6گام طلایی برای مقابله با افسردگی در دوران خانه نشینی

#1
 
 
💠1-کم شدن ارتباط‌های فیزیکی می‌تواند زمینه ساز کاهش کیفیت زندگی و شادی در افراد شود. البته برای جبران این مسئله می‌توانیم از وسایل ارتباطی فضای مجازی مانند تماس تصویری استفاده کنیم.  باید به این نکته توجه داشت اگر این ارتباط مجازی به قصد تامین نیاز احساسی افراد صورت بگیرد، می‌تواند در این زمینه کمک دهنده مناسبی باشد. اما اگر از این وسیله ارتباطی برای وقت گذرانی بدون نزدیک شدن به احساسات استفاده شود به هیچ عنوان شاهد تاثیر مثبت این ارتباط نخواهیم بود.
 
💠2-افزایش میزان حضور تمام افراد در خانه و به تبع آن افزایش احتمال تنش و تعارض‌ها یکی از دلایل افزایش بیماری های  روانی از جمله افسردگی است. به هر میزان که تنش در خانواده‌ها افزایش پیدا کند، خشم و عصبانیت و در نتیجه بی حالی و حالات افسردگی را شاهد خواهیم بود؛ بنابراین به خانواده‌ها توصیه می‌کنیم حتما در این شرایط صبر و حوصله خود را افزایش دهند و والدین هم سعی کنند به عنوان الگو نقش کاهش دهنده در تنش‌های خانوادگی داشته باشند.
 
💠3-نگرانی و اضطراب مداوم از ابتلای خود و نزدیکان به بیماری کرونا می‌توند شرایط روانی ما را کاهش دهد. تحقیقات هم ثابت کرده است بین اضطراب شدید و افسردگی شاهد همبستگی بالایی هستیم. توصیه می شود از جملات مثبت و انگیزشی استفاده کنید. همچنین برای حفظ روحیه خود از پیگیری مداوم اخبار منفی در زمینه بیماری کرونا پرهیز کنید.
 
💠4-در شرایط کرونا ممکن است خانواده‌ها تجربه از دست دادن یکی از عزیزان خود را داشته باشند و به این دلیل که امکان برگزاری مراسمات فراهم نیست؛ فرآیند سوگواری و همدردی را با اختلال رو به رو ‌کند. در فرهنگ ما، اطرافیان نقش حمایتی بسیار مهمی را در موقعیت‌های فوت و بحران داشته اند. در این شرایط می‌توانید از طریق تماس تلفنی یا نوشتن پیام برای انتقال احساس خود، نقش حمایتی و همدردی را برای نزدیکان ایجاد کنید



بهترین دکتر درمان افسردگی در تهران .


ازدواج و زندگی با بیمار فرد دوقطبی

#2
ازدواج با فرد مبتلا به اختلال شخصیت دوقطبی
زندگی کردن و ازدواج با فرد دوقطبی مشکلات زیادی را برای شما به وجود همراه دارد. گاهی  زندگی روزهای شادی را در کنارهم می گذارید و گاهی اوج درگیری ها در زندگی شما شدت می گیرد. در دوره های شیدایی، خانواده با رفتار های غیر منطقی و افراطی دست و پنجه نرم می کنند که تمام جنبه ها زندگی را تحت شعاع قرار می دهد. همچنین فرد دوقطبی بخشی از زندگی خود را در دوره افسردگی می گذارند. که در این برهه زمانی، شما با کسی مواجه هستید که توان و روحیه کافی برای انجام مسئولیت هایش ندارد و دائما از شما دوری می کند. برای ازدواج با فرد دو قطبی باید خودتان را برای هرچیزی آماده کنید. 
آمادگی برای ازدواج با فرد دوقطبی
برای اینکه آمادگی کافی برای ازدواج با فرد دوقطبی پیدا کنید، لازم است تا با انواع این بیماری و علائم آن آشنا شوید. در این شرایط شما بهتر می توانید شرایط را درک کنید. برای زندگی با فرد دوقطبی موارد زیر را در نظر بگیرید.
 تفاوت های بین انواع اختلالات دوقطبی را در نظر بگیرید. به خاطر داشته باشید که فرد دوقطبی بیمار است و نمی تواند بر روی رفتارهایش کنترل داشته باشد. به فرد نشان دهید، که نگرانش هستید و قصد توهین به او را ندارید. به آنها توجه نشان دهید و دائما آن ها را مورد سرزنش قرار ندهید. 
 افراد دوقطبی با کسانی که با او صحبت می کنند؛ احساس راحتی می کنند. به همین خاطر به فرد دوقطبی بگویید که دوست دارید با او صحبت کنید. سعی کنید با ایجاد انگیزه در فرد دوقطبی، او را تشویق کنید که برای درمان به یک روانشناس مراجعه کند.
ارسال پست

بازگشت به “روانشناسي”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 23 مهمان

cron