سلامHana7166 نوشته شده:خانم دکتر مصرف عناب الان که توی ۷ هفته هستم اشکالی داره؟؟؟
در حد مصرف عادی روزی چند عدد من مورد بدی ندیده و نخوانده ام.
مدیران انجمن: KarshenaseMamaee, golenarges
سلامHana7166 نوشته شده:خانم دکتر مصرف عناب الان که توی ۷ هفته هستم اشکالی داره؟؟؟
سلام نه عزیزم.Hana7166 نوشته شده:راستی از روزی که فهمیدم باردارم و پیش دکتر رفتم قبل از اینکه جنین و قلبش رو ببینیم دکترم واسم آمپول پروژسترون داده روزی یکی و شیاف که شبا استفاده میکنم....اینا ضرری نداره؟؟؟میگه اگه نطفه هم ضعیف باشه برات نگهش میداره
اگر تغذیه عادی دارید فقط اسید فولیک لازم استHana7166 نوشته شده:راستی تاریخ ۲۵ اسفند هم برام نوشت که برم سونو nt و آزمایش غربالگری...تا اون موقع چی بخورم و چیکار کنم که بچم رشد خوبی داشته باشه؟؟؟؟
خدا جوووون این یک دونه رو بهم سالم و صالح بده
تا حالا صدهزار بار شکرش کردم
واسم خیلی دعا کنید این چند ماه دیگم به خوبی بگذره
KarshenaseMamaee نوشته شده:اگر تغذیه عادی دارید فقط اسید فولیک لازم استHana7166 نوشته شده:راستی تاریخ ۲۵ اسفند هم برام نوشت که برم سونو nt و آزمایش غربالگری...تا اون موقع چی بخورم و چیکار کنم که بچم رشد خوبی داشته باشه؟؟؟؟
خدا جوووون این یک دونه رو بهم سالم و صالح بده
تا حالا صدهزار بار شکرش کردم
واسم خیلی دعا کنید این چند ماه دیگم به خوبی بگذره
از مواد و موار د ممنوع هم اجتناب کنید
سوسیس و کالباس و مواد افزودنی مضر
مایکروفر
امواج موبایل
و ...
KarshenaseMamaee نوشته شده:سلام
اگر دردهای شبیه انقباضات پریود دارید کمی استراحت کنید عزیزم
پروژسترون هم می گیرید درسته؟
ان شاءالله عزیزمHana7166 نوشته شده:KarshenaseMamaee نوشته شده:سلام
اگر دردهای شبیه انقباضات پریود دارید کمی استراحت کنید عزیزم
پروژسترون هم می گیرید درسته؟
سلام...بله خانم دکتر آمپول پروژسترون تا ۳ شنبه دارم باید بزنم که شب هم یک دونه شیاف میذاشتم موقع خواب...گفتن از روزی آمپول ها تموم شد صبح یک شیاف و شبم یک شیاف تا تموم بشن...انشالله ۲۵ اسفند سونو و غربالگریمم خوب باشه...ممکنه موقعی که جوابش بیاد دکتر نباشه دیگه...جوابشو واستون بفرستم شما هستین که جواب بدین...؟؟؟
سلامHana7166 نوشته شده:خانم دکتر شما توی مشهد نمیدونین واسه سونو ان تی و غربالگری ۳ ماهه اول پیش کی برم که کارش عالییییی باشه؟؟؟
سلام نه متاسفانهHana7166 نوشته شده:خانم دکتر شما توی مشهد نمیدونین واسه سونو ان تی و غربالگری ۳ ماهه اول پیش کی برم که کارش عالییییی باشه؟؟؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 13 مهمان