امگا 3: چربی خوب

#1
دکترها ممکن است به شما بگویند که میزان مصرف روغن و چربی خود را کاهش دهید، ولی همه چربی‌ها بد نیستند. اسیدهای چرب امگا 3، دارای مزایای زیادی برای سلامتی انسان هستند. طبق مطالعات انجام‌شده، آن‌ها خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، که یکی از بزرگ‌ترین عوامل مرگ‌ومیر در این دوره محسوب می‌شوند، را کاهش می‌دهند. آن‌ها همچنین از انسان در برابر افسردگی، جنون، سرطان و آرتروز محافظت می‌کنند. شما می‌توانید امگا 3 را در ماهی قزل‌آلا، گردو، اسفناج و بسیاری از مواد غذایی دیگر پیدا کنید، ولی مزایای آن برای سلامتی شما، بر حسب غذاهای مختلف بسیار متفاوت خواهد بود.



الفبای امگا 3



اسیدهای چرب امگا 3 بیشتر از یک نوع هستند. نوعی که در روغن ماهی یافت می‌شود، با نام DHA (دی اِچ اِی) و EPA (ای پی اِی)، بیشتر از بقیه انواع مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته و طبق ظواهر موجود، قوی‌ترین تأثیر را بر روی سلامتی دارد. نوع دیگری که به نام ALA (اِی اِل اِی) شناخته می شود، در روغن غلات، گردوها، و گیاه‌های به رنگ سبز تیره همانند اسفناج یافت می‌شود. بدن انسان، مقدار کمی از ALA را به EPA و DHA تبدیل می‌کند. ALA ممکن است به خودی خود نیز مزایایی برای سلامتی انسان داشته باشد.



امگا 3 چطور با بیماری مبارزه می‌کند؟



اسیدهای چرب امگا 3، با کاهش دادن تورم عروق قلبی، مفصل‌ها و بقیه قسمت‌های بدن، با بیماری‌ها مبارزه می‌کنند. در دوزهای بالا، آن‌ها خطر ایجاد ضربان غیرطبیعی قلب را کاهش داده و چربی‌های مضر در جریان خون که با نام تری گلیسیرید شناخته می‌شوند را کاهش می‌دهند. در نهایت، آن‌ها می‌توانند جلوی تشکیل پلاک‌ها در عروق خونی را بگیرند.
منبع:
http://wiki.5040.ir/fa/content/article/1056.html


ارسال پست

بازگشت به “ساير موارد”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 5 مهمان

cron