صفحه 1 از 1

Re: اهمیت طبیعی بودن عسل در تغذیه

ارسال شده: یک‌شنبه 13 بهمن 1398, 12:12 pm
توسط mygirl
عسل درمانی:
خواص اثبات شده داروئی عسل در علم طب به شرح زیر است:
خواص ضد باکتریایی، آنتی بیوتیکی و خاصیت ضد التهابی عسل.
گلوکوز و فرکتوز عسل سریعاً جذب شده و به انرژی تبدیل می شوند.
عسل فعالیت جگر را زیاد میسازد.
حرکات و ترشحات روده را بهبود می بخشد.
-عسل دارای یک اثر ملین بوده و ترشحات روده ها را تحریک می کند.
فشار اسمزی را در بدن  بالا نگهمیدارد، وجود ترکیبات معطر آن باعث بروز این امر میشود.
عسل باعث کم شدن،سرفه،زخم معده، خستگی، ضعف و بیحالی میشود.
عسل ضد ،سنگ صفرا،گاز گرفتن شکم،ورم معده و افسردگی بدن میباشد.
عسل غذا مناسب  برای عملیات فیزیکی شدید و طولانی میباشد.
عسل برای اکثر امراض مانند  سردردی ، بیخوابی،ناراحتی های مجرای تنفسی ، گلودرد، ورم گلو، حلق و حنجره ، در  بیماریهای تب دار و کاهش کلسترول خون مفید است.
عسل از کم خونی،و ناراحتی گردش خون جلوگیری مینماید.
عسل  برای دوران بارداری، شیردادن، کمبود مواد معدنی و بیماری های عروقی  بسیار مفید میباشد.
عسل برای درد های  مجرای ادرار یا ریکتوم، سیاه سرفه ، التهاب مثانه رماتیزوم،سنگهای ادراری و ناتوانیهای جنسی مفید است.
عسل آرام بخش برای حالتهای عصبی، طپش قلب، ضد تشنج است.
تور گرجستان
تور استانبول 
تور باکو