Re: تفسیر آزمایش هورمونی

#17
سلام دوست عزیز
با توجه به اینکه سن این خانم کم است احتمال یائسگی کمتر مطرح است باید با مراجعه به پزشک و مصرف برخی داروهای هورمونی وضعیت پریودها را مرتب نمود و در صورت عدم بهبودی بررسیهای بیشتر انجام شود
كارشناس مامايي فيروز

Re: تفسیر آزمایش هورمونی

#19
سلام دوست عزیز
این خانم چند وقت است که پریودهای نامرتب دارند؟ازدواج کرده و سابقه بارداری دارند؟مشکل تیروئیدی ندارند؟آیا کسی از افراد فامیل درجه یک این خانم سابقه یائسگی زودرس داشته اند؟
كارشناس مامايي فيروز

Re: تفسیر آزمایش هورمونی

#20
سلام
تیروئید کم کار دارند
بیشتر از ۵ ماهه پریود نشده . البته همیشه همینطور بوده چندماه یکبار میشه
لوله رحمش گرفتگی داره . به اصطلاح فیبروم دارن
دکتری که اخیرا رفتن گفتن که باید فیبروم رو بردارن
سابقه یائسگی زوردرس هم ندارن
سوالم اینه که آیا دختران مجرد میتونن فیبروم رو بردارن؟
راه درمان از نظر شما چیست؟

Re: تفسیر آزمایش هورمونی

#21
سلام دوست عزیز
یعنی دوستتون مجرد هستن؟بله برای خانمهای مجرد جراحی برداشتن فیبروم انجام میشود که نوع جراحی بستگی به سایز فیبروم تعداد و جایگاه فیبروم دارد.لازم به ذکر است که همه فیبرومها احتیاج به جراحی ندارند
كارشناس مامايي فيروز

Re: تفسیر آزمایش هورمونی

#25
سلام خسته نباشید دختر مجرد 30 ساله هستم ,لاغر اندام , پریودهای نامنظمی دارم ,تقریبا 5 سالی هست که صورتم درحال جوش زدن و آکنه هست قسمت پیشانی, گونه, گردن,,,,
چندسری دکتر رفتم قرص صدباری تجویز کردن و گفتن که تخمدان پلی کیستیک دارم چند دوره قرص رو مصرف کردم بعد از قطع کردن قرص باز هم همون شرایط به وجود میاد,,
جدیدا دکتر غدد رفتم آزمایش دادم گفتن تنبلی تخمدان دارم میشه لدفا آزمایشم رو تفسیر کنید ببینم شرایطم چطوره و چه باید کنم؟
شرح آزمایش :
Mlu/ml L. H:4.4
Follicular phase:0.5-10.5
Midcycle:18.4-61.2
Luteal phase:0.5-10.5
Menopa usal:8.2-50.5
Men:0.7-7.4
Mlu/ml F. S. H:7.1
Follicular phase:3.0-12.0
Midcycle:8.0-22.0
Luteal phase:2.0-12.0
Menopa usal:35.0-151.0
Men:1-14.0
Mlu/L Prolactin:27.4
Males:1.8-21.4
Before menopa use:4.5-29
Menopa use:1.5-18.5
Testosterone:0.26 ng/ml0.2-0.95
DHEA-S:0.41micg/dl chemiluminescence0.03-5.88
ممنون میشه اگه توضیح کامل در مورد شرایطم بدید و بگید که چیکار باید بکنم...

Re: تفسیر آزمایش هورمونی

#26
سلام دوست عزیز
معمولا آزمایشات هورمونی روزهای ۲-۳سیکل قاعدگی انجام میشود اگر شما هم آزمایشتان را در این روزها انجام داده اید خوشبختانه نرمال هستند.تنبلی تخمدان یا تخمدان پلی کیستیک هر دو در واقع یک مشکل هستند که باعث علائمی مثل نامنظمی قاعدگی و ایجاد آکنه و جوش میشود.درمان تخمدان پلی کیستیک بر اساس تظاهرات بالینی صورت میگیرد.معمولا بعد از ۶-۱۲ماه استفاده از قرصهای ضد بارداری در صورتیکه مشکل بر طرف نشود باید آنتی آندروژنهایی مثل سیپروترون استات را شروع کرد و بعد از آن هم اسپیرنو لاکتون و روشهای دیگر درمان.البته در نهایت این متخصص است که با توجه به شرح حال دقیقی که از شما دارد تصمیم میگیرد چه دارویی برای شما مناسبتر است
كارشناس مامايي فيروز

Re: تفسیر آزمایش هورمونی

#27
سلام فرموده بودین جواب ازمایش هورمونیم رو همراه با رنج آزمایشگاهی بنویسم .
LH 6.51 mlu/ml mcl
folicalar phase:1.1-11.6*
Midcycle:17-77*
Luteal phase:ND-14.7*
Primenstrul, +-8days:ND-12.0*
Postmenopausal:11.3 - 39.8*
Oral contraceptives:ND-8.0*

Estradiol 110.93 pg/ml ELFA
Follicullar phase :18- 147*
Pre-Ovulatory peak :93 - 573*
Luteal phase : 43 - 214*
Postmenopause :<58*

Progesterone 1.14 ng/ml Elfa
F0llicular phase :=<0.25 - 0.54*
Ovulation phase :=0.25 - 6.22*
Luteal phase :1.5 - 20*
Menopause :<0.41*

FSH 4.46 mlu/ml ECL
Folicalar phase : 2.8 - 11.3*
Folicalar phase , d2 - 3 : 3.0 - 14.4*
Midcycle : 5.8 - 21*
Luteal phase : 1.2 - 9.0*
Oral contraceptives : ND- 4.9*
Postmenopausal : 21.7 - 153*
لطفا بفرمائید که نتیجه آزمایشم در روز سوم سیکل نرمال هست یا خیر و چقدر ذخایر تخمکگذاری دارم؟ ۳۷ سالمه . در اقدامم و هنوز بچه دار نشدم . شوهرمم سالمه
ارسال پست

بازگشت به “مشاوره ”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 10 مهمان