روز هفتم تاخیرم بتا 266!!!

#1
کارشناس محترم اخرین بار 5مهر پریود شدم.و پنج ابان یعنی هفت روز قبل موعد پریودیم بود.از انجایی ک من پریودای منظمی ندارم ب تاخیر اهمیت نمیدادم.ولی با توجه ب اینکه وقتی سوار مشین میشدم حالت تهوع داشتم و احساس دل بهم خوردگی از غذاها داشتم مشکوک شدم و از بی بی چک استفاده کردم.و خط دوم بسییییییار محو در حد منفی رو دیدم.همون روز از بتا دادم جوابش 50 بود.روز بعدش 76.روز بعد 141.روز بعد 144.و روز بعد ک امروز باشه 266 شده
چند روز پیش سونو واژینال داششتم.ک گفت اندومتر ضخیم شده.15مم.و ن بارداری خ رحمی و ن داخل رحمی رویت نشو.
حالا روند افزایش بتا من نرمال است؟
اولش خوب پیش میرفت.ولی بعد بتای 141 حس میکنم کاهش داره.141 روز بعد 144 و 48 ساعت بعد 266 شده.ایا عدد 141 شصت و شش درصد افژایش دارد یا کمتر است؟
من استرس شدیدی گرفتم.دو برابر 144 میشد 280 پس چرا تو 48 ساعت شده 266؟!ایا این نرمال است؟
افزایشش 66 درصد با دوبرابر شدن چ تفاوتی دارد.و 66درصد 141 چند است؟؟
خواهش میکنم زود جوابمو بدین از استرس مریض شدم


Re: روز هفتم تاخیرم بتا 266!!!

#5
و ضمنا کارشناس محترم قلب جنین در چند هفتگی رویت میشود؟
با توجه ب اینکه لقاح من دیر تشکیل شده و من حدودا بک هفته از بارداری واقعیم عقب هستم ایا18 ابان ساک و یا قلب جنین رویت میشود؟!18 ابان 6 هفته و دو رور بادداری منه ولی چون لقاحم دیر بوده یک هفته کمتر حساب میکنم.میشه 5 هفته و دو روز.

Re: روز هفتم تاخیرم بتا 266!!!

#6
سایه جان!
طبیعی اش این است که از 5 هفته به بعد جنین رویت شود.پس در سونویشکمی 18 آبان می توانیم انتظار دیدن جنین رو داشته باشید.اما خوب کلآً واژینال زودتر به تشیخص می رساند.(البته نظر درمانگر شما مهم است)
کلا 7 هفته به بعد انتظار دیدن جنین را (در هر بارداری) داریم- البته گاهی 6 هفته هم رویت می شود و از آن طرف گاهی هم تا 8 هفته- و این احتمالا به دلیل متفاوت بودن زمان لقاح ها و نیز دقت دستگاه سونوگرافی و سونولوژیست است.
كارشناس مامايي فيروز

Re: روز هفتم تاخیرم بتا 266!!!

#8
ترشحات واژن یا خارش
داشتن ترشحات واژن یک اتفاق عادی در طول زندگی زنان محسوب می‌شود؛ اما افزایش ترشحات واژن که گاهی رنگ و بوی نامطبوعی دارد یا ایجاد خارش و قرمزی می‌کند، یکی دیگر از عوارض شایع سه ماهه اول بارداری می‌باشد. این تغیرات می‌تواند نشان دهنده عفونت باشد. نگرانی جدی‌تر این است که اگر این عفونت از نوع عفونت‌های منتقله آمیزشی (STD) باشد، می‌تواند به کودک هم منتقل شود؛ بنابراین نیاز به درمان دارد.

سوزش ادرار
عفونت مجاری ادراری معمولا در طول زندگی اکثر زنان اتفاق می‌افتد. اما به دلیل تغییراتی که به دلیل حاملگی در مجاری ادراری ایجاد می‌شود، احتمال ابتلا به عفونتهای ادراری افزایش می‌یابد. علاوه بر این‌، در بارداری به دلیل افزایش فشار از سوی رحم ، تخلیه مثانه کامل انجام نمی‌شود و این هم احتمال عفونت را افزایش می‌دهد. عفونت ادرار یکی از عوارض شایع سه ماهه اول بارداری است که اگر درمان نشود، ممکن است منجر به عفونت کلیه یا زایمان زودرس شود.

مشکلات تنفسی
یکی دیگر از عوارض شایع سه ماهه اول بارداری تنگی نفس است که معمولا به دلیل افزایش سطح پروژسترون ایجاد می‌شود. آهسته کار کردن‌، راست نشستن و بالا بردن سر هنگام خواب، ممکن است در کاهش مشکلات تنفسی در این مدت، موثر باشد. پس از پشت سر گذاشتن سه ماهه اول بارداری‌، تنگی نفس معمولاً در حدود سه ماهه سوم بارداری مجددا به سراغ شما می‌آید. در آن زمان رحم در حال رشد شما به دیافراگم و ریه‌ها فشار می آورد و تنفس را دشوار می‌کند.

https://niniban.com/fa/news/220595/%D8%B...8%B1%DB%8C
ارسال پست

بازگشت به “مقدمات بارداری”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 7 مهمان

cron