حالت تهوع درهفته پانزدهم

#1
باعرض سلام خدمت كارشناس محترم
من امروز تازه وارد هفته پانزدهم شدم صبح كه ازخواب بلند شدم خيلي حالم بدنبود اما نمي دونم يهو يه بويي رو حس كردم شروع كردم به اق زدن وبالا آوردن اما چيزي بالانمياوردم فقط آب بود البته خودم حس مي كردم كه خيلي داره بهم فشار مياد كه يهو حس كردم كه خيلي كوچولو اين آبها همراه باخون بود البته خيلي كوچولو بود حالا ازصبح همش استرس دارم كه نكنه اتفاقي براي جنين افتاده باشه من چه جوري بفهمم كه جنينم سالم البته خودم حس مي كنم كه اين خونها از مخاطاي گلو باشه چون خيلي بافشاربود البته ببخشيد كه اظهارنظرمي كنم تروخدا زودتر بهم جواب بدين ومنو ازاين نگراني دربياريد البته اين باراول بود كه اينطوري شدم به نظرتون لازمه كه پيش دكتر برم البته اينو بگم كه هرموقع معده ام خالي مي مونه حالت تهوع هم بيشتر مي شه وبالا ميارم باتشكر از پاسخ شما


#2
سلام
اول از همه در نظر داشته باشید که هیچ تشخیصی به این صورت ( تئوری) نباید صورت بگیرد. اما
با این توصیفاتی که شما مطرح کردید،نه عزیزم‍! جای نگرانی نیست،سرفه های شدید خود به خود موجب تحریک مخاط گلو می شود و رخ دادن این موضوع نیازی به باردار بودن ندارد.
اگر حالت تهوع شما ادامه پیدا کرد، سعی کنید نکاتی که موجب کاهش آن می شود را رعایت کنید و در عین حال موجب رنجش گلو نیز نشوید.
در پناه خدا
كارشناس مامايي فيروز

#3
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت کارشناس مامایی
از یکی از اقوام شنیدم که اگر قبل از بارداری دوره ویتامین درمانی
( یعنی ویتامین مصرف کنم ) را آغاز کنم دیگر علائم ویار را ندارم.البته ایشان تجربه خودشان را به من گفتند.حال سوال من این است که آیا مصرف ویتامینها ویار را کم می کند و یا این موضوع علمی است و آیا ثابت شده است؟
اما در مقاله ای خواندم که ویار باعث جلوگیری از سقط می شودو خطر سقط را کاهش می دهد.این مطلب نیز علمی است و صحت دارد؟ :roll:
در ناامیدی بسی امید هست

#4
با سلام
دوست عزیز امیدوارم مطالب جمع آوری شده ی زیر پاسخ گوی شما باشد:
"ویار یا (پیکا) به علت افزایش هورمون های بارداری پیش می آید و معمولا تا قبل از نیمه دوم حاملگی پایان می پذیرد.
ويار حاملگي حتماً بايد کنترل شود؛ زيرا درغيراين صورت مادر هر چه مصرف کند با استفراغ دفع کرده و اين امر باعث کمبود انرژي مادر و نهايتاً لاغري وي مي‌شود که به زيان جنين است.وي در پايان، مصرف مايعات و تغذيه مناسب با کالري کافي را مهم دانست و گفت: ويار حاملگي حتماً بايد کنترل شود تا بر روي رشد جنين تأثير منفي نگذارد. "
برای دسترسی به کامل مطالب بالا به http://www.bardary.blogfa.com/cat-18.aspx یا http://www.isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?I ... 300&Lang=P مراجعه نمائید.
ذکر می شود:"به لحاظ تغذیه ، مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین B مانند سیرابی و ماء الشعیر و سوپ جو نیز ممکن است کمک کننده باشد . تحقیقات نشان می دهد ، مصرف كپسول های حاوی 250 میلی گرم پودر گیاه زنجبیل 4 بار در روز به مدت 4 روز در كاهش حالت تهوع و استفراغ دوران بارداری تاثیر زیادی دارد که حتما بایستی تحت نظرپزشک یا ماما تجویز شود ."
منبع پاراگراف بالا: http://www.firooz.com/modules.php?name= ... topic&t=61

-"ممکن است شنیده باشید که بیماری صبحگاهی ناشی از کمبود ویتامین B است. با اینکه به نظر می رسد مصرف ویتامین B تکمیلی بصورت قرص در بسیاری از زنان حامله به کاهش تهوع کمک می کند، ولی این بدان معنا نیست که آنها کمبود ویتامین B دارند. در واقع، حداقل در یک مطالعه نشان داده شده است که هیچ تفاوت معناداری از نظر سطح ویتامین B6 میان زنان دچار بیماری صبحگاهی و دیگر زنان حامله وجود ندارد. علت تأثیر ویتامین B6 بر کاهش تهوع مشخص نیست. شواهدی نیز دال بر این مطلب وجود دارد که مصرف مولتی ویتامین در زمان لقاح تخمک و اسپرم و اوایل حاملگی به جلوگیری از بیماری صبحگاهی شدید کمک می کند که البته علت این مسئله نیز مشخص نیست.
-آیا نداشتن بیماری صبحگاهی به معنای افزایش احتمال سقط است؟
نه ضرورتاً . این واقعیت وجود دارد که بعضی مطالعات نشان داده اند که زنانی که کودکانشان سقط می شود کمتر دچار تهوع می شوند. (عدم تکامل کافی جنین یا جفت سبب پایین بودن هورمون های حاملگی شده و در نتیجه تهوع در این زنان کمتر است.) ولی بسیاری از زنان هم وجود دارند که حاملگی کاملاً طبیعی داشته و بعد از سه ماهه اول دیگر تهوع ندارند."
برگرفته از: http://www.pezeshk.us/?p=13836

در پناه خدا
كارشناس مامايي فيروز

Re: حالت تهوع درهفته پانزدهم

#7
بسیاری از غذاهای مضر در بارداری شناخته شده هستند مثلا بیشتر افراد خطرات ناشی از خوردن ماهی با جیوه‌‌ی بالا یا گوشت خام را درک می‌کنند اما غذایی دیگری هم هستند که ناشناخته باقی مانده و افراد از آن بی‌اطلاع هستند. بارداری روی سیستم ایمنی بدن تاثیر می‌گذارد و ممکن است بعضی از خانم‌ها را مستعد ابتلا به عفونت کند. بسیاری از غذاها دارای باکتری یا میکروب‌های عفونی هستند که ممکن است دوران بارداری را با مشکل مواجه کند. حتی در مواردی که زن باردار احساس بیماری نکند ممکن است برخی از میکروب‌ها روی جنین تاثیر بگذارد.
https://gahvare.net/articles/J4WFp/%D8% ... 8%B1%DB%8C
ارسال پست

بازگشت به “ویار ”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 11 مهمان

cron