محیط تولید مرغ یومی

#1
بسیاری از افراد در پی این هستند تا بتوانند با سرمایه‌گذاری اندک  کسب و کار خود را شروع کنند. پرورش مرغ بومی در این مواقع جز بهترین گزینه ها است. شما با پرورش مرغ بومی می توانید از فضاهای کوچک استفاده کنید و با استفاده از سرمایه اندک خود به سوددهی کلانی برسید. با توجه به اینکه گوشت مرغ و تخم‌مرغ جزو کالاهای ضروری ایرانی‌ها است، پرورش مرغ بومی می‌تواند با سودآوری بسیار بالایی همراه باشد. در این مطلب از سایت پرآور شما را با پرورش مرغ بومی و راه های رسیدن به سود در این کسب و کار آشنا خواهیم کرد. چنانچه دوست دارید این کسب و کار را آغاز کنید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. مطالعه این مطلب به ۶ دقیقه زمان نیاز دارد.
مزایای پرورش مرغ بومی یا محلی
1- مرغ بومی در مقایسه با طیور صنعتی بسیار مقاوم تر است.
2- پرورش مرغ بومی یا محلی نسبت به مرغ صنعتی (مرغ سفید) از تلفات بسیار کمتری برخوردار است.
3- مرغ بومی نسبت به بیماری ها، گرما و سرما مقاومت بیشتری داشته و همین امر باعث سود دهی بسیار بیشتری خواهد شد، هر چند که تلفات اجتناب ناپذیر است اما در صورت رعایت بهداشت میتوان مرگ و میر را به حداقل رساند.
4- مرغ بومی یا محلی را در خانه نیز میتوان پرورش داد و با پس مانده غذا و سبزیجات تغذیه نمود.
واحد پرورش مرغ را بهتر است در روستا دایر کنید چرا که اجاره یا تهیه فضا در یک منطقه روستایی بسیار ارزان‌ تر است همچنین امکان دسترسی پرنده به خاک مورد نیاز برای تغذیه نیز فراهم بوده و علاوه‌ بر آن می‌توانید از پسماند کشاورزی و باغداری روستاییان برای تغذیه پرندگان استفاده نمایید.
هزینه تجهیز واحد پرورشی بین 400 هزار تومان تا 6 میلیون تومان بسته به تعداد مرغ هایی که میخواهید پرورش دهید میتواند متغیر باشد و پس از دوره اول ، سود خالص تقریبا 100 درصد خواهد شد.
پرورش مرغ بومی یا محلی با ۷ گام
پس از بررسی این هفت گام ساده می توانید دید خوبی نسبت به راه اندازی پرورش مرغ بومی داشته باشید.
میزان سرمایه گذاری خود را مشخص کنید.
محل پرورش را فراهم سازید.
قفس و تجهیزات لازم را خریداری نمایید. نکته : به هنگام خرید قفس مرغ حتما دقت کنید که قفس ها استاندارد بوده و جنس آن نیز ضدزنگ باشد در غیر این صورت سرمایه ای که جهت خرید قفس گذاشته بودید پس از 1 الی 2 دوره از دست خواهد رفت.
سالن یا محل پرورش را ضد عفونی نمایید.
مرغ بالغ یا جوجه برای پرورش خریداری نمایید.
بهترین مرحله یعنی بخش سود آوری و فروش محصولات
۱هدف گذاری و پیش بینی سرمایه مورد نیاز برای پرورش مرغ های بومی یا محلی
برای اینکه بتوانید با دید باز پرورش مرغ بومی یا محلی را آغاز نمایید و بدون مشکل به ادامه فعالیت بپردازید و سود خوبی هم نصیب شما شود باید میزان سرمایه مورد نیاز را برآورد کرده تا بدون مشکل به فعالیت ادامه بدهید، مقدار سرمایه موردنیاز بستگی به این دارد که شما با چه تعدادی شروع میکنید.
۲آماده سازی محل پرورش مرغ بومی با محلی
به چه میزان فضا برای پرورش مرغ بومی نیاز دارید؟ شما میتوانید با توجه به تعداد مرغ هایی که قصد دارید پرورش بدهید فضای خود را تعیین کنید. مثلا حیاط خانه، یا در باغ های روستا و… خلاصه هرجای که بتوان مرغ نگهداشت.
۳تهیه وسایل و تجهیزات مربوط به پرورش
یکی از مهمترین نکات برای  پرورش مرغ بومی فراهم ساختن تجهیزات لازم است. برق، آب، گاز،سیستم تهویه، سیستم گرمایشی و سرمایشی،دانخوری و آبخوری، سیستم روشنایی و منبع آب از جمله وسایلی است که در پرورش مرغ بومی باید آنها را در اختیار داشته باشید. اما همه این ویژگی ها را می توانید با خرید قفس مرغ به صورت یکجا داشته باشید. یکی از تجهیزات پرورش مرغ بومی ، قفس های مخصوص مرغ تخمگذار میباشد.
سیستم کنترل دما، رطوبت و گاز آمونیاک
معمولاً مرغ های بومی باید ۱۴ تا ۱۶ ساعت نور دریافت کنند. همچنین غذایی که مرغ های بومی استفاده می کنند باید سرشار از کلسیم باشد تا بتوانند بهترین محصولات را از خود به جای بگذارند. برای کنترل دما، رطوبت و گاز آمونیاک می‌توانید از سنسورهای غلظت آمونیاک و دی‌اکسید کربن در سالن استفاده کنید. برای کنترل دما و رطوبت نیز می توان از دماسنج و رطوبت سنج استفاده نمایید. توجه داشته باشید که دی اکسیدکربن و هوای تازه می‌توانند کسب و کار شما رو به ورشکستگی یا رو به سودآوری ببرند. این مقوله را با نصب سنسورهای مورد نیاز جدی بگیرید.


ارسال پست

بازگشت به “سایر موراد ”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 8 مهمان