بعد از حاملگی پوچ چه مدت طول میکش

#1
با عرض سلام و خسته نباشید من بعد از 11ماه از ازدواج باردار شدم و 13هفته ام بود که متوجه شدم بارداری پوچه و خود به خود سقط شد از کسانی که این نوع حاملگی رو تجربه کردند میخوام بهم بگن بعد از چه مدت و آیا بطور طبیعی باردار شدند؟ و همچنین از شما کارشناس محترم در خواست راهنمایی دارم با تشکر پیشاپیش


#3
با سلام به شما دوست عزیز
بارداری پوچ که به علت اختلال کروموزومی رخ می دهد،همونطور که خودتون هم شاهد هستید، شیوع بالایی داره.
اما نکته ی حائز اهمیت اینه که بر خلاف نگرانی تمامی افرادی که تجربه ی سقط دارند، سقط به خودی خود باعث تاخیر در بارداری نمی شه و چنانچه انتظاری هم باشه، همان انتظاری ست که ممکنه فرد برای بارداری اول خود نیز کشیده باشد و مسلماً باردار شدن نیازمند زمان است.
مگر اینکه علت سقط نوع خاصی باشد که آنهم به این علت که یکبار سقط نیازمند بررسی نیست منتفی ست.
* استفاده روتین از مکمل ویتامینی در دوران بارداری توصیه نمی شود، بلکه فقط در مواردی که کمبود آنها در بدن مادر به اثبات رسیده باشد و آنهم تحت نظر درمانگر و با رعایت دقیق دوز، مجاز می باشد وگرنه مقادیربیشتر از نیاز برخی از آنها مضر هستند نظیر موارد زیر:
دوزهای بسیار زیاد ویتامین آ – 10 تا 50 هزار واحد در روز- با نقایص مادرزادی در ارتباط است و مشابه ایزوترتینوئین که یک تراتوژن قوی ست عمل می کند.
البته فراموش نشود که این نکته باعث نمی شود که در صورت کمبود این ویتامین ها، مکمل مصرف نشود چراکه مثلاً کمبود ویتامین آ موجب تظاهراتی همچون شب کوری و … می شود.
و موارد این چنینی درمورد برخی دیگر از ویتامین ها نیز صدق می کند.
در پناه خدا
كارشناس مامايي فيروز

#4
باسلام .من بعد از تخلیه حاملگی مولار کامل بعد از تقریبا 4 هفته سطح hcc خون به حالت نرمال رسیده است.حال می خواستم بدانم.که احتمال اینکه این بیماری بر گردد چقدر هست .و آیا می توانم بعد از 6 ماه باز باردار بشوم.و دارویی هست که بتوانم این سطح خونم را در حد نرمال نگه دارم.با تشکر از شما

#5
سلام دوست عزیز

در مورد پیگیری های بعد از حاملگی مولار(همانطور که در پست های پیشین ذکر شده بود):
هر دو هفته مقادیر HCG اندازه گیری می شود، تا زمانیکه این مقادیر تا 3 هفته نرمال گزارش شود ؛ از این بعد این تست ماهیانه تا 5 ماه انجام می شود و سپس پیگیری ها قطع شده و به بیمار اجازه ی حامله شدن داده می شود.
پس می تونید تحت نظر پزشک و بعد از پیگیری های بالا، بعد از 6 ماه باردار بشید. تاکید می کنم تا 3 هفته باید این نرمال بودن گزارش بشه.
اگر منظورتون از بیماری، رنج بالای HCG است،تحقیقات نشون داده که: از اقداماتی که احتمالا، باعث کاهش ریسک ابتلا به نئوپلازی( در ادامه ی بعضی از حاملگی های مولار دیده می شود) می شود، انتخاب روشهای جلوگیری از بارداری خوراکی به جای روشهای مانند IUD می باشد.طبق گفته ی بالا معمولاً روشهای جلوگیری از بارداری استروژن-پروژسترون یا دپومدروکسی پروژسترون برای جلوگیری از حاملگی- در مدتی که تحت نظارت هستید- استفاده می شود. ( که می تونید تحت نظر پزشکتون یکی از این روشها رو انتخاب کنید)
و یا همونطور که قبلاً عرض کردم، پیشگیری از کمبود ویتامین A نیز کمک کننده است.
ثبت است که : پس از نرمال شدن میزان HCG، خطر عود بسیار اندک و نزدیک به صفر می باشد. پس خیالتون راحت باشه و به خودتون استرس وارد نکنید، مرحله ی سختی که باید طی می کردید، همین مرحله ی کاهش سطح HCG بوده که به لطف خدا به جای 9 هفته، شما طی 4 هفته گذروندید. از این بعد هم با آرامش همه چیز رو به خودش بسپارید.
در پناه خدا
كارشناس مامايي فيروز

#7
با سلم .من در هنگام بارداری دچار عفونت ادراری شدم.که هنوز هم با وجود گورتاز این عفونت را دارم که بدون علام هست و بعد از کشت دکترم کپسولهای یلاکسسین داده .می خواستم بدانم بعد از خوردن گپسول چه کار کنم که این مسئله عود نکند و مایعات هم در طی روز زیاد می خورم .با تشکر

#8
با سلام
دوست عزیزخلاصه ی اقدامات پیشگیری کننده از عفونت ها، توصیه های زیر رو شامل می شوند:
"- بطوركلي مقدار فراوانی آب بنوشيد. اين توصيه به اين دليل خوب است كه نوشيدن آب کمک می کند تا باکتريها به بيرون از بدن جاري شوند.( روزانه حداقل 8 ليوان )
- همچنين شما مي توانيد ادرار خودتان را بيشتر تخليه کنيد تا به دفع باکتريها از مثانه شما کمک نمايد.
- هيچگاه احساس دفع ادرار را ناديده نگيريد و سعي كنيد هر بار مثانه را كاملاً خالي كنيد.
- بعد از اجابت مزاج موضع را از جلو به عقب تميز كنيد تا از ورود باكتري هاي مدفوع به پيشابراه پيشگيري شود.
- پيش از مقاربت جنسي و بعد از آن ادرار كنيد و دستگاه تناسلي را با آب و صابون ملايم بشوئيد.
- از فرآورده هاي بهداشتي مخصوص دستگاه تناسلي (اسپري يا پودر) و صابون هاي قوي خودداري كنيد زيرا پيشابراه و دستگاه تناسلي را تحريك مي كند و محيط كشت مناسبي براي رشد باكتريها خواهد بود. در دوران بارداري از دوش واژينال استفاده نكنيد.
لباس هاي زير خود را از نوع نخي انتخاب كنيد و از جوراب شلواري هايي كه قسمت بالاي آن نخي است استفاده كنيد.
- اگر شما نوشيدنی هايی مانند نوشابه های قنددار، کافئين دار را محدود کنيد، اين مسئله به پيشگيری از عفونتها کمک خواهدكرد. چراكه اين نوشيدنی ها باعث می شوند که بدن آب را جذب نموده و باعث محدوديت توليد ادرار در کليه ها مي گردند.
-مصرف کافی ویتامین ها و سبزیجات، چراکه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر ابتلا به عفونت ها می شود.
- عصاره شاتوت بنوشيد. مطالعات نشان داده اند كه آب عصاره شاتوت ميزان باكتريها را كاهش داده و از جايگزيني باكتري هاي جديد در دستگاه ادراري پيشگيري مي كند. (هرچند نوشيدن عصاره شاتوت عفونت ادراري را درمان نخواهد كرد و دقت كنيد كه اگر داراي علائم عفونت ادراري هستيد بايد به پزشك مراجعه كنيد و آنتي بيوتيك دريافت كنيد).
- مراقب علائم اوليه عفونتهای ادراری باشيد:
موقعی که عفونتهاي ادراري شروع می شوند، علائم مشخصي دارند که به شما كمك مي كنند تا متوجه شويدكه عفونت ادراری پيداكرده ايد.اين علائم ممکن است بصورت: تب، احساس سرما، تهوع، سردرد، درد بيش از حد معمول يا احساس سوزش.
- در نهايت، اگر شما بيشتر از يکبار در سال عفونت داشته باشيد، اين مسئله می تواند علامتی از وجود احتمال مشکل در دستگاه ادراری شما باشد. بنابراين، اكيدا" توصيه می شود که حداقل يکبار در سال يک معاينه کامل از خودتان داشته باشيد. اين مسئله باعث می شود که پزشک شما دستگاه ادراری شما را معاينه کرده و در نتيجه از خوب کارکردن آن مطمئن خواهيد شد. و همچنين کمک مي کند که وجود هر مشکلی را خيلی زود شناسايی کنيد. "
* نقش مفید زغال اخته در پیشگیری از بروز عفونتهای ادراری
نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است که مصرف آب ذغال اخته برای پیشگیری از بروز عفونت در مجاری ادراری مفید است.نتایج تحقیقات نشان داده است که: در فضایی که آب ذغال اخته وجود دارد احتمال چسبیدن باکتری به سلولهای مجاری ادراری بسیار کمتر است و در نتیجه احتمال بروزعفونت به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند.
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.
http://www.parsacloob.com/2009110915698
http://www.ir-women.com/spip.php?article291
انشالله که به زودی و به بهترین نحو، این عفونت بهبود پیدا می کنه.
كارشناس مامايي فيروز

Re: توروخدا کمکم کنید؛آیا تو سونوی بعد ممکنه جنین در کیسه دیده بشه؟

#9
سلام.من ۱۷اسفند پریود شدم.تقریبا تا ۲۴اسفند دوره م طول کشید.بعد ازون تا تقریبا دو هفته رابطه رو آزاد گذاشتم.۱۶فروردین که موعد پربود بعدیم بود یکم لکه بینی قهوه ای داشتم و بعد ازون روز قطع شد.آخرای فروردین آزمایش دادم بتام ۱۷۰۰ بود گفتم بارداری.دوم اردیبهشت و دهم ازم سونوی واژینال گرفتن.گفتن کیسه جنین تشکیل شده اما جنین مشاهده نمیشه.اما طبیعیش اینه که الان باید ضربان قلب رو هم بشنویم.دکتر گفت یه هفته دیگه برگرد برا سونوی سوم.اگه اینبارم نبینم حاملگی پوچه و باید سقطش کنی.توروخدا راهنماییم کنید.دارم دیوونه میشم.من حاملگی اولمه و سی و سه سالمه.مشکل خاصیم نداشتم تا حالا.به نظرتون من الان هفته چندم بارداریمم؟ممکنه با صبر کردن جنین تو کیسه مشاهده بشه یا اینکه بی فایده ست .اگه قرار به سقط باشه با چه روشی بهتره؟

Re: بعد از حاملگی پوچ چه مدت طول میکشه دوباره باردار بشم؟

#10
سلام شرح نمونه کورتاژم در ۸ هفته این بود . قطعات متعدد بافتی کرمی تا قهوه ای با قوام نرم به ابعاد ۲*۶*۷ سانتیمتر
نمونه ارسالی ویلوزیته های کوریال با محور همبندی عروقی برخی هیدروپیک همراه دسیدوا با تغییرات نکروتیک و همورژایک مشاهده میشود
میشه توضیح بدین ایا نرماله یا نه

تفسیر نمونه کورتاژ

#11
سلام شرح نمونه کورتاژم در ۸ هفته این بود . قطعات متعدد بافتی کرمی تا قهوه ای با قوام نرم به ابعاد ۲*۶*۷ سانتیمتر
نمونه ارسالی ویلوزیته های کوریال با محور همبندی عروقی برخی هیدروپیک همراه دسیدوا با تغییرات نکروتیک و همورژایک مشاهده میشود ویلوزیته مولار دیده نشد
میشه بگین تفسیرش چی میشه چند ماه بعد من میتونم اقدام بارداری کنم

Re: توروخدا کمکم کنید؛آیا تو سونوی بعد ممکنه جنین در کیسه دیده بشه؟

#12
جانان ابراهیمی نوشته شده:سلام.من ۱۷اسفند پریود شدم.تقریبا تا ۲۴اسفند دوره م طول کشید.بعد ازون تا تقریبا دو هفته رابطه رو آزاد گذاشتم.۱۶فروردین که موعد پربود بعدیم بود یکم لکه بینی قهوه ای داشتم و بعد ازون روز قطع شد.آخرای فروردین آزمایش دادم بتام ۱۷۰۰ بود گفتم بارداری.دوم اردیبهشت و دهم ازم سونوی واژینال گرفتن.گفتن کیسه جنین تشکیل شده اما جنین مشاهده نمیشه.اما طبیعیش اینه که الان باید ضربان قلب رو هم بشنویم.دکتر گفت یه هفته دیگه برگرد برا سونوی سوم.اگه اینبارم نبینم حاملگی پوچه و باید سقطش کنی.توروخدا راهنماییم کنید.دارم دیوونه میشم.من حاملگی اولمه و سی و سه سالمه.مشکل خاصیم نداشتم تا حالا.به نظرتون من الان هفته چندم بارداریمم؟ممکنه با صبر کردن جنین تو کیسه مشاهده بشه یا اینکه بی فایده ست .اگه قرار به سقط باشه با چه روشی بهتره؟
بله لااقل در سونوی دوم باید جنین رویت می شده
اگر در سونوی سومتون هم نشود بارداری پوچ است
نگران نباشید بسیار رایج است و علت یابی هم نیاز ندارد
كارشناس مامايي فيروز

Re: بعد از حاملگی پوچ چه مدت طول میکشه دوباره باردار بشم؟

#13
سلام وقتتون بخیر
من سال ۹۹ بعد از ۹ ماه اقدام باردار شدم و شهریور به علت پوچی سقط داشتم ماه بعد سقط که پریود شدم خونریزیم بعد از ۱۱ روز تموم نمیشد ک رفتم دیدم کیست دارم و دوماه قرص خوردم و کیست درمان شد بعد دکتر بهم قرص کلومیفن داد که از روز سوم پریودی دو تا دوتا میخوردم و دوباره بار دار نشدم
بعد به مدت سه ماه قرص کلومیفن و لتروزل داد باز هم باردار نشدم ماه بعد گفت سینه ات ترشح شیر دار و قرص کابولین داد هفته ای یکی بخورم
اما من ترسیدم و قبل از اینکه قرص رو شروع کنم ازمایش دادم ولی خوب بود و نیازی به قرص نداشت ولی دکتر گفت بخور سه هفته خوردم و سر خودی قطع کردم
الان ۵ ماه هست که اقدام هستم و باردار نشدم
باید چیکار کنم؟؟؟؟
من تیروییدم هم کم کاره ولی کنترل شده است
خواهش میکنم کمکم کنید

Re: بعد از حاملگی پوچ چه مدت طول میکشه دوباره باردار بشم؟

#14
سلام وقتتون بخیر
من سال ۹۹ بعد از ۹ ماه اقدام باردار شدم و شهریور به علت پوچی سقط داشتم ماه بعد سقط که پریود شدم خونریزیم بعد از ۱۱ روز تموم نمیشد ک رفتم دیدم کیست دارم و دوماه قرص خوردم و کیست درمان شد بعد دکتر بهم قرص کلومیفن داد که از روز سوم پریودی دو تا دوتا میخوردم و دوباره بار دار نشدم
بعد به مدت سه ماه قرص کلومیفن و لتروزل داد باز هم باردار نشدم ماه بعد گفت سینه ات ترشح شیر دار و قرص کابولین داد هفته ای یکی بخورم
اما من ترسیدم و قبل از اینکه قرص رو شروع کنم ازمایش دادم ولی خوب بود و نیازی به قرص نداشت ولی دکتر گفت بخور سه هفته خوردم و سر خودی قطع کردم
الان ۵ ماه هست که اقدام هستم و باردار نشدم
باید چیکار کنم؟؟؟؟
من تیروییدم هم کم کاره ولی کنترل شده است
خواهش میکنم کمکم کنید

Re: بعد از حاملگی پوچ چه مدت طول میکشه دوباره باردار بشم؟

#15
سلام دوست عزیز
نازایی علت‌های مختلفی دارد. مثل
فاکتورهای مردانه
فاکتورهای تخمدانی
فاکتور لوله رحمی
فاکتور سرویکال
آندومتریوز
که هر کدام از اینها با گرفتن شرح حال انجام آزمایشات و سونوگرافی های مختلف شناخته می‌شود. بنابراین بهترین کار مراجعه به یکی از مراکز ناباروری می باشدکه به صورت تیمی به بررسی نازایی می‌پردازند
كارشناس مامايي فيروز
ارسال پست

بازگشت به “حاملگی پوچ ”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 7 مهمان

cron