6 روش مهاجرت به سوئیس که هر مادری باید بداند

#1
مهاجرت به سوئیس

سوئیس کشور آرام، ثروتمند و زیبا در اروپای غربی است. این کشور با کشورهای نظیر آلمان، ایتالیا، لیختن اشتاین، فرانسه و اتریش مرز مشترک دارد. شهرهای ژنو و زوریخ کشور سوئیس به دلایل سیاسی مانند وجود سازمان‌های بین المللی مانند صلیب سرخ، و اقتصادی مانند حضور سازمان تجارت جهانی بسیار معروفند. اما برخلاف تصور اکثریت شهر برن پایتخت کشور سوئیس می‌باشد. در سوئیس زبان‌‌های آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی و رومانیایی رسمیت دارند. واحد پول رسمی سوئیس فرانک سوئیس است. کشور سوئیس عضو اتحادیه اروپا نیست ولی جهت داد و ستد با کشورهای عضو اتحادیه اروپا، در انجمن تجارت آزاد اروپا (EFTA) و همچنین در شنگن عضویت دارد. پایه‌های اقتصاد سوئیس را بانکداری و شرکت‌های بیمه می‌سازند. با توجه به شرایط آب و هوایی این کشور سوئیس هرساله میزبان مسابقات ورزش‌های برفی است؛ و صنعت گردشگری نیز به اقتصاد این کشور کمک‌های شایانی می‌کند.
حضور و زندگی در این کشور صلح طلب و مرفه آرزوی بسیاری از مهاجران بین المللی است. شرایط ایده‌آل کار و زندگی در کنار جاذبه‌های طبیعی چشمگیر سوئیس دلایل مهاجرت‌های فراوان به این کشور می‌باشد. 
حال با دانستن شرایط کشور سوئیس و مزایای زندگی در آن باید روش‌های مهاجرتی را مورد بررسی قرار دهیم. مهاجرت به سوئیس از 6 راه اصلی امکان پذیر است که در ادامه به معرفی آن‌ها و شرایط و قوانین مهاجرت به سوئیس می‌پردازیم.

روش‌های مهاجرت به سوئیس
کشور سوئیس نیز مانند سایر کشورها دارای 6 مسیر اصلی مهاجرتی است. روش‌های مهاجرت به سوئیس عبارتند از:

1.مهاجرت به سوئیس از طریق تحصیل 
یکی از متداول‌ترین راه‌های مهاجرت به سوئیس مهاجرت از طریق تحصیل است. وجود دانشگاه‌های سطح بالا و سیستم آموزشی باکیفیت سوئیس باعث شده تا دانشجویان بین الملل به تحصیل در این کشور علاقه‌مند شوند. از مهم‌ترین شرایط مهاجرت به سوئیس از طریق تحصیل دریافت پذیرش از دانشگاه‌های این کشور است. برای این کار با مراجعه به سایت دانشگاه مورد نظر مدارک مربوطه را ارسال می‌کنید. در صورت تایید درخواست شما 6 ماه فرصت دارید تا با ارائه مدارکی مانند نامه تمکن مالی، نامه پذیرش تحصیلی، مدارک تحصیلی و مدارک هویتی به سفارت سوئیس وویزای شنگن تحصیلی بگیرید. توجه داشته باشید این ویزا امکان الحاق خانواده را ندارد؛ و مجوز کار 6 ماه پس از حضور در سوئیس به دانشجو داده می‌شود.
در صورتی که می‌خواهید بلافاصله بعد از تحصیل در سوئیس مشغول به کار شوید بهتر است در دوره‌های کار تحصیل این کشور شرکت کنید. شرکت در این دوره‌ها امکان کارآموزی در شرکت‌های بزرگ را خواهید داشت و حین تحصیل حقوق نیز دریافت می‌کنید. 
با توجه به زبان‌های رایج در سوئیس که شامل ایتالیایی، آلمانی، فرانسوی و رومانیایی هستند تحصیل نیز به همین زبان‌ها انجام می‌شود؛ اما دانشجویان امکان تحصیل به زبان انگلیسی را نیز دارند.

2.مهاجرت به سوئیس از طریق کار
بسیاری از متخصصان یا نیروهای کار ماهر از روش مهاجرت کاری برای ورود و دریافت اقامت سوئیس استفاده می‌کنند. مهاجرت به سوئیس از طریق کار برای شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا به مراتب راحت‌تر از سایر کشورها است. 
اولین قدم برای استارت مهاجرت کاری به سوئیس داشتن پیشنهاد کار از یک کارفرمای سوئیسی است. در صورتی که کارفرمای سوئیسی بخواهد یک جاب آفر برای شهروندان کشورهای غیر عضو در اتحادیه اروپا ارسال کند، باید مدارک عدم وجود نیروی کاری مناسب در کل کشورهای اتحادیه اروپا را ارائه دهد. از سویی دیگر ویزاهای کاری سوئیس دارای سهمیه بندی سالیانه هستند؛ و بیشتر از تعداد سهمیه ویزای کاری صادر نخواهد شد. در صورت داشتن مهارت و تخصص کافی و متقاعد شدن کارفرما برای استخدام شما، کارفرمای سوئیسی برای مجوز اقامت شما درخواست می‌دهد. هم‌زمان شما نیز برای ویزای کاری سوئیس باید درخواست دهید و مدارک ترجمه خود را تسلیم سفارت سوئیس کنید. اداره مهاجرت FOM  سوئیس درخواست کارفرما برای مجوز اقامت را با توجه به فاکتورهایی چون سن، مهارت، دانش زبان و ... بررسی می‌کند. در صورت تایید درخواست کارفرما برای اعطایی ویزای کاری به سفارتخانه اطلاع رسانی انجام می‌گیرد.

3.مهاجرت به سوئیس از طریق سرمایه‌گذاری
مهاجرت به سوئیس از طریق سرمایه‌گذاری فرصت عالی برای کسانی است که سرمایه زیادی دارند و مایل به مهاجرت به سوئیس هستند. مهاجرت سرمایه‌گذاری به سوئیس برای شهروندان کشورهای خارج از اتحادیه اروپا از طریق ثبت شرکت در سوئیس و  پرداخت مالیات بر ارزش افزوده در سوئیس انجام می‌شود. ثبت شرکت در سوئیس با مسئولیت محدود و سهام خاص، با شرط ایجاد اشتغال برای چند سوئیسی و همسو بودن شرکت با توسعه اقتصادی این کشور، رایج‌ترین روش دریافت اقامت سوئیس است.
 دریافت اقامت از طریق پرداخت مالیات بر ارزش افزوده با پرداخت حداقل 150 هزار فرانک به صورت سالیانه امکان پذیر است. این مبلغ با توجه به کانتون انتخاب شده ( ایالتی از سوئیس که قصد زندگی در آن را دارید) ممکن است بیشتر از این مقدار باشد. 
پروسه مهاجرت به سوئیس از طریق سرمایه‌گذاری حدودا 4 ماه طول می‌کشد و از پیش شرط‌های آن می‌توان به نداشتن شغل در سوئیس، عدم اقامت در سوئیس در 10 سال اخیر و داشتن رنج سنی بین 18 تا 55 سال اشاره کرد.

4.مهاجرت به سوئیس از طریق ازدواج 
ازدواج یکی از روش‌های اصلی و تقریبا آسان مهاجرت به سوئیس است. برای دریافت اقامت سوئیس از طریق ازدواج یکی از طرفین باید حتما تبعه سوئیس باشد و یا اقامت دائم سوئیس را داشته باشد. حداقل سن قانونی ازدواج در این کشور 18 سال تمام است و طرفین ازدواج هردو باید مجرد باشند. برای دریافت اقامت سوئیس از این طریق، ازدواج باید در این کشور ثبت رسمی شود. 3 تا 5 سال پس از ازدواج، متقاضی می تواند بدون نیاز به ارائه مدرک زبان پاسپورت سوئیسی خود را دریافت کند. توجه داشته باشید رعایت قوانین سوئیس و اثبات عدم ایجاد خطر برای امنیت این کشور از شرایط مهم دریافت شهروندی سوئیس می‌باشد.

5.مهاجرت به سوئیس از طریق تولد
به طور کلی کشورها برای اعطای تابعیت از دو سیستم خاک و خون پیروی می‌کنند. کشور‌هایی مانند آمریکا و کانادا بدون توجه به تابعیت پدر و مادر به فرزند متولد شده در خاک این کشورها تابعیت می‌دهند. اما ا
کثر کشورهای اروپایی مانند سوئیس در صورتی به فرزندان تابعیت اعطا می‌کنند که پدر یا مادر تابعیت این کشور را داشته باشند. بنابر این مهاجرت به سوئیس و دریافت تابعیت آن از طریق تولد امکان پذیر نیست.

6.مهاجرت به سوئیس از طریق پناهندگی 
پناهندگی از جمله روش‌های پرخطر و پر ریسک مهاجرت به سوئیس محسوب می‌شود. به طور کلی پناهنده به کسی گفته می‌شود که به دلایل دینی، نژادی، سیاسی و ... در کشور خود مورد تعقیب و آزار و اذیت قرار گرفته است. 
با توجه به شرایط مساعد و وضعیت مطلوب کشور سوئیس بسیاری از پناهندگان یا افرادی که به دنبال روشی آسان و کم‌هزینه برای مهاجرت هستند این کشور را برای پناهندگی انتخاب می‌کنند. به همین دلیل پرونده پناهندگان بسیاری برای بررسی در سوئیس موجود است و این مسئله روند پناهندگی را کند می‌کند. علاوه بر آن بسیاری از پرونده‌ها که واجد شرایط دریافت پناهندگی نیستند، رد می‌شوند. توجه داشته باشید که تا زمان دریافت پناهندگی متقاضیان باید در کمپ پناهندگان زندگی کنند. متقاضیان پناهندگی در این مدت از حق کار قانونی و تحصیل محرومند.


ارسال پست

بازگشت به “ساير موارد”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 14 مهمان

cron