سلام من ۱۸ هفته بارداری هستم عدد nt غربالگری اول ۱.۱ بوده و سونوگرافی آنومالی هم تازگی دادم ولی اصلا حرفی از عدد nbنزده و چیزی نگفته آیا جای نگرانی داره؟؟
ممنون میشم سریع پاسخ بدید
Re: سونو انومالی
#32سلام دوست عزیز
معمولا تا زمانیکه استخوان بینی کوچتر از حد عادی نباشد در سونو اندازه آن قید نمیشود.نگران نباشید
معمولا تا زمانیکه استخوان بینی کوچتر از حد عادی نباشد در سونو اندازه آن قید نمیشود.نگران نباشید
كارشناس مامايي فيروز
#35سلام ببخشید من 18 هفته و 5 روزم هست سونوی آنومالی اندازه بینی رو 3 میل اعلام کرده و گفته کمتر از پرسنتال ده درصد می باشد با توجه به ابنکه من یک فرزند دارم و غربالگری اول سر ایشون به سختی استخوان بینی رو تشخیص داد و اینکه هم خودم و همسرم بینی کوچکی داریم چقدر احتمال سندرم وجود داره آزمایش هم دادم ولی جوابش دو هفته دیگه میاد خیلی نگرانم ممنون
#36سلام ببخشید من 18 هفته و 5 روزم هست سونوی آنومالی اندازه بینی رو 3 میل اعلام کرده و گفته کمتر از پرسنتال ده درصد می باشد با توجه به ابنکه من یک فرزند دارم و غربالگری اول سر ایشون به سختی استخوان بینی رو تشخیص داد و اینکه هم خودم و همسرم بینی کوچکی داریم چقدر احتمال سندرم وجود داره آزمایش هم دادم ولی جوابش دو هفته دیگه میاد خیلی نگرانم ممنون
#37سلام ببخشید من 18 هفته و 5 روزم هست سونوی آنومالی اندازه بینی رو 3 میل اعلام کرده و گفته کمتر از پرسنتال ده درصد می باشد با توجه به ابنکه من یک فرزند دارم و غربالگری اول سر ایشون به سختی استخوان بینی رو تشخیص داد و اینکه هم خودم و همسرم بینی کوچکی داریم چقدر احتمال سندرم وجود داره آزمایش هم دادم ولی جوابش دو هفته دیگه میاد خیلی نگرانم ممنون
#38سلام دوست عزیز
اگر امکان داره نتیجه غربالگری اول شامل سونوی ntوآزمایش خون و نتیجه غربالگری دوم رو برام بفرستین تا با توجه به آنها بتوانم بهتر راهنماییتان کنم.به طور کلی در سه ماهه دوم اندازه nbاگر کمتر از یک دهم Bpd باشد یازیر پرسنتایل۵ ،هیپوپلاستیک محسوب میشود.و در آنومالی اسکن مواردی را برای آمنیوسنتز ارجاع میدهیم که اندازه nb زیر ۲.۵ میلیمتر باشد
اگر امکان داره نتیجه غربالگری اول شامل سونوی ntوآزمایش خون و نتیجه غربالگری دوم رو برام بفرستین تا با توجه به آنها بتوانم بهتر راهنماییتان کنم.به طور کلی در سه ماهه دوم اندازه nbاگر کمتر از یک دهم Bpd باشد یازیر پرسنتایل۵ ،هیپوپلاستیک محسوب میشود.و در آنومالی اسکن مواردی را برای آمنیوسنتز ارجاع میدهیم که اندازه nb زیر ۲.۵ میلیمتر باشد
كارشناس مامايي فيروز