میشود اما در عین حال منبع چربیهای اشباع شده نیز میباشد. بعضیها تصور میکنند که طعم غذا به گوشت است و اصلاً نمیشود بدون آن آشپزی کرد. منظورمان این نیست که گوشت قرمز را از برنامهی غذاییتان حذف کنید اما سعی کنید میزان مصرف آن را کاهش دهید. گوشت باید بدون چربی و پوست باشد. سعی کنید بیشتر از ماهی و گوشت مرغ آن هم بدون پوست در تهیهی غذاهایتان استفاده کنید. داخل بشقابها و دیسهای غذا فضای کمی را به گوشت اختصاص داده و فضای بیشتری را به سبزیجات و دانه های کامل بدهید.
شاید با خودتان میگویید غذایی که کره، گوشت، نمک و روغن اساسی نداشته باشد که دیگر غذا نیست و طعم ندارد. اما باید بدانید که به راحتی میتوانید با استفاده از سبزیجات معطر، ادویه ها و سبزیجات دیگر طعم دلچسبی به غذاهایتان بدهید
٥- برای آشپزی سالمتر از لبنیات کم چرب استفاده کنید
محصولات لبنی مختلف مانند شیر، خامه و ماست منبع فوقالعادهی کلسیم هستند. بهترین راه این است که از محصولات لبنی کم چرب و یا حتی بدون چربی استفاده کنید تا میزان دریافت چربیهای اشباع شده کاهش پیدا کند.
٦- به میزان غذایی که برای خود و دیگران میکشید دقت کنید
همهی افرادی که دغدغهی خوش اندامی دارند همیشه به دنبال روش معجزه آسایی میگردند که در یک چشم به هم زدن آنها را به اندام ایدهآل خود برساند. یکی از روشهای لاغری کاهش تدریجی میزان کالریهای دریافتی است. برای این کار بهترین روش این است که موقع سرو غذا میزان غذایی که برای خود و یا دیگران میکشید را کاهش دهید. آن هم نه به یک باره بلکه به صورت تدریجی.
٧- در مصرف مواد غذایی شیرین زیادهروی نکنید
قند از هر نوعی که باشد چه قند سفید، شکر قهوه ای، عسل، شربت افرا، شربت ذرت و غیره به غذاهای شما کالری اضافه میکند. قندهای تصفیه شده و سفید، آبنباتها، قندهای موجود در نوشابه ها و غیره بیشترین میزان کالری را به شما تحمیل میکنند. سعی کنید از مصرف زیاد این قندها بپرهیزید و در مصرف مواد قندی طبیعیتر مانند عسل، شکر قهوه ای و غیره نیز احتیاط کنید.
٨- گوشه چشمی به نمکی که به غذاها اضافه میکنید داشته باشید
فرقی نمیکند که فشار خونتان بالا باشد یا نه. بهتر است حواستان به میزان نمکی که مصرف میکنید باشد. زمانی که آشپزی میکنید نمکدان را داخل غذاهایتان خالی نکنید. میزان نمکی که باید در طول روز مصرف کنیم کمتر از 2.3 گرم است یعنی معادل حدود یک قاشق چایخوری در روز. این میزان یادتان باشد و از این به بعد خودتان حساب و کتاب کنید چقدر نمک برای آشپزی لازم دارید.
٩- به طعم غذاهایتان اهمیت بدهید
شاید با خودتان میگویید غذایی که کره، گوشت، نمک و روغن اساسی نداشته باشد که دیگر غذا نیست و طعم ندارد. اما باید بدانید که به راحتی میتوانید با استفاده از سبزیجات معطر، ادویه ها و سبزیجات دیگر طعم دلچسبی به غذاهایتان بدهید. جعفری، گشنیز، نعناع، زعفران، فلفل، دارچین و غیره را دریابید و ببینید چه غذاهای خوش طعمی سر میز میآورید.
١٠- از غذایی که میخورید لذت ببرید
برای آشپزی وقت بگذارید و آگاهانه یعنی با شناخت مواد غذایی مختلف و ارزش غذایی آنها غذا درست کنید. در این صورت هم از آشپزی لذت میبرید و هم از غذایی که با آگاهی تهیه کردهاید. غذا خوردن یک کار مکانیکی و صرفاً تأمین نیازهای بدن نیست. لذت غذا خوردن در کنار هم بودن است. از غذایی که میخورید لذت ببرید و به خودتان آفرین بگویید.
آشپزی سالم سادهترین روش ممکن برای این است که سالم زندگی کنید و از دوا و دکتر دور بمانید.
اول از همه بهتر است بپذیریم که آشپزی هنر است و افرادی که این هنر را به خوبی میدانند خدمت زیادی به سلامتی خود و اطرافیانشان میکنند. آشپزی سالم سادهترین روش ممکن برای این است که سالم زندگی کنید و از دوا و دکتر دور بمانید. از این گذشته تهیهی غذاهای خوشمزه و سالم لذت زندگی را نیز بیشتر میکند. البته منظورمان این نیست که حتماً باید یک سرآشپز حرفه ای باشید. همین که مواد غذایی را بشناسید و به بهترین و سالمترین وجه از آنها استفاده کنید یک آشپز حرفه ای به حساب میآیید. بهتر است آشپزخانهتان پر از مواد غذایی سالم مانند میوه، سبزیجات، دانه های کامل باشد. در عین حال تا جایی که میتوانید سسهای چرب و روغنهای ناسالم و غیره را از حوزهی امپراتوری خود دور کنید. 10 توصیه برای آشپزی سالمتر برایتان داریم. با ما همراه باشید.
١- در انتخاب روغنها دقت کنید
باید بدانید که همهی روغنها و چربیها مضر نیستند. اگر میخواهید از روغنهای سالم برای آشپزی استفاده کنید باید به سمت چربیهای اشباع نشده مانند روغن زیتون بروید. بهتر است تا جایی که میتوانید دور چربیهای اشباع شده مانند کره را خط بکشید. توجه داشته باشید که حتی از روغنهای سالم هم با احتیاط استفاده کنید. منظورمان این است که در مصرف آنها زیادهروی نکنید. به خاطر اینکه روغنها در حالت کلی پرکالری هستند و مصرف بیش از اندازهی آنها باعث چاقی خواهد شد.
٢- مواد غذایی طبیعی غیر فراوری شده را در الویت قرار دهید
به جای خرید محصولات غذایی فراوری شده و صنعتی از مواد غذایی طبیعی استفاده کنید. دانه های کامل مانند برنج قهوه ای و بلغور سالمتر بوده و حاوی فیبر، ویتامین B، منیزیم، زینک و مواد مغذی مورد نیاز بدن هستند که سلامتی شما را تضمین میکنند.
٣- آشپزی سالم با میوه و سبزیجات ممکن میشود
متأسفانه در دنیای صنعتی و شلوغ امروز بیشتر مردم به اندازهی کافی میوه و سبزیجات نمیخورند. سعی کنید روزانه بین 5 تا 13 میوه و سبزیجات مختلف استفاده کنید. میوه و سبزیجات رنگی را در الویت قرار دهید. به خاطر این که حاوی آنتیاکسیدانها و ویتامینهای بیشتری هستند.
٤- گوشت قرمز همه کارهی آشپزخانه نیست
گوشت قرمز منبع فوقالعادهی پروتئین محسوب میشود اما در عین حال منبع چربیهای اشباع شده نیز میباشد. بعضیها تصور میکنند که طعم غذا به گوشت است و اصلاً نمیشود بدون آن آشپزی کرد. منظورمان این نیست که گوشت قرمز را از برنامهی غذاییتان حذف کنید اما سعی کنید میزان مصرف آن را کاهش دهید. گوشت باید بدون چربی و پوست باشد. سعی کنید بیشتر از ماهی و گوشت مرغ آن هم بدون پوست در تهیهی غذاهایتان استفاده کنید. داخل بشقابها و دیسهای غذا فضای کمی را به گوشت اختصاص داده و فضای بیشتری را به سبزیجات و دانه های کامل بدهید.
شاید با خودتان میگویید غذایی که کره، گوشت، نمک و روغن اساسی نداشته باشد که دیگر غذا نیست و طعم ندارد. اما باید بدانید که به راحتی میتوانید با استفاده از سبزیجات معطر، ادویه ها و سبزیجات دیگر طعم دلچسبی به غذاهایتان بدهید
٥- برای آشپزی سالمتر از لبنیات کم چرب استفاده کنید
محصولات لبنی مختلف مانند شیر، خامه و ماست منبع فوقالعادهی کلسیم هستند. بهترین راه این است که از محصولات لبنی کم چرب و یا حتی بدون چربی استفاده کنید تا میزان دریافت چربیهای اشباع شده کاهش پیدا کند.
٦- به میزان غذایی که برای خود و دیگران میکشید دقت کنید
همهی افرادی که دغدغهی خوش اندامی دارند همیشه به دنبال روش معجزه آسایی میگردند که در یک چشم به هم زدن آنها را به اندام ایدهآل خود برساند. یکی از روشهای لاغری کاهش تدریجی میزان کالریهای دریافتی است. برای این کار بهترین روش این است که موقع سرو غذا میزان غذایی که برای خود و یا دیگران میکشید را کاهش دهید. آن هم نه به یک باره بلکه به صورت تدریجی.
٧- در مصرف مواد غذایی شیرین زیادهروی نکنید
قند از هر نوعی که باشد چه قند سفید، شکر قهوه ای، عسل، شربت افرا، شربت ذرت و غیره به غذاهای شما کالری اضافه میکند. قندهای تصفیه شده و سفید، آبنباتها، قندهای موجود در نوشابه ها و غیره بیشترین میزان کالری را به شما تحمیل میکنند. سعی کنید از مصرف زیاد این قندها بپرهیزید و در مصرف مواد قندی طبیعیتر مانند عسل، شکر قهوه ای و غیره نیز احتیاط کنید.
٨- گوشه چشمی به نمکی که به غذاها اضافه میکنید داشته باشید
فرقی نمیکند که فشار خونتان بالا باشد یا نه. بهتر است حواستان به میزان نمکی که مصرف میکنید باشد. زمانی که آشپزی میکنید نمکدان را داخل غذاهایتان خالی نکنید. میزان نمکی که باید در طول روز مصرف کنیم کمتر از 2.3 گرم است یعنی معادل حدود یک قاشق چایخوری در روز. این میزان یادتان باشد و از این به بعد خودتان حساب و کتاب کنید چقدر نمک برای آشپزی لازم دارید.
٩- به طعم غذاهایتان اهمیت بدهید
شاید با خودتان میگویید غذایی که کره، گوشت، نمک و روغن اساسی نداشته باشد که دیگر غذا نیست و طعم ندارد. اما باید بدانید که به راحتی میتوانید با استفاده از سبزیجات معطر، ادویه ها و سبزیجات دیگر طعم دلچسبی به غذاهایتان بدهید. جعفری، گشنیز، نعناع، زعفران، فلفل، دارچین و غیره را دریابید و ببینید چه غذاهای خوش طعمی سر میز میآورید.
١٠- از غذایی که میخورید لذت ببرید
برای آشپزی وقت بگذارید و آگاهانه یعنی با شناخت مواد غذایی مختلف و ارزش غذایی آنها غذا درست کنید. در این صورت هم از آشپزی لذت میبرید و هم از غذایی که با آگاهی تهیه کردهاید. غذا خوردن یک کار مکانیکی و صرفاً تأمین نیازهای بدن نیست. لذت غذا خوردن در کنار هم بودن است. از غذایی که میخورید لذت ببرید و به خودتان آفرین بگویید.
وخدایی که در این نزدیکی است ........
Re: غذاهای خووووووووووووووشمزه بدویین بیاین
#144پاستای پنیری
پاستای لوله ای : 400 گرم
پیاز : 2 عدد متوسط
گوشت قرمز: به مقدار دلخواه
پنیر پیتزا : به میزان دلخواه
قارچ: به میزان دلخواه
رب گوجه: 4 قاشق غذا خوری اگه سس گوجه باشه عالیه
فلفل دلمه : به میزان دلخواه
نمک ، فلفل، زردچوبه، دارچین: به میزان دلخواه
گوشت قرمز، پیاز ، قارچ رو تفت میدیم و باهم مخلوط میکنیم فلفل دلمه رو اضافه میکنیم اگه سس گوجه باشه عالیه اما رب گوجه هم خوبه اضافه میکنیم و به مقدار دلخواه بهشون ادویه جات و نمک اضافه مکنیم پاستا رو آماده یعنی آبکش میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و خوب باهم مخلوط میکنیم بعد که مخلوط شد شعله رو خاموش میکیم و بهش پنیر پیتزا اضافه میکنیم بعد میریزیم تو ظرفی که برای فر آماده کردیم و چرب کردیم . بعد دوباره روی پاستا رو با پنیر پیتزا میپوشونیم کامل. میزاریم تو فر. فر باید از قبل روشن باشه وقتی رفت تو فر سرش که طلایی شد آمادست . من بالای فر رو روشن میکنیم .
در عین حال که سادست خییییلیییی هم خوشمزست حتما امتحان کنید واااای بازم دلم خواست
پاستای لوله ای : 400 گرم
پیاز : 2 عدد متوسط
گوشت قرمز: به مقدار دلخواه
پنیر پیتزا : به میزان دلخواه
قارچ: به میزان دلخواه
رب گوجه: 4 قاشق غذا خوری اگه سس گوجه باشه عالیه
فلفل دلمه : به میزان دلخواه
نمک ، فلفل، زردچوبه، دارچین: به میزان دلخواه
گوشت قرمز، پیاز ، قارچ رو تفت میدیم و باهم مخلوط میکنیم فلفل دلمه رو اضافه میکنیم اگه سس گوجه باشه عالیه اما رب گوجه هم خوبه اضافه میکنیم و به مقدار دلخواه بهشون ادویه جات و نمک اضافه مکنیم پاستا رو آماده یعنی آبکش میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و خوب باهم مخلوط میکنیم بعد که مخلوط شد شعله رو خاموش میکیم و بهش پنیر پیتزا اضافه میکنیم بعد میریزیم تو ظرفی که برای فر آماده کردیم و چرب کردیم . بعد دوباره روی پاستا رو با پنیر پیتزا میپوشونیم کامل. میزاریم تو فر. فر باید از قبل روشن باشه وقتی رفت تو فر سرش که طلایی شد آمادست . من بالای فر رو روشن میکنیم .
در عین حال که سادست خییییلیییی هم خوشمزست حتما امتحان کنید واااای بازم دلم خواست
Re: غذاهای خووووووووووووووشمزه بدویین بیاین
#145طرز تهیه بستنی وانیل با خامه
مواد لازم:
شیر ۱ لیتر(۴ لیوان معمولی)
زرده تخم مرغ ۸ عدد
وانیل ۱ قاشق چایخوری
خامه ۲۰۰ گرم(۱ لیوان معمولی)
شکر ۲۰۰ گرم
شربت آلبالو و کارامل به مقدار کم برای تزئین
طرز تهیه :
زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده،هم می زنیم تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود.شیر را می جوشانیم و کم کم روی زرده ریخته،هم می زنیم.دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم.کافی است فقط داغ شود،ولی نجوشد؛بعد مایه را می گذاریم سرد شود.خامه را با آن مخلوط می کنیم و در ظرف فلزیی مناسبی ریخته،در جایخی یا فریزر قرار می دهیم.در مدت ۴ تا ۵ ساعت،دو سه بار آن را هم می زنیم تا بستنی بسته شود ولی یخ نزند.با قاشق مخصوص گرد و مدور گلوله هایی از بستنی را در ظرف بستنی خوری قرار می دهیم و کمی شربت کارامل یا شربت آلبالو روی آن می ریزیم.می توانیم ۵۰ گرم از خامه را با ۲ قاشق پودر قند مخلوط کرده،هم بزنیم تا سفت شده،فرم بگیرد و خامه را در قیف ریخته،اطراف بستنی را با خامه تزئین می نماییم.
نمایندگی بستنی جاوید
مواد لازم:
شیر ۱ لیتر(۴ لیوان معمولی)
زرده تخم مرغ ۸ عدد
وانیل ۱ قاشق چایخوری
خامه ۲۰۰ گرم(۱ لیوان معمولی)
شکر ۲۰۰ گرم
شربت آلبالو و کارامل به مقدار کم برای تزئین
طرز تهیه :
زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده،هم می زنیم تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود.شیر را می جوشانیم و کم کم روی زرده ریخته،هم می زنیم.دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم.کافی است فقط داغ شود،ولی نجوشد؛بعد مایه را می گذاریم سرد شود.خامه را با آن مخلوط می کنیم و در ظرف فلزیی مناسبی ریخته،در جایخی یا فریزر قرار می دهیم.در مدت ۴ تا ۵ ساعت،دو سه بار آن را هم می زنیم تا بستنی بسته شود ولی یخ نزند.با قاشق مخصوص گرد و مدور گلوله هایی از بستنی را در ظرف بستنی خوری قرار می دهیم و کمی شربت کارامل یا شربت آلبالو روی آن می ریزیم.می توانیم ۵۰ گرم از خامه را با ۲ قاشق پودر قند مخلوط کرده،هم بزنیم تا سفت شده،فرم بگیرد و خامه را در قیف ریخته،اطراف بستنی را با خامه تزئین می نماییم.
نمایندگی بستنی جاوید