تفسیر آزمایش

مدیران انجمن: KarshenaseMamaee, golenarges

tilana
عضو جدید
عضو جدید
پست: 66
تاریخ عضویت: چهار شنبه 14 مرداد 1394, 2:46 pm
تماس:

تفسیر آزمایش

پستتوسط tilana » پنج شنبه 15 مرداد 1394, 4:55 am

به نام خدا سلام خدمت کارشناس محترم. من تا حالا توی کلی سایت این آزمایشمو فرستادم اما کسی جواب نداده حتی توی سایتهای خارجی هم فرستادم لطف میکنید تفسیرشو بهم بگید ممنون.
این نتیجه آزمایش منه روز سوم پریودی .
tsh: 2.80
lh: 4.70
fsh: 6.70
prolactin: 9.50
اینم یه روز معمولی دکتر نوشت انجام دادم
tsh: 2
t3: 1.4
t4: 10
اینم آزمایش اسپرم شوهرمه:
volume: 2
color: milk
viscosity: increase
ph: alkaline
sperm count: 144 روبروش نوشته بود H
normal morphology: 75
motility grade4(rapid: 60
motility grade 3 (medium: -
motility grade 2 very slow: -
motility grade 1 no forward: -
motility grade 0 no motility: 40
agglutination: no
WBC: 0-1
RBC: 3-4
immature germ cell: few

با سپاس فراوان

نمایه کاربر
KarshenaseMamaee
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 13179
تاریخ عضویت: یک شنبه 5 مهر 1388, 6:00 am
تماس:

Re: تفسیر آزمایش

پستتوسط KarshenaseMamaee » پنج شنبه 15 مرداد 1394, 2:12 pm

سلام
دوست عزیزم ! در آزمایش همسرتون موارد مهم نرمال است (هم تعداد اسپرمها خوب است هم درصد اسپرمهای با شکل نرمال هم اینکه گلبول سفید و ... در حد نرمال است . سرعت کمی پایین است اما از اونجایی که گرید 4 که پرسرعت است 60 درصد است انشالله از این نظر مشکلی نمی خورید.(چراکه این گرید هم متحرک است هم جلو رونده، و در واقع همین گرید است که به کار می آید.
در مورد آزمایش خودتون تیروئید نرمال است برای هورمونها نیاز است که رنج نرمال کیتهای آزمایشگاهی که بررسی کرده را نیز تایپ بفرمائید.
موفق باشید
كارشناس مامايي فيروز

ضحی
عضو جدید
عضو جدید
پست: 1
تاریخ عضویت: پنج شنبه 15 مرداد 1394, 3:55 pm
تماس:

Re: تفسیر آزمایش

پستتوسط ضحی » پنج شنبه 15 مرداد 1394, 4:35 pm

با سلام خدمت کارشناس محترم و عرض خسته نباشید
میخواستم اگر ممکنه تفسیر این دو آزمایش رو بدونم.در ضمن من 25 سالمه و همسرم 29، شش ماه هم هست که ازدواج کردیم. دوبار هم اقدام کردیم باردار نشدم.

آزمایش تیروئید خودم روز سوم پریود:

T4:11.1
T3:1.8
TSH:1.9
FSH:8.6
LH:8.8
Prolactin:370
Estradiol:156

اینم آزمایش اسپرم همسرم:

Liquefaction:30 min at 37.0 c
Color and smell : Gray,Opaque
Viscosity:normal
Agglutination:none
Aggregation:none

Semen volume:10
Semen ph:7.7
Sperm density:97.17
Motile sperms:86.76
Progressive sperms:78.05
Normal morphology:65

Speed Assesment:
A(Rapid progressive):45.70
B(Slow progressive):32.35
C(Non progressive):8.71
D(Immotile):13.24

VCL:52.38
VSL:23.50
VAP:30.94
MAD:49.33
ALH:2.36
BCF:2.35
LIN:40.08
WOB:53.05
STR:63.95

Normal Morphology:65
Abnormal Morphology:35
Head Deficiency:15
Neck Deficiency:10
Tail Deficiency:10
Teratozomia index:1.0
Sperm Deformity index:0.35

RBC:1-2
Epihelial cells:0-1
WBC:1-2

شرمنده.ممنون میشم پاسخ بدید.

پرهام وپانید
عضو جدید
عضو جدید
پست: 23
تاریخ عضویت: سه شنبه 13 مرداد 1394, 8:07 pm
تماس:

Re: تفسیر آزمایش

پستتوسط پرهام وپانید » جمعه 16 مرداد 1394, 8:51 pm

Tsh=5.5
پرولاکتین=15.87
پروژسترون=10.35
تستوسترون=0.266
Ohپروژسترون=4.49
DHEA_SO4=5.29
این آزمایشات خودم بوددکترمیگه مشکل داره میترسم یعنی ازنطرباروری خطری هست ازمایش شوهرم همه چی نرمال

tilana
عضو جدید
عضو جدید
پست: 66
تاریخ عضویت: چهار شنبه 14 مرداد 1394, 2:46 pm
تماس:

Re: تفسیر آزمایش

پستتوسط tilana » شنبه 17 مرداد 1394, 4:22 am

باسلام خدمت کارشناس محترم و ممنون از پاسخگوییتون
این آزمایش مفصل منه:
lh: 4.70 روبروش نوشته: follicular phase: 1.9 -9.2
mid cycle: 6.1 -49
luteal phase:1.3 -10.8

و همچنین هورمون fsh: 6.70 روبروش نوشته: follicular phase: 3.5 -9.2
mid cycle: 4.1 -26
luteal phase: 1.5 -5.6
menopause: 13.9 -103

و prolactin: 9.50 روبروش نوشته: women: 2.8-29.9
postmeno: 2.1 -17.7
men: 1.8 -21.4
پس آزمایش شوهرم جای هیچ نگرانی نیست؟
با سپاس بیکران از توجهتون.
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت، بدان توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است...!

نمایه کاربر
KarshenaseMamaee
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 13179
تاریخ عضویت: یک شنبه 5 مهر 1388, 6:00 am
تماس:

Re: تفسیر آزمایش

پستتوسط KarshenaseMamaee » شنبه 17 مرداد 1394, 9:28 am

tilana نوشته شده:باسلام خدمت کارشناس محترم و ممنون از پاسخگوییتون
این آزمایش مفصل منه:
lh: 4.70 روبروش نوشته: follicular phase: 1.9 -9.2
mid cycle: 6.1 -49
luteal phase:1.3 -10.8

و همچنین هورمون fsh: 6.70 روبروش نوشته: follicular phase: 3.5 -9.2
mid cycle: 4.1 -26
luteal phase: 1.5 -5.6
menopause: 13.9 -103

و prolactin: 9.50 روبروش نوشته: women: 2.8-29.9
postmeno: 2.1 -17.7
men: 1.8 -21.4
پس آزمایش شوهرم جای هیچ نگرانی نیست؟
با سپاس بیکران از توجهتون.

پدر مورد همسرتون : اینکه متخصص ازولوژ نیاز ببیند که جهت بالا رفتن سرعت بیشتر اسپرمها داروی تقویتی مصرف شود با اوست اما از نظر اینکه این فاکتورها طوری باشد که بارداری به روش عادی را غیر ممکن کند : خیر اصلاً اینطور نیست و احتمالش همچنان زیاد است.
در مورد خودتون: با توجه به روز سوم بودن پریود و فاز فولیکولار بودن شما : نرمال است.
كارشناس مامايي فيروز

نمایه کاربر
KarshenaseMamaee
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 13179
تاریخ عضویت: یک شنبه 5 مهر 1388, 6:00 am
تماس:

Re: تفسیر آزمایش

پستتوسط KarshenaseMamaee » شنبه 17 مرداد 1394, 9:29 am

پرهام وپانید نوشته شده:Tsh=5.5
پرولاکتین=15.87
پروژسترون=10.35
تستوسترون=0.266
Ohپروژسترون=4.49
DHEA_SO4=5.29
این آزمایشات خودم بوددکترمیگه مشکل داره میترسم یعنی ازنطرباروری خطری هست ازمایش شوهرم همه چی نرمال

رنج کیت آزمایشگاهی که نمونه را بررسی کرده الزامی ست.
كارشناس مامايي فيروز

نمایه کاربر
KarshenaseMamaee
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 13179
تاریخ عضویت: یک شنبه 5 مهر 1388, 6:00 am
تماس:

Re: تفسیر آزمایش

پستتوسط KarshenaseMamaee » شنبه 17 مرداد 1394, 9:30 am

ضحی نوشته شده:با سلام خدمت کارشناس محترم و عرض خسته نباشید
میخواستم اگر ممکنه تفسیر این دو آزمایش رو بدونم.در ضمن من 25 سالمه و همسرم 29، شش ماه هم هست که ازدواج کردیم. دوبار هم اقدام کردیم باردار نشدم.

آزمایش تیروئید خودم روز سوم پریود:

T4:11.1
T3:1.8
TSH:1.9
FSH:8.6
LH:8.8
Prolactin:370
Estradiol:156

اینم آزمایش اسپرم همسرم:

Liquefaction:30 min at 37.0 c
Color and smell : Gray,Opaque
Viscosity:normal
Agglutination:none
Aggregation:none

Semen volume:10
Semen ph:7.7
Sperm density:97.17
Motile sperms:86.76
Progressive sperms:78.05
Normal morphology:65

Speed Assesment:
A(Rapid progressive):45.70
B(Slow progressive):32.35
C(Non progressive):8.71
D(Immotile):13.24

VCL:52.38
VSL:23.50
VAP:30.94
MAD:49.33
ALH:2.36
BCF:2.35
LIN:40.08
WOB:53.05
STR:63.95

Normal Morphology:65
Abnormal Morphology:35
Head Deficiency:15
Neck Deficiency:10
Tail Deficiency:10
Teratozomia index:1.0
Sperm Deformity index:0.35

RBC:1-2
Epihelial cells:0-1
WBC:1-2

شرمنده.ممنون میشم پاسخ بدید.

سلام
آزمایش همسرتون نرمال است(هم حجم مایع منی هم تعداد اسپرم هم درصد اسپرمهای با سرعت و شکل نرمال)
گرید 1 که بالای 25% باید باشد و یا مجموع گرید 1و 2 بالای 50% که برای شما هر دویش هست.
كارشناس مامايي فيروز

tilana
عضو جدید
عضو جدید
پست: 66
تاریخ عضویت: چهار شنبه 14 مرداد 1394, 2:46 pm
تماس:

Re: تفسیر آزمایش

پستتوسط tilana » شنبه 17 مرداد 1394, 12:41 pm

ممنون از حوصله شما برای پاسخگویی. شاد باشید
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت، بدان توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است...!

tilana
عضو جدید
عضو جدید
پست: 66
تاریخ عضویت: چهار شنبه 14 مرداد 1394, 2:46 pm
تماس:

Re: تفسیر آزمایش

پستتوسط tilana » یک شنبه 18 مرداد 1394, 5:08 am

سلم خدمت کارشناس عزیز
میخواستم بدونم ممکنه علت تحرک کم اسپرم شوهرم به این دلیل باشه که نمونه رو توی خونه گرفته و تا برسه آزمایشگاه نیم ساعت تو راه بوده؟؟؟
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت، بدان توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است...!

نمایه کاربر
KarshenaseMamaee
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 13179
تاریخ عضویت: یک شنبه 5 مهر 1388, 6:00 am
تماس:

Re: تفسیر آزمایش

پستتوسط KarshenaseMamaee » دو شنبه 19 مرداد 1394, 8:02 am

سلام
دوست عزیزم ! این شک به جایی ست که براتون پیش آمده اما از آنجا که مراکز معتبر و دارای علم کافی در این زمینه ، برخی نیم ساعت و برخی حتی 1 ساعت رو هم بی اشکال (در نتیجه آزمایش) می دانند در نتیجه نمی شود به این کار نسبت داد.
و نیز اغلب در تجربه دیده ایم که تکرار آزمایش در خود مرکز هم نهایتاً 1 درصد مثلاً گرید 1 رو بالا برده .همین و خلاصه موضوعیت نداشته است.
اما در هر صورت سرعت گزارش شده در این آزمایش از حداقل های who بالاتر است و نرمال تلقی می شود.
كارشناس مامايي فيروز

tilana
عضو جدید
عضو جدید
پست: 66
تاریخ عضویت: چهار شنبه 14 مرداد 1394, 2:46 pm
تماس:

Re: تفسیر آزمایش

پستتوسط tilana » دو شنبه 19 مرداد 1394, 8:25 am

ممنونم از جوابتون چقدر شما خوبید .
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت، بدان توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است...!

tilana
عضو جدید
عضو جدید
پست: 66
تاریخ عضویت: چهار شنبه 14 مرداد 1394, 2:46 pm
تماس:

Re: تفسیر آزمایش

پستتوسط tilana » یک شنبه 25 مرداد 1394, 7:23 am

tilana نوشته شده:باسلام خدمت کارشناس محترم و ممنون از پاسخگوییتون
این آزمایش مفصل منه:
lh: 4.70 روبروش نوشته: follicular phase: 1.9 -9.2
mid cycle: 6.1 -49
luteal phase:1.3 -10.8

و همچنین هورمون fsh: 6.70 روبروش نوشته: follicular phase: 3.5 -9.2
mid cycle: 4.1 -26
luteal phase: 1.5 -5.6
menopause: 13.9 -103

و prolactin: 9.50 روبروش نوشته: women: 2.8-29.9
postmeno: 2.1 -17.7
men: 1.8 -21.4
پس آزمایش شوهرم جای هیچ نگرانی نیست؟
با سپاس بیکران از توجهتون.


خانم کارشناس یه دکتر با دیدن آزمایش من گفت که تنبلی تخمدان دارم آیا میشه از این آزمایش همچین نتیجه ای گرفت؟
مگر نه اینکه اگرlh بیشتر و تقریبا سه برابر fsh باشه میگن تنبلی وجود داره؟
ممن.ن از صبر و حوصلتون.
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت، بدان توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است...!

نمایه کاربر
KarshenaseMamaee
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 13179
تاریخ عضویت: یک شنبه 5 مهر 1388, 6:00 am
تماس:

Re: تفسیر آزمایش

پستتوسط KarshenaseMamaee » دو شنبه 26 مرداد 1394, 1:50 pm

سلام
تفسیر آزمایش هورمونی نکات خاصی نیز دارد از جمله اینکه اگر هردو پایین باشند نارسایی اولیه تخمدان و اگر هر دو بالا باشند نارسایی ثانویه(اختلال هیپوفیز یا هیپوتالاموس) وجود دارد و اگر fsh بالای 30-40 میلی اینترنشنال یونیت در میلی لیتر باشد به نفع یائسگی زودرس است. کاهش آن هیپوگونادیسم و ...
اما دوست عزیزم برای شما هم اینها هم پرولاکتین در رنج نرمال هستند.
در این مدت سعی کردم نسبت خاصی از رنج اینها بیابم که به نفع کمکاری تخمدان باشد اما پیدا نکردم. می توانید مجدد از درمانگرتون جویا شوید. مورد خاصی متذکر شدند ، مطلعمون کنید.
كارشناس مامايي فيروز

tilana
عضو جدید
عضو جدید
پست: 66
تاریخ عضویت: چهار شنبه 14 مرداد 1394, 2:46 pm
تماس:

Re: تفسیر آزمایش

پستتوسط tilana » دو شنبه 26 مرداد 1394, 3:10 pm

سلام چشم منتظر میمونم.
امروز پریود شدم. باید 30 یا 31 می شدم. کاش میشد چند روز دیگه هم امیدوار بمونم.
and when yore down and feel alone. . . just wanna run away... trust yourself and don't give up...
you know you're better than anyone else.

وقتی تو ناامیدی و احساس تنهایی میکنی ... فقط میخوای فرار کنی... به خودت اعتماد داشته باش و تسلیم نشو...
تو میدونی که از هرکس دیگه ای توی دنیا بهتری...

خیلی آهنگ قشنگیه. آهنگ fly از Hillary Duff خدا پدرشو بیامرزه! توی همه زمانها بهم روحیه داده. از امتحانای دانشگاه گرفته تا کنکور ارشد... تا قبول شدن و نرفتن.... و تا امروز که دقیقا یکسال تلاشم واسه بچه نتیجه نداد...!!!!!!!!!!!!
خدایا شکرت.
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت، بدان توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است...!


بازگشت به “تشخیص بارداری”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 20 مهمان