پیش از بارداری

مدیران انجمن: KarshenaseMamaee, golenarges

نمایه کاربر
amirhosein
عضو جدید
عضو جدید
پست: 2896
تاریخ عضویت: دو شنبه 2 مرداد 1391, 6:00 am
تماس:

پیش از بارداری

پستتوسط amirhosein » چهار شنبه 4 مرداد 1391, 8:14 pm

باعرض سلام دوباره خانم دکتر بالاخره متوجه نشدم این ماه که بعد ال دی پریود شدم بایدباز هم ازروز هفتم پروژسترون بخورم یا نه باتوجه به اینکه قصدبارداری دارم 15روز ال دی خوردن مشکلی به وجود نمیاره خیلی از محبتتون ممنونم

نمایه کاربر
KarshenaseMamaee
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 13185
تاریخ عضویت: یک شنبه 5 مهر 1388, 6:00 am
تماس:

پستتوسط KarshenaseMamaee » پنج شنبه 5 مرداد 1391, 10:40 am

نه انشالله به وجود نمی آره.
بله در صورت پریود شدن مدورکسی رو مصرف کنید.
-------
تصمیم با درمانگر بالینی شماست
كارشناس مامايي فيروز

Noora
عضو جدید
عضو جدید
پست: 3
تاریخ عضویت: پنج شنبه 11 شهریور 1395, 6:01 pm
تماس:

Re: پیش از بارداری

پستتوسط Noora » پنج شنبه 11 شهریور 1395, 6:29 pm

باعرض سلام و ادب خدمت كارشناس محترم
من قصد باردارى دومم رو دارم ، دكترم برام ازمايش دادن اما متاسفانه فعلا در سفر هستن .
نتيجه Anti rubella IgG من 34.0 هست و نتيجه VZV-IgG 28.2 ، ميخواستم بپرسم دقيقا چى هست و ايا نگران كنندس؟ فقط ميدونم در مورد سرخجه و ابله مرغان هست اما چيز بيشترى نميدونم و اينكه ممكنه اگر چيز بديه به دخترمم انتقال پيدا كرده باشه ، چون براي بارداري اولم همچين ازمايشي ندادم
در ضمن نتيجه
MCV 84.3
MCH 28.9
MCHC 34.3
هست ، كه نسبت به رنج نرمال روي پاينترين نتيجه رنج نرمال هست ، خواستم بپرسم مشكلي هست يا نه؟
بسيار ممنون

نمایه کاربر
KarshenaseMamaee
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 13185
تاریخ عضویت: یک شنبه 5 مهر 1388, 6:00 am
تماس:

Re: پیش از بارداری

پستتوسط KarshenaseMamaee » جمعه 12 شهریور 1395, 6:27 am

سلام
عزیزم igg مربوط به ابتلای قبلی یا تزریق واکسن است؛ و مثبت بودنش مشکلی ندارد اما ابتلای فعلی در صورتی اثبات می شود که IGM مثبت باشد.
ممکنه رنجهای آزمایشگاهتون رو هم بگذارید برای مشخصات گلبولهای قرمز(همین 3 فاکتوری که تایپ کردید)
كارشناس مامايي فيروز

Noora
عضو جدید
عضو جدید
پست: 3
تاریخ عضویت: پنج شنبه 11 شهریور 1395, 6:01 pm
تماس:

Re: پیش از بارداری

پستتوسط Noora » جمعه 12 شهریور 1395, 11:02 am

خيلي ممنونم از لطفتون
تو ازمايشم Img نبود اصلا!!!
MCV 84.3 fL 80-96
MCH 28.9 pg 27-33
MCHC 34.3 g/dL 33-36

نمایه کاربر
KarshenaseMamaee
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 13185
تاریخ عضویت: یک شنبه 5 مهر 1388, 6:00 am
تماس:

Re: پیش از بارداری

پستتوسط KarshenaseMamaee » یک شنبه 14 شهریور 1395, 12:01 am

بهتر بود همراه igg چک شود.در هر صورت داده های آزمایشی الان شما ،مورد منفی ندارد.
از آنجا که در رنج است موردی نیست موارد خیلی پایین است که شک به تالاسمی و ... ایجاد می شود و ...
البته تشخیص با درمانگر شماست
كارشناس مامايي فيروز

Noora
عضو جدید
عضو جدید
پست: 3
تاریخ عضویت: پنج شنبه 11 شهریور 1395, 6:01 pm
تماس:

Re: پیش از بارداری

پستتوسط Noora » یک شنبه 14 شهریور 1395, 10:21 am

خيلى ممنونم از پاسخگوييتون

زری میثم
عضو جدید
عضو جدید
پست: 2
تاریخ عضویت: پنج شنبه 9 آذر 1396, 10:43 am
تماس:

Re: پیش از بارداری

پستتوسط زری میثم » پنج شنبه 9 آذر 1396, 11:09 am

سلام خسته نباشید من آزمایش هورمون دادم میخوام بدونم تفسیرشو
Fsh 10,5 … که معیار آزمایشگاه childern 0.6-6.0
Follicular phase 2.3-9.2
Luteal phase 1.5-6.0
Postmeno pausal 20-100
midcycle peak 7.0-18.6
male 1.0-12
و lh 15.0 بوده که معیار آزمایشگاه childern0.5-4.0
follicular 1.8-10
luteal 0.8-12
postmeno 7.5-42
midcycle7.0-49
male 1.0-7.0
و پرولاکتین 24.0 که معیار آزمایشگاه premenopausal female 4.6_29.5
postmenopaual female1.5-18.5
male 1.8-21.4
لطفا جوابموبدین دارم از استرس دیوونه میشم

نمایه کاربر
KarshenaseMamaee
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 13185
تاریخ عضویت: یک شنبه 5 مهر 1388, 6:00 am
تماس:

Re: پیش از بارداری

پستتوسط KarshenaseMamaee » شنبه 11 آذر 1396, 6:45 am

سلام
تشخیص با درمانگر بالینی ست
اما به طور اجمالی: اگر (طبق اصول)روز 2-3 پریود این آزمایش را داده اید، ال اچ و اف اس اچ هر دو کمی بالاتر از رنج هستند
كارشناس مامايي فيروز

زری میثم
عضو جدید
عضو جدید
پست: 2
تاریخ عضویت: پنج شنبه 9 آذر 1396, 10:43 am
تماس:

Re: پیش از بارداری

پستتوسط زری میثم » سه شنبه 21 آذر 1396, 11:49 am

سلام نه در اون روز نبود 8 یا 9 بود .یعنی چی یکمی بالا است یعنی من نمیتونم باردار بشم

نمایه کاربر
KarshenaseMamaee
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 13185
تاریخ عضویت: یک شنبه 5 مهر 1388, 6:00 am
تماس:

Re: پیش از بارداری

پستتوسط KarshenaseMamaee » پنج شنبه 23 آذر 1396, 7:31 am

سلام
نه عزیزم فکرکردم ۲-۳ پریود دادید اگر آن زمان مپبود آنرمال است
در ضمن از نظر علمی درمانگر شما این دو هورمون را نباید در غیر این دوروز چک می کرد
ارزش ندارد
كارشناس مامايي فيروز


بازگشت به “آزمایش ، سونوگرافی و ...”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 11 مهمان