: لکه بینی قهوه ای رنگ

#1
باسلام.ازتون عاجزانه ملتمس هستم ک جوابمو خیلی زود بدین.من ماه قبل یعنی هشت روز بعد از قطع پریود نزدیکی ب قصد بارداری داشتم فقط یکدفعه اقدام کردم دفه دوم در ۱۴ روز بعد از قطع پریود.دوره های پریودم در سه ماه اخیر سی و یک روزه بوده و پریودهام شش تا هفت روز طول میکشه..قبل از اقدام ب بارداری و حتی قبل از ازدواج قبل از پریودهام لکه های قهوه ای رو لباس زیرم داشتم و بعضی مواقع اول ادرارم قهوه ای بود..که یکی دو روز اینطور بودم تا خون پریودی شروع میشد..الان دوره ام ۳۵ روزه است یعنی حدود چهار پنج روز از موعد پریودم گذشته (هیچ موقع در این تاریخ پریود نمیشدم همیشه سروقت بودم نهایت یک روز)و فقط مقدار کمی ترشح قهوه ای دارم که به لباس زیرم نیست فقط موقعی ک دستمال میکشم سا با پنبه اول واژن میزنم..بعد از نزدیکی حالت خاصی نداشتم و فقط پاهام خیلی سرد میشه و مقداری سرگیجه دارم.حالا نمیدونم شاید ب خاطر استرس باشه.چون اصلا دوست ندارم که حامله نشده باشم.حالا بهم بگین نظرتون چیه..درضمن امروز صبح هم از بی بی چکی که باید قطره ای ادرار روش بریزیم استفاده کردم و تست منفی بود.دور نافم هم در روز گاهی مواقع درد میگیره.خیلی ممنون میشم اگر نظرتون رو بفرمایید ک ایا ممکنه باردار باشم یا خیر


پرولاکتین بالا و باردای و جواب ازمایش خون

#2
Mcv:80.6 رنج ازمایشگاه femal:80-97
Mch 26.3 رنج از 27_33
Ferritin:78.2 رنج از فمال 13_150
Prolactin 44.0 رنج ازمایشگاه فمال 4-35
Tsh:4.04 رنج ازمایشگاه 0.25-5.0
با این جواب ها ایا برای بارداری مشکلی هست؟
پرولاکتینم ب حدی بالا هست ک از بارداری جلوگیری کنه؟نیاز هست دارو مصرف کنم؟
توروخدا جواب بدین.مرسی

Re: : لکه بینی قهوه ای رنگ

#3
امنه محمد نوشته شده:باسلام.ازتون عاجزانه ملتمس هستم ک جوابمو خیلی زود بدین.من ماه قبل یعنی هشت روز بعد از قطع پریود نزدیکی ب قصد بارداری داشتم فقط یکدفعه اقدام کردم دفه دوم در ۱۴ روز بعد از قطع پریود.دوره های پریودم در سه ماه اخیر سی و یک روزه بوده و پریودهام شش تا هفت روز طول میکشه..قبل از اقدام ب بارداری و حتی قبل از ازدواج قبل از پریودهام لکه های قهوه ای رو لباس زیرم داشتم و بعضی مواقع اول ادرارم قهوه ای بود..که یکی دو روز اینطور بودم تا خون پریودی شروع میشد..الان دوره ام ۳۵ روزه است یعنی حدود چهار پنج روز از موعد پریودم گذشته (هیچ موقع در این تاریخ پریود نمیشدم همیشه سروقت بودم نهایت یک روز)و فقط مقدار کمی ترشح قهوه ای دارم که به لباس زیرم نیست فقط موقعی ک دستمال میکشم سا با پنبه اول واژن میزنم..بعد از نزدیکی حالت خاصی نداشتم و فقط پاهام خیلی سرد میشه و مقداری سرگیجه دارم.حالا نمیدونم شاید ب خاطر استرس باشه.چون اصلا دوست ندارم که حامله نشده باشم.حالا بهم بگین نظرتون چیه..درضمن امروز صبح هم از بی بی چکی که باید قطره ای ادرار روش بریزیم استفاده کردم و تست منفی بود.دور نافم هم در روز گاهی مواقع درد میگیره.خیلی ممنون میشم اگر نظرتون رو بفرمایید ک ایا ممکنه باردار باشم یا خیر
سلام عزیزم
الان پستتون رو دیدم
برای شما 1 هفته تاخیر می شود 38 ام سیکل تون.
اگر تا 38 سیکلتون پریودتون عادی نشده باشد و خونریزی و ... باید آزمایش دهید و منفی بودنش آن موقع معتبر است
اگر هم تا الان پریود شدید که هیچ
كارشناس مامايي فيروز

Re: پرولاکتین بالا و باردای و جواب ازمایش خون

#4
امنه محمد نوشته شده:Mcv:80.6 رنج ازمایشگاه femal:80-97
Mch 26.3 رنج از 27_33
Ferritin:78.2 رنج از فمال 13_150
Prolactin 44.0 رنج ازمایشگاه فمال 4-35
Tsh:4.04 رنج ازمایشگاه 0.25-5.0
با این جواب ها ایا برای بارداری مشکلی هست؟
پرولاکتینم ب حدی بالا هست ک از بارداری جلوگیری کنه؟نیاز هست دارو مصرف کنم؟
توروخدا جواب بدین.مرسی
پرولاکتین بالا هست ممکن است درمانگرتون برای پیشگیری از آنرمال شدن بیشتر دارو تجویز کند.تشخیص با درمانگر بالینی ست. اما حتما مراجعه کنید
كارشناس مامايي فيروز
ارسال پست

بازگشت به “خون ریزی یا لکه بینی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان