در این مقاله شما با چای سبز و خواص آن بر روی متابولیسم بدن آشنا خواهید شد.
کاهش چربی با چای سبزوقتی که چربی و قند وارد بدن می شوند در نتیجه سوخت و ساز بدن،به یک ماده به نام تری گلیسیرید تبدیل میشوند.تری گلیسیرید از طریق جریان خون به همه نقاط بدن انتقال پیدا می کند.
تری گلیسیرید یک ماده بسیار مهم برای تامین انرژی عملکردهای مختلف بدن است.با این همه اگر مقدار بیش از حد تری گلیسیرید در بدن وجود داشته باشد و مورد استفاده قرار نگیرد به چربی تبدیل می شود و طبیعتا چاقی را در پی خواهد داشت.
نوشیدن چای سبز به دلیل وجود ماده ای به نام پلی فنول در خود می تواند با خطر تری گلیسیرید اضافی در بدن مقابله کند. پلی فنول باعث ایجاد آنزیمی در بدن می شود که تری گلیسیرید اضافی را در خود حل می کند. این بدین معنی است که نوشیدن مدوام چای سبز می تواند میزان چربی را در بدن شما کاهش دهد.
چای سبز و تحریک متابولیسمچای سبز تعداد بسیار زیادی از آنتی اکسیدان ها را تولید می کند که برای بدن بسیار مفید می باشند.یکی از این آنتی اکسیدان ها،گالات است که باعث تحریک متابولیسم بدن و سرعت بخشیدن به کاهش وزن بدن شما می شود.
آنتی اکسیدان گالات به همراه کافئین موجود در چای سبز باعث تحریک سیستم عصبی مرکزی و آزاد سازی چربی ها در خون می شوند که در آن صورت بدن می تواند از چربی های آزاد شده به عنوان سوخت استفاده کند.این روش استفاده از چربی های بدن به عنوان سوخت،گرمازایی نامیده می شود.
کافئین خود به تنهایی می تواند اثر گرما زایی داشته باشد ولی وقتی با آنتی اکسیدان گالات و دیگر مواد مفید در چای سبز ترکیب شود اثری دو چندان خواهد داشت.
چای سبز و بهبود استقامت در طی ورزشهمانطور که می دانید ورزش یکی از موثرترین روش ها برای کاهش وزن است.ورزش سوخت و ساز بدن را افزایش داده و همچنین باعث عضله سازی می شود.پلی فنول موجود در چای سبز باعث تحریک عضلات و کبد به سوزاندن اسیدهای چرب می شود، در نتیجه بدن شما در هنگام ورزش کربوهیدرات کمتری مصرف می کند، باقی ماندن کربوهیدرات بیشتر در بدن شما باعث می شود بتوانید مدت بیشتری را ورزش کنید و بدین ترتیب بدن شما کالری بیشتری را مصرف کند.
منبع:http://wiki.5040.ir/fa/content/article/1050.html
- مديريت وب سايت
- - نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات در مورد فيروز
- - معاونت تحقیق و توسعه فیروز
- - - پاسخ به سئوالات شما در مورد محصولات فیروز توسط کارشناسان واحد تحقیق و توسعه
- بارداری و زایمان
- - پیش از بارداری
- - - مراقبت های پیش از بارداری
- - - مشاوره
- - - بهداشت روان
- - - بهداشت جسمی
- - - تغذیه
- - - آزمایش ، سونوگرافی و ...
- - - اقدام برای بارداری
- - - تشخیص زمان تخمک گذاری
- - - مقدمات بارداری
- - - بهداشت زناشویی
- - بارداری
- - - تشخیص بارداری
- - - مشکلات شایع در بارداری
- - - ویار
- - - سوزش سر دل
- - - یبوست
- - - گرفتگی عضلات
- - - واریس
- - - کمردرد و پشت درد
- - - خستگی
- - - ورم پاها
- - - رشد جنین
- - - جفت ، پرده های جنینی(کیسه آب ) و مایع آمنیوتیک
- - - تغذیه در بارداری
- - - ورزش های دوران بارداری
- - - مصرف دارو طی بارداری
- - - عفونت در بارداری
- - - بهداشت فردی
- - - استحمام
- - - بهداشت دهان و دندان
- - - روابط زناشویی
- - - کار
- - - استراحت
- - - لباس
- - - مسافرت
- - - مصرف دخانیات و...
- - - آمادگی برای مادر شدن
- - - آمادگی برای پدر شدن
- - - آمادگی دیگر فرزندان خانواده
- - - بهداشت روان
- - - آزمایشات دوران بارداری
- - - سونوگرافی در بارداری
- - - علایم خطر در بارداری
- - - کاهش حرکت جنین
- - - خون ریزی یا لکه بینی
- - - استفراغ شدید و مداوم
- - - نشت یا پاره شدن کیسه آب
- - - ضربه به شکم
- - - خرید سیسمونی
- - - دو یا چند قلویی
- - - بيماريهاي داخلي
- - - بارداری ناخواسته
- - - کلاس های دوران بارداری
- - - احکام و آداب شرعی در باردارری
- - زايمان
- - - برنامه ی زایمان
- - - انتخاب نوع زایمان
- - - انتخاب پزشک
- - - انتخاب بیمارستان
- - - اقدامات لازم پیش از رفتن به بیمارستان
- - - علایم شروع زایمان
- - - زایمان طبیعی
- - - زایمان سزارین
- - - زایمان طبیعی
- - - اتاق زایمان
- - - انواع رو شهای کاهش درد زایمان
- - - بی حسی نخاعی – بی حسی اپیدورال
- - - زایمان در آب
- - - اپی زیاتومی (برش پرینه )
- - - زایمان زودرس
- - - سزارین
- - - سزارین با بیهوشی عمومی
- - - سزارین با بی حسی نخاعی یا اپیدورال
- - - خروج جفت و پرده های جنینی
- - - آداب و احکام شرعی زایمان
- - پس از زایمان
- - - تغیرات بدن بعد از زایمان
- - - خون ریزی پس از زایمان
- - - افسردگی پس از زایمان
- - - توان بخشی بعد از زایمان
- - - علایم خطر پس از زایمان
- - - سایر مشکلات پس از زایمان
- - - فعالیت جنسی بعد از زایمان
- - - احکام شرعی دوران نفاس
- - شیردهی
- - - مزایای شیر مادر
- - - مشکلات شیر دهی
- - - نحوه ی شیردهی
- - - تغدیه دوران شیردهی
- - - شیردهی و دارو ها
- - - احکام و آداب شیردهی
- - - آغوز
- - بارداری ناموفق
- - - سقط ( از دست رفتن جنین تا هفته 20 بارداری)
- - - حاملگی پوچ
- - - حاملگی خارج از رحم
- - - مول (بچه خوره)
- - - فوت جنین ( بعد از هفته 20 بارداری )
- - تنظیم خانواده
- - - روش های مورد استفاده برای بانوان
- - - روش های مورد استفاده برای آقایان
- - - روش اورژانس جلوگیری از بارداری
- - - انواع قرص های جلوگیری از باردای
- - - انواع آمپول های جلوگیری از بارداری
- - - انواع IUD (دستگاه)
- - - بستن لوله ها ی رحمی(TL )
- - - امتناع از مقاربت در زمان تخمک گذاری (روش ریتمیک)
- - - سایر روش ها
- - - روش طبیعی
- - - کاندوم
- - - بستن لوله ها ( وازکتومی )
- - - سایر روش ها
- پزشكي
- - رشد و تكامل در كودكان
- - تغذيه با شير مادر و يا شيشه شير
- - تغذيه كودك
- - عيوب مادرزادي و بيماريهاي دوران نوزادي تا كودكي
- - كودك بيمار و مراقبت بهداشتي
- - ساير موارد
- روانشناسي
- - روانشناسي
- - ازدواج
- - فلسفه ازدواج
- - ملاکهای انتخاب همسر
- - مراحل ازدواج
- - سایر موراد
- - خانواده
- - اخلاق و وظایف همسر داری
- - مهارتهای همسرداری
- - روابط دختر و پسر
- - سایر موراد
- - تربیت فرزند
- - مهارتهای فرزند پروری
- - مشکلات رفتاری فرزندان
- - سایر موراد
- - مهارتهای زندگی
- - خودشناسی
- - اعتماد به نفس
- - سایر موراد
- ساير موارد
- - ساير موارد
- تبادل نظر
- - تبادل نظر بين كاربران سايت
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان