ایشالله هرکسی بچه میخواد بحق این دهه کرامت دامنش سبز شه منم خیلی دوست دارم مامان شمsafiyie نوشته شده:ممنون خانمی از دل گرمیت امیدوارم بارداری سالم و خوبی داشته باشی![]()
![]()
![]()
![]()
مارو هم دعا کن ممنون
![]()
![]()

مدیران انجمن: KarshenaseMamaee, golenarges
سلامmohammd.mahdi نوشته شده:سلام من قرص لتروزول مصرف کردم دوره ی قاعدگی من 30روز هستش 12روز پری سونو دادم ضخامت اندومتر 6mm زده و تخمدان چپم دو فولیکول 16 م م و 18م م دیده شده که دکتر سونو گفت فعال هستن به نظر شما با امپول امکان دوقلو زایی هستش
سلام خواهش میکنمKarshenaseMamaee نوشته شده:سلامmohammd.mahdi نوشته شده:سلام من قرص لتروزول مصرف کردم دوره ی قاعدگی من 30روز هستش 12روز پری سونو دادم ضخامت اندومتر 6mm زده و تخمدان چپم دو فولیکول 16 م م و 18م م دیده شده که دکتر سونو گفت فعال هستن به نظر شما با امپول امکان دوقلو زایی هستش
ببخشید که دیر دیده شد
بله هست
آمپول hcg هم تزریق کردید؟
اندومتر هم کمی نازک بوده
البته اگر درست اندازه گیری شده باشه(چون متاسفانه برخی سونولوزیست ها کمتر گزارش می کنند)
سلام من دوقلو باردارم باحساب پری هفت هفته هستم ولی باحساب تخمک گذاری که داشتم پنج هفته هستم سونو هم پنج هفته نشون داد ساک و کیسه زرد رویت شد ولی جنین رویت نشد این مشگل ایجاد میکنهKarshenaseMamaee نوشته شده:سلام
صرفا از جهت علمی:
در دوقلویی و ... بتا بیشتر است اما در این حد رنج و ... هم در دوقلویی دیده می شود اما بارداری های تک
بازگشت به “مراقبت های پیش از بارداری”
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 12 مهمان