قرص لتروفم و امپول مریونال

#1
با سلام .همسر من بیماری وارکوسل داشته و حدود 8 ماه پیش عمل کرده و الان بیماریش بهبود پیدا کرده.من خودم هم زیر نظر متخصص زنان این ماه برای سومین بار با دارویی که پزشکم تجویز کرد که قرصهای استرومارین و لتروفم و دگزامتازون و همینطور دو تا امپول مریونال رو مصرف کردم.میخواستم بدونم اثر گذاری این دارو ها چه جوریه؟و شنیدم که لتروفم باعث دو قلو زایی میشه.میخواستم بدونم تا چه حد درسته؟


#2
اکرم جان سلام
اگر پزشکی برای فرد این روند درمانی رو توصیه کرد، او باید بداند که :
"داروهای باروری در تحریک تخمدان بسیار موفقیت آمیزند:حدود 80درصداز زنان در اولین سه ماهه درمان تخمک گذاری می کنند.ازآنهایی که تخمک گذاری می کنند،40درصد حامله می شوند(میزان بارداری وابسته به همه فاکتورهای دخیل در حاملگی هستند،از سنتان گرفته تا سرعت وچابکی اسپرم همسرتان)
اگر با مکانیسم این دارو آشنا باشید، بعد از یک دوره مصرف آن و نتیجه نگرفتن، نه تنها ناامید نمی شوید بلکه آن را طبیعی هم تلقی می کنید.
احتمالا پس از پنج تادوازده روز بعد از مصرف آخرین قرص ،تخمک گذاری می کنید. پزشک به دقت شما را تحت نظر خواهد داشت وبیشتر نظارت می کندکه چگونه تخمدانها برای آزاد کردن یک تخمک آماده می شوند.اغلب زنان بیشتر اوقات سه تا شش دوره درمان دریافت می کنند.(چراکه یک یا دو ماه اول دارودرمانی فقط برای منظم شدن تخمک گذاری لازم است) "
http://infertility-one.blogspot.com/200 ... st_19.html
امیدوارم که با این توضیحات به روند درمانی تون امید بیشتری پیدا کرده باشید.
اما در مورد لتروزول عزیزم باید بدونید که احتمال دوقلوزایی در این دارو خیلی کمتر از رقیبش یعنی کلومیفن است و یکی از دلائلی که این دارو به جای کلومیفن انتخاب می شود، همین است. پس از این جهت هم نگران نباشید.
مطالب زیر را برای اطلاعات بیشتر شما از داروی لتروزول، گذاشته ام:
"اسم تجاری این داروFemara است.
لتروزول به واقع برای درمان مر احل اولیه سرطان پستان در خانمهای یائسه تجویز می شود.
اما یک مصرف دیگر آن در اقدامات کمک باروری و تحریک تخمک گذاری و ... است.
"عوارض جانبی
مهمترین عوارض جانبی دارو، درد عضلانی- اسکلتی ( درد کمر، درد در بازوان و پاها و ... )، تهوع،استفراغ، ادم محیطی ( ادم پا، ادم وابسته)، ثبورات پوستی (بثورات ارتیرماتوز، ماکولوپاپولی، وزیکولی و... )، افزایش فشار خون ، گرگرفتگی، سرفه، تنگی نفس، درد مفصلی، اسهال و یبوست می باشند."
اگر برای شما دوست عزیز هم این توصیه شده، استرس به خودتون ندهید تا انشالله با امید و آرامش مراحل درمانی رو طی کنید.
نتیجه ی تحقیقات انجام شده درباره ی این دارو به این شکل بیان شده است:
"كلوميفن اگرچه از داروهاي مؤثر در درمان ناباروري مي باشد؛ ليكن داراي عوارضي نظير گرگرفتگي، كاهش موكوس سرويكس و اختلال در تست پس از مقاربت (PCT) و كاهش رشد و ضخامت اندومتر و بارداري چندقلويي است. از طرف ديگر لتروزول داروي جديدتري است كه مزاياي آن شامل افزايش موكوس سرويكس، افزايش ضخامت اندومتر و كاهش خطر بارداري چندقلوئي است؛ در پژوهش انجام شده، تعداد فوليكول بالغ، خطر تحريك بيش از حد تخمدان و تعداد سقط در گروه كلوميفن نسبت به لتروزول به طور معني داري بيشتر بود. "
البته دوست عزیز لتروزول هم مانند کلومیفن سیترات و سایر داروهایی که در تحریک تخمک گذاری موثر هستند، امکان تولید کیست تخمدان رو افزایش می دهند که بر اثر رشد چندین فولیکول در سیکل ایجاد می شود اما اکثر آنها طی سیکل های بعدی از بین می روند.
در پناه خدا و آروزی کامیابی شما دوست عزیز
كارشناس مامايي فيروز
ارسال پست

بازگشت به “اقدام برای بارداری”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 9 مهمان

cron