تفسیر جواب ازمایش

#1
باسلام خدمت شما کارشناس محترم این نتیجه ازمایش من هست لطفا تفسیر بفرمایید
T.S.H chemiluminescene 1.23 miclu/ml
L.H chemiluminescene 6.14 mlu/ml
F.S.H chemiluminescence 5.99 mlu/ml
Prolactin chemiluminescence 460.8 mlu/l
دکتر برای من قرص مدروکسی پروزسترون 5
ویتامین ای
فولیک اسید 1
متفورمین 500 نوشت بنظرشما این نتیجه ربطی به نقص فاز لوتئال داره همینطور که قبلا درجریان بودید من تخمک گذاریم دیر انجام میشه حدود 7روز مونده به پریود بعدی ایا با این داروها درمان میشه یا باید ازمایش دیگه ای انجام بدم لطفا راهنماییم کنید


پروردگارا سرنوشتم را زیبا بنویس

#3
سلام
دوست عزیز! تشخیص و درمان همان است که درمانگر فرد بگذارد اما در صورت شک به نقص فاز لوتئال(کمبود نسبی ترشح پروزسترون توسط جسم زرد) یکی از روشهای تشخیصی اندازه گیری سطح پروژسترون سرمی در وسط فاز لوتئال می باشد. و راه دیگر آن(قطعی ترین راه) بیوپسی آندومتر است.
اما عزیزم دادن احتمال و شک هم به عهده ی درمانگر شماست.
آخرین ويرايش توسط 1 on KarshenaseMamaee, ويرايش شده در 0.
كارشناس مامايي فيروز

#4
با سلام
کارشناس محترم لطفا پاسخ منو سریعتر بدید نمیدونم چیکار کنم داروها رو مصرف کنم یا نه؟لطفا اگر ازمایش خاص دیگه ای بایدبدم عنوانشو بگید تا از پزشک بخوام
ممنون
پروردگارا سرنوشتم را زیبا بنویس

مشاوره بدین

#6
سلام کارشناس محترم
چندتا سوال دارم که لطف کنید پاسخ دهید ممنون میشم
1-ازمایشهای من برای چی بودن؟
2-ایا نرمال هستند در روز دوم پریودی؟
3-با این حساب کوتاهترن سیکل من 31 روزه و بلندترین 36 روزه بوده و یکی هم 34 روزه الان اگر بخوام روز تخمک گذاری رو مشخص کنم از چه تاریخی تا کی از کیت استفاده کنم؟؟
4-داروهایی که دارم مصرف می کنم مثل مدروکسی پروژسترون ایا در رفع نقص فاز لوتئال تاثیر داره یا نه؟واگر نداره چه داریی تاثیر داره؟
پروردگارا سرنوشتم را زیبا بنویس

#7
سلام
افسانه عزیز! آزمایش شما یک آزمیاش هورمونی بوده که به هر علتی ( از چکاپ گرفته تا خونریزی های نامنظم، شک به اختلال هورمونی، ناباروری و ...) پزشک می تواند تجویز کند. که علت خاص آن را هنگام تجویز پزشک باید از او سوال کنید.
تشخیص درست باید توسط درمانگر و ضمن بررسی معیار کیت آزمایشگاه شما صورت گیرد اما در کل نتایج آزمایش (T.S.H/L.H/F.S.H ) نرمال است پرولاکتین را باید با معیار کیت بسنجید.
در مورد شما فعلاً نقص فاز لوتئال مطرح نیست و تشخیص همان است که درمانگر شما بگذارد مدروکسی پروژسترون هم در جمیع خونریزی های نامنظم رحمی موثر است.
در پناه خدا
كارشناس مامايي فيروز

#8
اگه ممکنه این ازمایش را تفسیر کنید من برای بارداری قرص مصرف می کنم و یک ماه هست که پریود نشدم و 33 سالمه



fsh 20.2 follicuiar phase:3-12
midcycle peak:8-22 luteal phase:2-12 post menopausal:35-151


lh 6.8 follicular phase:0.5-10.5 midcycle:18.4-61.2 luteal phase:0.5-10.5 postmenopausal:8.2-40.8






prolactin 22.2 aduit:1.2-28.5 menopause:1.5-18.5

Re: تفسیر جواب ازمایش

#11
سلام طاعاتتون قبول
ازمایش من بتا 24 زده چند درصد احتمال بارداری هست ؟؟16 فروردین و 11اردیبهشت پریود شدم و 29اردیبهشتم تست بتا دادم
عفونت ادراری هم دارم دکتر زاکسیم 400 داده هر 12 ساعت
میشه استفاده کنم یا تا جواب قطعی بارداری دست نگه دارم ؟؟
احتمال نداره ک کاذب باشه چون زودتر رفتم و جوشونده پیاز مصرف میکردم

Re: تفسیر جواب ازمایش

#12
سلام دوست عزيز
مصرف زاكسيم در دوران بارداري مشكلي ندارد.ميزان بتا كم است كه به دليل انجام زود هنگام بوده مجددا بتا رو چك كنيد اگه به ميزان كافي افزايش يافته باشد يعني بارداري نرمال است
كارشناس مامايي فيروز

Re: تفسیر جواب ازمایش

#14
سلام دوست عزیز
من از فرمایشات شما اینطور متوجه شدم که شما بدون تجویز پزشک اقدام به مصرف دارو نموده اید که من اصلا موافق این مسئله نیستم.ضمنا بدون انجام آزمایش ادرار و معاینه بالینی نمیتوان متوجه عفونت ادرار شد چون سوزش ادرار ممکن است به دلایل دیگری غیر از عفونت ادراری ایجاد شده باشد.مراجعه به درمانگر بالینی برای شما ضروری میباشد
كارشناس مامايي فيروز
ارسال پست

بازگشت به “تشخیص بارداری”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 6 مهمان