طرز تهیه یک شیرینی عید خوشمزه

#1
عید نوروز نزدیک است و بسیاری از خانواده ها رسم پخت شیرینی برای نوروز در خانه را دارند. شیرینی های سنتی مثل نان نخودچی و نان بروجردی و شیرینی مشهدی بسیار خوشمزه هستند و به ذائقه ما بسیار ما خوش می آیند. اما در این بین می توانیم نیم نگاهی هم به شیرینی های سایر کشورهای همسایه برای اعیاد داشته باشیم و تنوعی به شیرینی های عید خود بدهیم. ویژگی های شیرینی عید نوروز  عید نوروز از روزهایی است که بهانه ای برای دید و بازدید ها ایجاد می شود و افراد در طول چند روز تعطیلی مربوط به این ایام، ساعت ها را در کنار هم می گذرانند و کام خود را با شیرینی های مخصوص عید شرین می کنند. باید در نظر داشت که شیرینی های مصرفی در این دوران، باید ویژگی هایی نظیر موارد زیر را داشته باشند:
 1- این شیرینی ها باید بتوانند مدت زمان زیادی را بدون آن که مزه و طعم شان تغییر کند، دوام بیاورند، چرا که تقریبا در مدت 13 تا 14 روز مهمان ها در دید و بازدید به سر می برند. معمولا شیرینی های خشک این ویژگی را دارند و در عید نوروز کمتر کسی سراغ شرینی تر و خامه ای می رود.
 2- دومین ویژگی که شیرینی عید باید داشته باشد ارزان بودن است زیرا با توجه به حجم رفت و آمد ها نیاز است تا در هزینه ها صرفه جویی به عمل آید و در کنار هزینه پایین شیرینی، کیفیت مناسبی را نیز به همراه داشته باشد.
 3- سومین ویژگی شیرینی عید این است که زیاد چرب و سنگین نباشد زیرا در این ایام تقریبا همه ی رده های سنی از کودکان تا کهنسالان از شیرینی استفاده می کنند بنابراین باید به گونه ای باشد که سلامت آن ها را به خطر نیاندازد. مثلا شیرینی میگویی ، برای عید نوروز مناسب نیست و از آن می توانید برای دورهمی های خود استفاده کنید. 

طرز تهیه شیرینی الماسی ترکیه

شیرینی الماسی ترکیه که با نام های دیگری نظیر شیرینی دیاموند یا سوییت فینگر نیز شناخته می شود از شیرینی های مناسب و خوشمزه برای عید نوروز است که شما به راحتی می توانید آن را در طرح ها و شکل های متنوع بسازید.
 
مواد لازم برای تهیه شیرینی الماسیزرده تخم مرغ
2 عدد
آرد
350 گرم
پودر کاکائو
20 گرم
وانیل
بسیار کم
کره
250 گرم
پودر قند
125 گرم

طرز تهیه شیرینی الماسی
1- در ابتدا کره که در دمای محیط قرار گرفته را با پودر قتد به صورت کامل مخلوط می کنیم.
 2- در مرحله بعدی وانیل و زرده تخم مرغ به آن ها اضافه می کنیم تا کاملا یکدست شود.
 3- در مرحله بعدی آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و سپس به آرامی به بقیه مواد می افزاییم و کاملا آن ها را با هم مخلوط می کنیم، خمیر آماده شده را داخل نایلون قرار می دهیم و سپس به مدت سی دقیقه دریخچال می گذاریم.
 4- پس از خارج کردن خمیر، به اندازه یک گردو از آن جدا کنید و آن را گرد و یک گودی در داخل آن برای تزینات انتهایی ایجاد کنید. شیرینی ها را روی سینی فر که کاغذ روغنی قرار دارد، بچینید.
 5- در مرحله آخر سینی را درون فر با دمای 150 تا 180 قرار دهید و مدت 15 دقیقه صبر نمایید حال شیرینی شما آماده است و می توانید آن را به زیبایی با مربا یا شکلات آب شده تزیین کنید.


ارسال پست

بازگشت به “مهارتهای زندگی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 5 مهمان