صفحه 1 از 1

حالت تهوع درهفته پانزدهم

ارسال شده: پنج‌شنبه 1 بهمن 1388, 10:07 am
توسط LENA
باعرض سلام خدمت كارشناس محترم
من امروز تازه وارد هفته پانزدهم شدم صبح كه ازخواب بلند شدم خيلي حالم بدنبود اما نمي دونم يهو يه بويي رو حس كردم شروع كردم به اق زدن وبالا آوردن اما چيزي بالانمياوردم فقط آب بود البته خودم حس مي كردم كه خيلي داره بهم فشار مياد كه يهو حس كردم كه خيلي كوچولو اين آبها همراه باخون بود البته خيلي كوچولو بود حالا ازصبح همش استرس دارم كه نكنه اتفاقي براي جنين افتاده باشه من چه جوري بفهمم كه جنينم سالم البته خودم حس مي كنم كه اين خونها از مخاطاي گلو باشه چون خيلي بافشاربود البته ببخشيد كه اظهارنظرمي كنم تروخدا زودتر بهم جواب بدين ومنو ازاين نگراني دربياريد البته اين باراول بود كه اينطوري شدم به نظرتون لازمه كه پيش دكتر برم البته اينو بگم كه هرموقع معده ام خالي مي مونه حالت تهوع هم بيشتر مي شه وبالا ميارم باتشكر از پاسخ شما

ارسال شده: پنج‌شنبه 1 بهمن 1388, 5:53 pm
توسط KarshenaseMamaee
سلام
اول از همه در نظر داشته باشید که هیچ تشخیصی به این صورت ( تئوری) نباید صورت بگیرد. اما
با این توصیفاتی که شما مطرح کردید،نه عزیزم‍! جای نگرانی نیست،سرفه های شدید خود به خود موجب تحریک مخاط گلو می شود و رخ دادن این موضوع نیازی به باردار بودن ندارد.
اگر حالت تهوع شما ادامه پیدا کرد، سعی کنید نکاتی که موجب کاهش آن می شود را رعایت کنید و در عین حال موجب رنجش گلو نیز نشوید.
در پناه خدا

ارسال شده: شنبه 3 بهمن 1388, 11:39 pm
توسط shirazi_so
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت کارشناس مامایی
از یکی از اقوام شنیدم که اگر قبل از بارداری دوره ویتامین درمانی
( یعنی ویتامین مصرف کنم ) را آغاز کنم دیگر علائم ویار را ندارم.البته ایشان تجربه خودشان را به من گفتند.حال سوال من این است که آیا مصرف ویتامینها ویار را کم می کند و یا این موضوع علمی است و آیا ثابت شده است؟
اما در مقاله ای خواندم که ویار باعث جلوگیری از سقط می شودو خطر سقط را کاهش می دهد.این مطلب نیز علمی است و صحت دارد؟ :roll:

ارسال شده: یک‌شنبه 4 بهمن 1388, 7:34 pm
توسط KarshenaseMamaee
با سلام
دوست عزیز امیدوارم مطالب جمع آوری شده ی زیر پاسخ گوی شما باشد:
"ویار یا (پیکا) به علت افزایش هورمون های بارداری پیش می آید و معمولا تا قبل از نیمه دوم حاملگی پایان می پذیرد.
ويار حاملگي حتماً بايد کنترل شود؛ زيرا درغيراين صورت مادر هر چه مصرف کند با استفراغ دفع کرده و اين امر باعث کمبود انرژي مادر و نهايتاً لاغري وي مي‌شود که به زيان جنين است.وي در پايان، مصرف مايعات و تغذيه مناسب با کالري کافي را مهم دانست و گفت: ويار حاملگي حتماً بايد کنترل شود تا بر روي رشد جنين تأثير منفي نگذارد. "
برای دسترسی به کامل مطالب بالا به http://www.bardary.blogfa.com/cat-18.aspx یا http://www.isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?I ... 300&Lang=P مراجعه نمائید.
ذکر می شود:"به لحاظ تغذیه ، مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین B مانند سیرابی و ماء الشعیر و سوپ جو نیز ممکن است کمک کننده باشد . تحقیقات نشان می دهد ، مصرف كپسول های حاوی 250 میلی گرم پودر گیاه زنجبیل 4 بار در روز به مدت 4 روز در كاهش حالت تهوع و استفراغ دوران بارداری تاثیر زیادی دارد که حتما بایستی تحت نظرپزشک یا ماما تجویز شود ."
منبع پاراگراف بالا: http://www.firooz.com/modules.php?name= ... topic&t=61

-"ممکن است شنیده باشید که بیماری صبحگاهی ناشی از کمبود ویتامین B است. با اینکه به نظر می رسد مصرف ویتامین B تکمیلی بصورت قرص در بسیاری از زنان حامله به کاهش تهوع کمک می کند، ولی این بدان معنا نیست که آنها کمبود ویتامین B دارند. در واقع، حداقل در یک مطالعه نشان داده شده است که هیچ تفاوت معناداری از نظر سطح ویتامین B6 میان زنان دچار بیماری صبحگاهی و دیگر زنان حامله وجود ندارد. علت تأثیر ویتامین B6 بر کاهش تهوع مشخص نیست. شواهدی نیز دال بر این مطلب وجود دارد که مصرف مولتی ویتامین در زمان لقاح تخمک و اسپرم و اوایل حاملگی به جلوگیری از بیماری صبحگاهی شدید کمک می کند که البته علت این مسئله نیز مشخص نیست.
-آیا نداشتن بیماری صبحگاهی به معنای افزایش احتمال سقط است؟
نه ضرورتاً . این واقعیت وجود دارد که بعضی مطالعات نشان داده اند که زنانی که کودکانشان سقط می شود کمتر دچار تهوع می شوند. (عدم تکامل کافی جنین یا جفت سبب پایین بودن هورمون های حاملگی شده و در نتیجه تهوع در این زنان کمتر است.) ولی بسیاری از زنان هم وجود دارند که حاملگی کاملاً طبیعی داشته و بعد از سه ماهه اول دیگر تهوع ندارند."
برگرفته از: http://www.pezeshk.us/?p=13836

در پناه خدا

ارسال شده: دوشنبه 5 بهمن 1388, 12:36 am
توسط shirazi_so
سلام
ممنون که به سوالی که پرسیده بودم پاسخ کاملی دادید
با تشکر

ارسال شده: دوشنبه 5 بهمن 1388, 9:13 am
توسط LENA
ممنون ازكارشناس محترم كه به سوال من پاسخ داديد

Re: حالت تهوع درهفته پانزدهم

ارسال شده: یک‌شنبه 12 مرداد 1399, 1:07 pm
توسط sararezaee788
بسیاری از غذاهای مضر در بارداری شناخته شده هستند مثلا بیشتر افراد خطرات ناشی از خوردن ماهی با جیوه‌‌ی بالا یا گوشت خام را درک می‌کنند اما غذایی دیگری هم هستند که ناشناخته باقی مانده و افراد از آن بی‌اطلاع هستند. بارداری روی سیستم ایمنی بدن تاثیر می‌گذارد و ممکن است بعضی از خانم‌ها را مستعد ابتلا به عفونت کند. بسیاری از غذاها دارای باکتری یا میکروب‌های عفونی هستند که ممکن است دوران بارداری را با مشکل مواجه کند. حتی در مواردی که زن باردار احساس بیماری نکند ممکن است برخی از میکروب‌ها روی جنین تاثیر بگذارد.
https://gahvare.net/articles/J4WFp/%D8% ... 8%B1%DB%8C