اشپزی-بستنی سازی-انواع رب-سس-سالا

#1
سالاد میوه
مواد لازم
سيب و خیار و هویج از هر کدام دو عدد
آناناس نصف قوطي
سس مايونز 100 گرم
کشمش
آبليمو به ميزان لازم

طرز تهيه
سيب را چهار قسمت كرده و سپس بر روي آن كمي آبليمو ريخته تا سياه نشود.
خيار، هويج و آناناس را هم خرد كرده و با سيب‌ مخلوط مي‌كنيم.
كشمش‌ها را هم چند دقيقه در آب خيس كرده و بعد به مواد افزوده،
با سس مخلوط مي‌كنيم و دو ساعت در يخچال استراحت مي‌دهيم.
آخرین ويرايش توسط 3 on paridaryai196, ويرايش شده در 0.


* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#2
بستنی یخی با طعم لیمو
مواد لازم

۲ فنجان آب
۱ فنجان شکر
۵/۱ فنجان آب لیمو ترش
۲ عدد سفیده ی تخم مرغ

طرز تهیه

۱) آب و شکر را روی حرارت ملایم می گذاریم تا حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.
۲) آب لیمو ترش را اضافه می کنیم. سپس حدود یک ساعت در فریزر می گذاریم تا خودش را بگیرد ولی سفت نشود.
۳) بعد از آن ، با همزن برقی آن را به هم می زنیم و سفیده های تخم مرغ را نیز به آن اضافه می کنیم . دوباره به هم می زنیم. پس از آن مجدداً مخلوط را در ظرف ریخته و در فریزر می گذاریم تا خودش را بگیرد. در پایان آن را با قاشق در بشقاب گذاشته و سرو می کنیم.
▪ نکات تغذیه ای :
بستنی یکی از اشتها برانگیزترین دسرهای محبوب همه ما است . با توجه به گرمای فصل تابستان تهیه بستنی یخی با طعم لیمو که منبع خوبی از ویتامین C است، در منزل خالی از لطف نخواهد بود.
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#3
طرز تهیه لواشک
لواشک را از میوه های مختلف می توانید درست کنید و همینطور هم می توانید چند میوه را با هم مخلوط کرده و درست کنید. به این ترتیب که میوه را بعد از اینکه شستید می گذارید درون قابلمه ایی می جوشانید به نوع میوه ایی که استفاده می کنید مقدار اضافه کردن نمک فرق می کند. مثلاً لواشک آلو با لواشک انار مقدار نمکش فرق می کند ولی در هر صورت به ذائقه خودتان ارتباط دارد که چقدر نمک اضافه کنید. میوه ها را کاملاً پخته و می گذارید که له شوند بعد از درون صافی که کمی سوراخهایش درشت باشد رد می کنید زیرا باید گوشت میوه که له شده است از صافی رد شود.
البته در مورد میوه هایی مثل انار که دانه های ریزتری دارد باید صافی طوری باشد که دانه ها از آن رد نشود. بعد درون ظر مورد نظر سلفون پهن می کنید و از مایع لواشک به قطر 5/1 سانتی متر درون ظرف روی سلفون می ریزید ظرف را کمی تکان تکان می دهید که مایع درون ظرف کاملاً یکسان پخش شود. بعد سلفون دیگری را روی آن کشیده و می گذارید در آفتاب تا کاملاً خشک شود.
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#4
طرز تهیه بیف سالاد
مواد لازم
گوشت راسته گوساله - 200 گرم
كاهو - هشت شاخه
روغن‌زيتون - دو قاشق غذاخوري
پنيرپيتزا - 20 گرم
آبليمو - دو قاشق غذاخوري
زيتون - 30 گرم
نمك و فلفل - به ميزان لازم
طرز تهيه

ابتدا كاهو را خرد كرده و در ظرف مورد نظر مي‌ريزيم، سپس روغن‌زيتون، آبليمو، پنيرپيتزا، نمك و فلفل را به آن اضافه مي‌كنيم. گوشت را به صورت گريل شده آماده و به همراه زيتون روي سالاد قرار مي‌دهيم و تزئين مي‌كنيم.
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#5
طرز تهيه رب انار :

انار ها را مي شوييم و دانه مي كنيم و آب آن را مي گيريم و مي جوشانيم تا غليظ شوند.
بعد در شيشه ريخته و درب آن را محكم مي بنديم و در جاي خنكنگه مي داريم .
نكته:از رب انار در فسنجان استفاده مي شود.
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#6
شکلات بستنی
مواد لازم

▪ شکلات بستنی
▪ شکلات کوبیده شده ۳۵۰ گرم
▪ شیر ۲۵۰ میلی لیتر
▪ کرم بستنی ۲۵۰ میلی لیتر
▪ وانیل ۲/۱ قاشق مربا خوری
▪ زرده تخم مرغ ۴ عدد
▪ شکر طلا یی ۲۵ گرم

طرز تهیه

۲۵۰ گرم شکلات را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم. شیر، کرم بستنی و وانیل را می جوشانیم.زرده تخم مرغ و شکر را با همزن آنقدر هم می زنیم تا کمرنگ شود. شیر جوشانده شده را کم کم اضافه می کنیم سپس مخلوط را در ماهیتابه روی حرارت ملایم می گذاریم و مدام هم می زنیم تا به قاشق بچسبد. کستارد را به شکلات ذوب شده بیافزایید و خوب مخلوط کنید و بگذارید سرد شود. سپس در قالب ریخته و به مدت ۲-۳ ساعت داخل فریزر میگذاریم وقتی قطور و نیمه یخزده شد آن را از فریزر خارج کرده و به آرامی با همزن مخلوط می کنیم. بعد بقیه شکلاتها را روی بستنی می ریزیم و هم می زنیم و دوباره برای ۱-۲ ساعت دیگر داخل فریزر می گذاریم تا کاملا یخ بزند . سپس می توانید با تزیینات مختلف سرو میکنیم.
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#8
خواهش میکنم عزیزم.
راستش من یه دفتر دارم که تمام اشپزی و خواص میوه ها و ... رو توش نوشته بودم حالا میخوام اونارو براتون بذارم.اگه هرکس اموزشی داره بذاره توی این تایپیک تا همه استفاده کنیم. :D
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#9
بستنی وانیلی
مواد لازم
– شیر داغ 500 گرم
– ثعلب 4 گرم
– شکر 125 گرم
– پودر وانیل 1 قاشق چایخوری
– اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه
شکر و ثغلب را در شیر جوش ریخته و هم زده تا حل شود سپس وانیل و اسانس وانیل را افزوده و پس از خنک شدن داخل بستنی ریخته و پس از 1 ساعت بستنی آماده است.می توان از اسانس نعناع و رنگ سبز برای مزه نعنائی بستنی استفاده کرد.
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#11
لواشک انار
مواد لازم
دانه انار 1 کیلو
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه
نمک را روی دانه های انار ریخته و به مدت 2 ساعت می گذاریم تا بماند.. از صافی رد می کنیم تا لعاب اضافی آن گرفته شود.. سپس آن را به مدت 15 دقیقه می جوشانیم. بعد از این مدت می گذاریم تا خنک شود. داخل سینی مورد نظرمان را چرب کرده و مواد را در آن می ریزیم به گونه ای که یکسان در سینی پخش شود. سینی را مقابل آفتاب می گذاریم تا خشک شود.
نکته : اگر می خواهید رنگ لواشک تیره تر شود و زودتر خشک شود آب انار را به مدت 35 دقیقه بجوشانید. برای طعم دهی بهتر و لعاب بیشتر 200 گرم زرشک خیس خورده را ابتدا با دانه های انار بلندر کنید.
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#12
رب نارنج
طرز تهيه رب نارنج

براي اينكه نارنج تلخ نشود ،پوست نارنج را از وسط به صورت يك نوار مي بريم و بعد نارنج را از وسط نصف مي كنيم و آب آن را مي گيريم و صاف مي كنيم سپس آن را مي جوشانيم تا غليظ شود .وقتي سرد شد آن را درون شيشه مي ريزيم و در جاي خنك مي ريزيم .
امتحانش ضرر ندارد.
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#13
بستنی وانیلی

مواد لازم
– شیر داغ 500 گرم
– ثعلب 4 گرم
– شکر 125 گرم
– پودر وانیل 1 قاشق چایخوری
– اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه
شکر و ثغلب را در شیر جوش ریخته و هم زده تا حل شود سپس وانیل و اسانس وانیل را افزوده و پس از خنک شدن داخل بستنی ریخته و پس از 1 ساعت بستنی آماده است.می توان از اسانس نعناع و رنگ سبز برای مزه نعنائی بستنی استفاده کرد.
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#14
بستنی قهوه

مواد لازم

قهوه 2 قاشق سوپخوری
شکر 200 گرم(1 لیوان)
زرده تخم مرغ 8 عدد
خامه 500 گرم
شیر 2/1 لیوان
بادام ورقه شده یا خلال بادام بوداده 50 گرم

طرز تهیه

قهوه را در شیر حل کرده،می گذاریم بجوشد.زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا کاملا سفت و کشدار شود. قهوه جوشیده را کم کم داخل زرده می ریزیم و هم می زنیم.
ظرف خامه را روی یخ گذاشته،می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد. وقتی قهوه و زرده تخم مرغ کاملا سرد شد،کم کم آنها را داخل خامه ریخته و هم می زنیم. با یک ورقه کاغذ روغنی کف قالب را که گرد و گود باشد می پوشانیم،مایه خامه و زرده را در قالب می ریزیم و در فریزیر یا جایخی یخچال قرار می دهیم که 5 تا 6 ساعت بماند. بهتر است قبلا این بستنی را آماده کنیم. بستنی باید کاملا سفت شود. بعد قالب را بیرون آورده،با کارد اطراف مایه را از قالب جدا می کنیم. ظرف قشنگی را روی دهانه قالب می گذاریم و بستنی را در ظرف برمی گردانیم. کاغذ را از روی بستنی برمی داریم.
در صورتی که کاغذ روغنی در اختیار نداشته باشیم،می توانیم یک لحظه قالب را در آب نیم گرم گذاشته،بعد در ظرف برگردانیم.
بادام بوداده در در سطح و اطراف بستنی می پاشیم.
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#15
رب گوجه فرنگی
طرز تهیه رب گوجه فرنگی
گوجه فرنگي‌ها را مي‌شوييم. از ماشين يا چرخ مخصوص آب گرفتن گوجه فرنگي رد كرده طوري‌كه پوست و تخم آن گرفته شود. آب گوجه فرنگي را در ظرف بزرگي مي‌ريزيم و روي حرارت مي‌گذاريم تا بجوشد و مايه غليظ شود. در جوش‌هاي آخر به اندازه كافي به آن نمك مي‌زنيم . پس از آنكه رب كاملاً غليظ شد از روي حرارت رب را بر مي‌داريم و مي‌گذاريم سرد شود. سپس رب را داخل شيشه مي‌ريزيم و درب شيشه را مي‌بنديم و در جاي خنك قرار مي‌دهيم. بهترين طريق براي تهيه رب گوجه فرنگي پختن آن است. حرارت زير رب نبايد زياد باشد. رب را بايد مرتب هم بزنيم تا ته نگيرد.
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...
ارسال پست

بازگشت به “نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات در مورد فيروز”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 22 مهمان

cron