بارداري ناخواسته

#1
با سلام و احترام
من عضو جديد سايت پر محتواي شما هستم . چند ماه از ازدواج من مي گذرد اصلا و به هيچ وجه تا دو سال ديگر قصد بارداري نداشتم ولي متاسفانه از طريق تماس اسپرم با واژن و تست bhcg باردار شده ام ( آخرين زمان پريودم 25 اسفند 88 بوده است) كه حدودا نطفه در هفته دو الي سه است و قصد سقط انتخابي آن را دارم لطفا راهنماييم كنيد با تشكر


#2
با سلام به دوست خوبم
عزيزم مباركت باشد . من مثل يه خواهر راهنمايي ات مي كنم كه اصلا اين كار را نكن . من 3 سال است كه ازدواج كرده ام . يك سال و نيم اول ازدواجم بچه نمي خواستم بعد كه اقدام كردم بعد از 3 ماه باردار شدم ولي 2 ماهه سقط خودبخودي شد 4 ماه جلوگيري كردم الان يك سال است كه دوباره اقدام كرده ام و پيش چند دكتر رفتم چقدر آزمايش دادم از نظر روحي چقدر من و شوهرم آسيب ديديم تا به امروز كه جواب آزمايشم تازه مشكوك شده . اگر از همان اول اقدام كرده بودم وضع اينطوري نبود و الان بچه ام 2 ساله اش بود واقعا پشيمانم .به هر حال شما مي خواهيد كه بچه دار شويد چه بهتر كه الان بدون هيچ دغدغه اي باردار شدي خواهش مي كنم ني ني كوچولو يت را سقط نكن و از بارداري ات لذت ببر.

#3
با سلام عزيزم ممنون از راهنماييت دلايل زيادي براي سقط دارم من تا آخر بهمن داروي هرموني براي معالجه كم كاري تخمدانم مصرف مي كردم( اسپيرولاكتين- ياسمين-سيپروترون) با قطع اين داروها بالافاصله باردار شدم همچنين با توجه به شرايط كاري خودم و تنظيم خانواده قبول فرزند برايم دشوار است با اين وجود با توجه به نحوه باردار شدم مي دانم كه آمادگي بارداريم بالاست باور كنيد تنها دليل سقط جنين زود بودن بارداريم نيست مصرف قرص و ... هم است :(

#4
سلام منم با توجه به تجربه تلخی که داشتم ،بهتون پیشنهاد میکنم اینکارو نکنی چون پشیمون میشی و یه روز مثل ما که در انتظاریم تاسف میخوری چرا خودت رو از این موهبت الهی محروم کردی :(
به خدا بسپار این کار هم عوقبت دنیوی و هم اخروی داره و این قدر راحت بهش نگاه نکن. مشکلات جسمی و روحی بعد از سقط هر چند با میل خودت باشه خیلی سخته.
تا میشه این کارو نکن به توصیه من و امثال من توجه کن که بعدا پشیمون نشی. سلامتیش هم به خدا بسپار که همه چی تحت اراده اونه.
موفق و سلامت باشی :wink:
خوب فکر کن.

#5
سلام!
از آشنایی با شماخوشبختم.
دوست عزیزم شرح حال شما رو خوندم. درسته در این زمان ممکنه قدری قبول فرزند سخت باشه، از طرفی هرکس برای خودش دلائلی که داره که همه براش مهم و حائز اهمیت هستند و شما هم همینطور. هیچ کس نمی تونه بگه قوانینی که شما برای زندگیتون در نظر گرفتید بی ارزش هستند و یا اینکه می شود به سادگی اونها رو کنار گذاشت. نه! همه ی اونها مهم و ارزشمند هستند اما مساله ای که هست اینه که یه چیزای دیگه ای این میون هستند که ارزششون به مراتب بالاتر از اینهاست و اینجاهاست که تو زندگی ما به مرحله ی انتخاب می رسیم بین ارزشهامون. به مرحله ای می رسیم که واقعاً باورمون میشه که آیا تو زندگی خودمون رو تنها می دیدیم یا اینکه خدا رو مثل یک ناظر یک پشتوانه مثل یک همدم و یک دوست می دیدم یا نه...
احساسی که الان دارید ممکنه نگذاره دید درستی نسبت به وقایع داشته باشید و در نتیجه هرجور که این پازل رو می چینید؛ یک مهره اضافه می آید که اونهم این بچه ی بی گناهه. اینجاست که اگر با خودتون بگید که تنها نیستید و خدا پشتتونه، اول ذهنتون کمی خلوت تر میشه، بعد می بینید که برای هر مشکلش یه راه حلی به ذهنتون می آید و شاید بعدها خود شما جزو کسانی باشید که کمک دوستانشون می کنند تا از این مرحله سربلند بیرون بیان. تجربه ی اعتماد به خدا شیرینه! امتحانش کنید!
اما از نظر طبی: دوست عزیز سقط انتخابی از اقداماتی ست که برخی افراد آنرا تجربه کردند که اولین راهنمایی در هر راهی، آشنایی با شرح حال افرادی ست که آن راه را طی کردند که در پست بعدی برای شما دوست عزیز گذاشتم.
كارشناس مامايي فيروز

#6
"مرکز کنترل و پیشگیری بیماریها عوارض مهم سقط را خونریزی نیازمند انتقال خون , عفونت با 2 روز یا بیشتر تب که اوج آن حد اقل به 40 درجه برسد, بستری بودن برای 11 روز یا بیشتر, یا جراحی های بزرگ ناخواسته ذکر می کند. سایر عوارض فوری مشتملند بر پارگی حاد دهانه گردن رحم , عدم موفقیت در گشاد کردن دهانه گردن رحم, عدم موفقیت در حصول بافت , درد بعد از عمل , هماتومتری حاد رحمی , و ندرتا آمبولی ریوی. عوارض فوری می توانند شامل تراکم خون پستانی علامت دار , درد متوسط تا شدید و واکنشهای آلرژیک به داروها باشند. عوارض دیر رس شامل باقی ماندن محصولات حاملگی, عفونتها و ادامه حاملگی هستند. عوارض طویل المدت تر ممکن است شامل ضعیف شدن گردن دهانه رحم, چسبندگی های داخل رحمی , یا حساس شدن به RH باشند.
"در تحقیقی بین 11057 زن حامله که 752 نفر آن‌ها در حاملگی قبل، سقط القا شده داشته‌اند، نشان داد که موارد سقط‌ قبلی، استعداد بیشتری برای خونریزی سه‌ماه اول حاملگی بعدی دارند و کمتر قادر به زایمان طبیعی بوده و به نظارت دقیق‌تر پزشک نیاز دارند. کمبود وزن هنگام تولد در فرزندان آنان حدود 3 ــ 4 برابر افزایش یافته است؛ همچنین مرگ‌ومیر دوران نوزادی و افزایش نقایص جنینی در آن‌ها دیده شده است.
اغلب، نازایی نگران کننده‌ترین عارضه طولانی مدت سقط القا شده است که می‌تواند نتیجه جوشگاه ناشی از عفونت پس از سقط و یا ناشی از خود پروسه جراحی باشد.
در کل ریسک نازایی ثانویه در میان زنانی که دست‌‌کم یک سقط القایی داشته‌اند و هیچ‌گونه سقط خودبه‌خودی را تجربه نکرده‌اند، حدود 3 ــ 4 برابر بیش از زنان سقط نکرده است.
تحقیقات درباره زنانی که 10 ــ 15 سال قبل در معرض سقط القایی قرار گرفته‌بودند و در طی این سال‌ها به‌طور دقیق تحت پیگیری پزشکی قرار داشته‌اند، نشان می‌دهد که فقط نیمی از آن‌ها حاملگی‌ بعدی خود را بدون هیچ عارضه‌ای سپری کردند. دو درصد حاملگی خارج رحمی، هفت درصد حاملگی بعد از مدت طولانی نازایی ثانویه داشتند، 17 درصد به سبب بسته شدن لوله‌ها در اثر سقط دچار عقیمی همیشگی شده بودند. از نیمه باقی مانده که حامله شده بودند، نیمی زودتر از موعد نوزاد را به دنیا آورده و ده درصد به سقط خودبه‌خودی دچار شدند، بیست‌ درصد نیز نوزاد نارس داشتند و فقط کمتر از سی درصد نوزادان به موقع متولد شدند.
شیوع بالای نارسایی سرویکس ناشی از سقط القایی، شانس بروز سقط خودبه‌خودی بعدی را سی ــ چهل درصد افزایش می‌دهد.
زنانی که یک سقط القایی داشته‌اند در حاملگی‌های بعدی به میزان 5/17 درصد شانس سقط خودبه‌خودی داشته‌اند و در زنانی که سقط القایی نداشته‌اند این میزان به 5/7 درصد کاهش می‌یابد.
زنانی که سقط القایی داشته‌اند، نسبت به زنانی که زایمان کرده و سقط خودبه‌خودی داشته‌اند، دارای میزان بالاتری سقط خودبه‌خودی بعدی و زایمان زودرس هستند.
پارگی رحم وضعیتی است که در طول زایمان، حدود یک درصد از زنانی که سقط قبلی در سه‌ماهه اول داشته باشند رخ می‌دهد.
شش درصد از زنانی که پس از سقط‌های انجام شده از راه جراحی (هیستروتومی) حامله می‌شوند، دچار عارضه پارگی رحم می‌شوند و بیست‌وشش درصد آن‌ها در معرض این خطر قرار گیرند؛ بنابراین زایمان زودرس برای آن‌ها صورت می‌گیرد که کودکان نارسی به‌دنبال دارد.
پارگی رحم گاهی از عوارض سقط القایی با پروستاگلاندین است که می‌تواند کشنده باشد. مطالعات وسیع نشان داده که درصد ابتلا به بی‌اختیاری ادراری در موارد سقط القایی، دوبرابر (بیست‌وسه درصد) حاملگی طبیعی و زایمان به‌موقع است. (دوازده درصد).
زنانی که سقط القایی انجام داده‌اند، افزایش علائم و مشکلات قاعدگی را در تمام رده‌های سنی نشان داده‌اند.
شانس (Synechia) یا چسبندگی داخل رحمی در زنانی که به علت سقط دو بار یا بیشتر کورتاژ انجام داده‌اند بسیار زیاد است؛ (44 نفر از 65 نفر زنی که دو بار کورتاژ انجام داده‌بودند.) حتی در سقط‌های بسیار زودهنگام و زیر هشت هفته و با دستگاه مکنده (Suction) ممکن است خونریزی رخ دهد و حساسیت گروه خونی (RH) پدید آید که در حاملگی‌های بعدی می‌تواند مشکلاتی را برای فرزندان به‌وجود آورد که دراین‌صورت به تمهیدات ویژه‌ای نیاز دارد.
در تحقیقی که در دانشگاه Vander bilt توسط دکتر «بارت» وهمکاران بین پنج‌هزار زن صورت گرفته، نشان داده شد که جفت سر راهی در مادرانی که از قبل سقط القا شده داشته‌اند، 7 ــ 15 Fold بیشتر از دیگر زنان بوده است. لازم به ذکر است جفت سر راهی (Placenta Previa) یک مشکل بسیار جدی حاملگی است که می‌تواند بسیار خطرناک باشد و یا احتیاج به سزارین داشته باشد، حتی می‌تواند به از دست دادن کودک منجر شود.
همچنین شیوع عوارضی مانند سختی دهانه سرویکس، چسبندگی جفت و آتونی رحم نیز در این زنان چشمگیر است.
در امریکا شانس حاملگی خارج رحمی تا ششصد درصد پس از تصویب قانون سقط القایی افزایش یافت. شانس افزایش عفونت لگنی و عوارض PID با (کلامیدیا) به‌خصوص در حاملگی‌ خارج رحمی از نوع داخل لوله‌ای، مهم‌ترین علل این افزایش دراماتیک است. ، ،
زنانی که در حاملگی اول خود سقط القایی داشته‌اند پانصد درصد شانس حاملگی‌های خارج رحمی در حاملگی‌های بعدی افزایش می‌یابد.
حاملگی لوله‌ای بعد از یک سقط، سی‌درصد و بعد از دو سقط یا بیشتر، صدوشصت درصد افزایش می‌یابد؛ اگر کورتاژ سقط القایی به حدی عمیق صورت گیرد که دهانه لوله‌های رحمی را نیز دربرگیرد؛ (Scar) جوشگاهی شکل می‌گیرد که می‌تواند به انسداد ناقص لوله رحم منجر شود که اسپرم را برای لقاح عبور می‌دهد، ولی پس از انعقاد و تقسیمات اولیه سلولی به داخل رحم نمی‌تواند برگردد؛ بنابراین حاملگی لوله‌ای رخ می‌دهد
http://www.porsojoo.com/fa/node/3460
دلائل طبی که در این زمینه برای سقط دارید مسلماً هرچه باشد از اینها بیشتر نیست. به خصوص که در مسیر اول رضایت و کمک خدا پشتوانه است و خدای ناکرده در مسیر دوم قهر او.
دوست عزیز امیدوارم که درست تصمیم بگیرید.
شما و نی نی رو به خدا می سپارم.
كارشناس مامايي فيروز

#7
با سلام دوست عزيزم من هم عاجزانه ازت درخواست ميكنم از اين كار صرف نظر كني اگر هم نگراني كه مصرف قرص خداي نكرده مشكلي براي جنينت پيش بياره آزمايشاي زيادي هست كه مي تونه خيالتو راحت كنه مثلا نمونه برداري از مايع آمنيونيك دور جنين كه اگه دكتر صلاح بدونه برات تجويز ميكنه در ضمن عزيزم سقط ممكنه عواقبي داشته باشه كه دردسرش از به دنيا آوردن اين فرشته ي كوچولو خيلي بيشتر برنامه هاتو بهم بريزه.يكي از آشناهاي من تا سه سال بعد از سقط انتخابيش مجبور شد عملاي متعددي انجام بده تا سلامتيشو بدست بياره پس خواهش ميكنم به خودت و فرشته ي كوچولوت رحم كن و به خدا توكل كن براي من و دوستان ديگري هم كه آرزوي موقعيت تو رو دارند دعا كن اميدوارم به زودي خبر منصرف شدنتو بهمون بدي :wink:

#8
سلام
من دیروز سونو کردم خونریزی داشتم یه مقداری هم لخته سونو 6 هفته بدون فعالیت قلب و ساک دفورمه رو نشون میده سابقه سه بار کورتاژ دارم و نمیخوام کورتاژ کنم چون عمل آخرم با ریسک بالا بود برای جلوگیری از کورتاژ استفاده از شیاف میزو و یک آمپول پروستادین به فاصله 12 ساعت آیا جواب میده در حال حاضر خونریزی دارم ولی کمه در حد یک پریودی عادی وضعیتم اورژانسیه و از یک قرص شیاف تا چند ساعت دیگه استفاده میکنم اگه کسی تو سایت هست و قادر به پاسخ صحیح خواهش میکنم جواب بده چون تو شهر ما دکتر متخصص یعنی عمل کردن تا بری پیششون بدون تجویز دارو کورتاژ میکنن :lol:

#9
سلام
دوست عزیزم! توصیه به انتخاب یک روش سقط از طریق غیر بالینی و تئوری به خودی خود صحیح نمی باشد. از طرفی وضعیت شما اورژانسی تر از آن است که دست روی دست بگذاریم.
پس حتماً و حتماً با جستجو و پرس و جو، پزشکی را که منطقی تر و علمی تر برخورد می کند انتخاب کنید و تحت نظر ایشان اقدام به سقط کنید :!: و محکم عقیده تان را مبنی بر اینکه به جز در شرایط ناچار بودن مایل به کورتاژ نیستید بیان کنید.
با آروزی بهترین ها برای مشا دوست عزیز!
در پناه خدا
كارشناس مامايي فيروز

#10
salam
man chand roze ke az tarigh test baby check fahmidam ke bardar hastam ama aslan ghasd bardari nadashtam chon 2 mahe dige aroosime va ham inke man daneshjoo hastam va dar azar mah defaee paynamam hast
man be dalil mozo payanamam daeman ba dastgahe UV dar tamas bodam
khili mitarsam rahnamaeem konid ke chetor mitonam janinamo seght konam :cry:

#11
دوست عزیزم من نمی توانم توصیه به سقط کنم به دلیل شریعتی که در حرفه خود به دوش دارم !
ولی به شما این راهنمایی را می کنم که حتما تحت نظر یک متخصص د رسنی از بارداری که لازم است آزمایشات ارزیابی سلامت جنین را انجام دهید !
د رضمن میزان تابش کمتر از 5 راد احتمالا فاقد اثر است و 10 -25 راد ممکن است عوارضی بر روی جنین داشته باشد !
و مقادیر بالای 250 راد اگر در سنین 2-4 هفته بعد از لقاح باشد یا تاثیر ی ندارد یا منجر به سقط می شود !
و در هفته های 4-12 حاملگی باعث ایجاد عوارض می شود ....
كارشناس مامايي فيروز

#12
سلام
من پریودهای 28 روزه دارم معمولا ولی امروز روز 29 است و هنوز پریود نشدم.
baby check هم استفاده کردم 2 بار که هر دو بار منفی بوده.
می خواستم بدونم چه دلایلی می تونه داشته باشه؟ آیا تست بیبی چک درست جواب میده؟
البته من دوران خیلی زیاد عصبی و ناراحتم این 1ماه آخر ممکنه که این دلیل باشه؟
و اینکه ورزش هم می کردم که گذاشتم کنار.
منتظر جواب هستم
ممنون

#14
بله دوست عزیزم قطعا دلیل تاخیر یا استفاده از قرص است و یا بارداری اما تا قبل از یک هفته نمی توان به بارداری فکر کرد !
احتمال قوی به علت دریافت هورمون اگزوژن از طریق مصرف این قرص است !
كارشناس مامايي فيروز
ارسال پست

بازگشت به “بارداری ناخواسته ”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 14 مهمان

cron