چگونه نیازهای نوزادان را درک کنیم

#1
نوزادان شما نیازهایی دارند که آن را با واکنش های خود نسبت به اطراف نشان می دهد. در این مقاله به شما یاد می دهیم چگونه این واکنش ها را درک کنید.


چگونه نیازهای نوزادان را درک کنیم

نوزاد شما با توانایی برقراری ارتباط به دنیا آمده است. ممکن است واکنش نوزادتان به موسیقی، سر و صدای بلند، و صدای خودتان هنگامی که هنوز در رحمتان بود را به یاد داشته باشید. توانایی او برای اینکه به شما بگوید که چه چیزی را نیاز دارد یا می‌خواهد هنوز وجود دارد و هر روز قوی‌تر می‌شود. توجه کردن به نشانه‌های رفتاری او هنگامی که او را تکان می‌دهید، در آغوش می‌گیرید، لباس‌هایشان را درمی‌آورید، یا حمام می‌کنید، به شما کمک می‌کند که چیزی که در تلاش است به شما بگوید را درک کنید.


به گریه‌های کودک خود توجه کنید

درک نیازهای کودک



این ابزار اصلی او برای برقراری ارتباط است. نوزادان هنگامی که مرطوب‌اند، گرسنه‌اند، خوابشان می‌آید، یا نیاز دارند در آغوش گرفته شوند گریه می‌کنند. لوس کردن یک نوزاد با تکان دادن یا در آغوش گرفتن بیش از حد او ممکن نیست. نوزادان نیاز دارند که در آغوش گرفته شوند و از آن‌ها مراقبت شود تا احساس امنیت کنند. به گفته‌ی یکی از مربیان خبره خانواده، نوزادان کاملاً ضد لوس شدن هستند. توجه سریع به گریه‌ی نوزادتان به او کمک خواهد کرد که احساس امنیت کرده و احساس اضطراب کمتری داشته باشد. نوزاد با دانستن اینکه شما صدایش را می‌شنوید و درک می‌کنید که به شما احتیاج دارد، خوشحال‌تر و راضی‌تر خواهد بود. زمانی که نوزادتان 6 تا 8 ماهه شود، می‌فهمد که گریه‌هایش بخشی از رابطه‌ی علت و معلولی است، به این معنا که وقتی او چیزی را می‌خواهد، شما پاسخ می‌دهید. اما هنگامی که او تازه متولد شده است، گریه‌هایش به این معناست که به شما احتیاج دارد و این امری طبیعی است.


به حرکات کودک خود توجه کنید.

درک نیازهای کودک



نحوه‌ی حرکت کردن کودک شما ممکن است اتفاقی به نظر بیاید اما هر عملی معنایی دارد، حتی حرکات یک نوزاد. برگشتن به سمت سروصداها یا صدای افراد، حرکت دادن دست‌هایش به سمت دهان، وول خوردن یا به خود پیچیدن، همه نشانه‌های این هستند که کودکتان به چیزی نیاز دارد. هنگامی که نوزادتان در رحم شما بود، فضای تنگ، مکیدن انگشت شستش برای آرام کردن خودش را آسان کرده بود. الآن، بردن انگشت شستش به سمت دهان مشکل‌تر شده است، تا زمانی که یاد بگیرد که چگونه دست خود را به کار بیندازد. ممکن است متوجه وول خوردن یا به خود پیچیدن نوزاد به همراه مرطوب شدن موی سرش شوید. این به این معناست که نوزاد خیلی گرمش است و می‌خواهد که پتو از رویش برداشته شود. کشیدن پاهایش به سمت شکمش ممکن است به این معنا باشد که آماده است که دفع مدفوع کنید. اگر نوزادتان بی‌تحرک است و در حال نگاه کردن مشتاقانه به چیزی است، به این معناست که آن را دوست دارد و احساس آرامش می‌کند.



واکنش‌های نوزاد خود به محرک‌ها را نگاه کنید تا ببینید که در موقعیت‌های مختلف چگونه واکنش نشان می‌دهد. آیا هنگامی که سروصدای زیادی در یک اتاق است یا فعالیت زیادی در اتاق صورت می‌گیرد گریه می‌کند؟ آیا هنگامی که موسیقی پخش می‌کنید به راحتی آرام می‌شود؟ آیا با شنیدن صدای شما آرام می‌شود؟ توجه کردن به اینکه نوزادتان چگونه به موقعیت‌های مختلف واکنش نشان می‌دهد به شما کمک می‌کند که اوقات مناسب روز را برای بیرون بردن او انتخاب کنید. این کار همچنین به شما کمک می‌کند که بهتر پیش‌بینی کنید که وقتی در خانه نیستید چه چیزی نیاز خواهد داشت .


توصیه‌ها و هشدارها

درک نیازهای کودک



نوزاد را به معایناتی که به طور منظم برنامه‌ریزی‌شده ببرید. معاینات به موقع به شما این فرصت را می‌دهد که در مورد چگونگی رشد فرزندتان سؤال بپرسید و یاد بگیرید.

گریه‌ی طولانی مدت ممکن است نشانه‌ی این باشد که نوزاد شما بیمار است. اگر نوزادتان هنگامی که نگهش می‌دارید بیشتر گریه می‌کند یا تب 38 درجه یا بیشتر دارد با پزشکتان تماس بگیرید. هر زمان که در مورد گریه‌ی نوزادتان مطمئن نیستید با پزشک خود تماس بگیرید.




منبع:http://wiki.5040.ir/%DA%86%DA%AF%D9%88% ... D9%85.html


ارسال پست

بازگشت به “خانواده”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 13 مهمان

cron