سلام.
من یک مادر هستم که به تازگی فرزند دومم را به دنیا اوردم.
این مطلب را در اینترنت پیدا کردم که گفتم ممکن است به شما کمک کند.معمولا اگر به بچه شیر ندهید، بعد از گذشت ۶ تا ۸ هفته بعد از زایمان دوباره پریود می شوید. اگر به بچه شیر دهید، زمان شروع مجدد پریود متغیر است. ممکن است کسانی که نوزاد را فقط با شیر خود تغذیه می کنند، تمام مدتی که به بچه شیر می دهند اصلا پریود نشوند. دسته دیگر، چه شیر بدهند یا نه، بعد از چند ماه دوباره پریود می شوند.
اگر زایمان طبیعی کرده باشید و پریود بلافاصله بعد از زایمان شروع شود، پزشک توصیه می کند در اولین پریود بعد از زایمان از تامپون استفاده نکنید. زیرا بدن هنوز در دوران نقاهت است و تامپون باعث ایجاد جراحت می شود. بعد از گذشت شش هفته از زایمان، از پزشک بپرسید آیا استفاده از تامپون بلامانع است یا خیر.
معمولا زنانی که به بچه شیر می دهند به دلیل هورمون های بدن دیرتر پریود می شوند. پرولاکتین، هورمون مورد نیاز برای تولید شیر، هورمون های تولید مثل را سرکوب می کند. در نتیجه، عمل تخمک گذاری یا آزاد شدن تخمک برای باروری انجام نمی شود. بدون این فرایند، قاعدگی اتفاق نمیافتد.
با شروع مجدد قاعدگی، متوجه تغییراتی در میزان شیر یا واکنش نوزاد به شیر مادر می شوید. تغییرات هورمونی که باعث پریود شدن میشود روی شیر هم تاثیر می گذارد.
مثلا، متوجه می شوید مقدار شیر کم شده یا فاصله زمانی هر بار شیر خوردن نوزاد بیشتر می شود. تغییرات هورمونی روی ترکیبات شیر پستان و مزه آن هم تاثیر می گذارد. معمولا این تغییرات بسیار خفیف است و نباید روی توانایی شیردهی اثر منفی بگذارد.
در ضمن من در کنار بچه داری به فضای وب نیز علاقه دارم. اگر دوست داشتید می توانید طراحی کسب و کار آنلاین خود را به من بسپارید. خوشحال می شوم بتوانم سایت شما را طراحی و پس از آن برایش
رپورتاژ آگهی سلامتی بگیرم.
همیشه بدانید که مادر بودن به معنای محدودیت و عدم رسیدن به آرزوها نیست. به عبارت دیگر یک مادر می تواند به راحتی کسب و کار آنلاین خود را آغاز کند. کافی است یک وب سایت طراحی و شروع به سئو آن نماید و در ادامه
رپورتاژ آگهی رایگان دریافت کند.