در این مقاله شما با محصولات فراوری شده که باعث افزایش وزن شده آشنا خواهید شد.
غذای آمادهوقتی حرف از غذاهای آماده میشود، بعضی افراد تصور میکنند که خطری تهدیدشان نمیکند، چون از بیرون غذا تهیه نمیکنند و یا در رستوران غذا نمیخورند. اما حقیقت این است که هر غذا یا فراورده غذایی که در جعبه و یا بسته در بقالیها به فروش میرسد، یک غذای آماده محسوب میشود؛ چرا که در شکل طبیعی خود عرضه نمیگردد. خیلی از مواد تشکیلدهندهی غذاهای آماده، از جمله رنگهای مصنوعی، مواد نگهدارنده و نیتریت، به شکل سرسامآوری با چاقی و سرطان ارتباط دارند.
غذای فرآوری شدههر غذای کنسروی، فریزشده، بستهبندیشده و یا در جعبه، به عنوان غذای فرآوری شده شناخته میشود. مطالعات حاکی از آن است که به طور متوسط نزدیک به %90 از بودجه غذایی آمریکاییها شامل چنین غذاهای آمادهای میشود. مواد تشکیلدهندهی این شکل غذاها که بایستی از آنها اجتناب کرد، عبارتاند از: رنگ دهندهها، مواد امولسیون کننده، مواد نگهدارنده، شیرینکنندههای مصنوعی، تثبیتکنندهها، بافت دهند ها و حتی محصولات سفید کننده هستند.
معایب غذاهای آماده1. یک مطالعهی 7 ساله که توسط دانشگاه هاوایی انجامشده، نشان میدهد که افرادی که گوشتهای آماده مصرف میکنند، %67 بیشتر از کسانی که کمتر از این فراورده ها استفاده کرده و یا بطور کلی از آن استفاده نمی کنند، در خطر ابتلا به سرطان پانکراس قرار دارند. به گفته سازمان بهداشت جهانی، مشخصاً بالا رفتن سرسامآور آمار چاقی و بیماریهای قلبی، مربوط به مقدار مصرف غذاهای آمادهای است که این روزها مصرف میشود. یکی از دلایل آن، میزان بالای نمک، شکر و روغنی است که در چنین غذاهایی استفاده میشود.
2. بیشتر غذاهای آماده دارای روغن ترانس هستند که این روغن در افرایش سطح کلسترول بد(LDL) نقش دارد. تحقیقات دیگر نشان از آن دارد که مصرف کربوهیدراتهای تصفیهشده مثل شکر، شربت ذرت با فروکتوز بالا و آرد سفید، با انواعی از سرطان مرتبط هستند. طبق تحقیقی که بر روی 1800 زن در مکزیکو انجام گرفته است، مشخص شده است که کسانی که رژیم غذاییشان حاوی %57 غذاهای آماده است، %22 بیشتر از کسانی که رژیمی متعادل دارند و بیشتر غذاهای طبیعی میخورند، در خطر ابتلا به سرطان سینه قرار دارند.
3. به علت مقدار زیاد شکر و شربت ذرت با فروکتوز بالایی که در غذاهای آماده است، خطر آسیب کبد و ابتلا به دیابت نیز وجود دارد. نزدیک به %75 از غذاهای آماده داری موادی چون کانولا، سویا یا محصولات ذرتی هستند که با روش های ژنتیک تغییر داده شده اند.
4. استفاده از غذاهای آماده میتواند پرز های چشایی زبان شما را تغییر دهند، تا جایی که به طعم ها و مزه های قوی عادت کنید. این اتفاق باعث میشود که شما خواهان اضافه کردن نمک یا شکر به غذاها باشید چون فقط در این صورت مزه غذا را حس میکنید .حقیقت شوکآور دیگر این است که بسیاری از گوشتهای آماده، حاوی بخشهایی از بدن حیوان مثل چشمها، گوشها، پوزه و مری آنها می باشند. این مسئله خود به تنهایی، برای اینکه فرد را از مصرف مجدد این گونه محصولات آماده منصرف کند، کافی به نظر می رسد.
منبع:http://wiki.5040.ir/fa/content/article/1077.html
- مديريت وب سايت
- - نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات در مورد فيروز
- - معاونت تحقیق و توسعه فیروز
- - - پاسخ به سئوالات شما در مورد محصولات فیروز توسط کارشناسان واحد تحقیق و توسعه
- بارداری و زایمان
- - پیش از بارداری
- - - مراقبت های پیش از بارداری
- - - مشاوره
- - - بهداشت روان
- - - بهداشت جسمی
- - - تغذیه
- - - آزمایش ، سونوگرافی و ...
- - - اقدام برای بارداری
- - - تشخیص زمان تخمک گذاری
- - - مقدمات بارداری
- - - بهداشت زناشویی
- - بارداری
- - - تشخیص بارداری
- - - مشکلات شایع در بارداری
- - - ویار
- - - سوزش سر دل
- - - یبوست
- - - گرفتگی عضلات
- - - واریس
- - - کمردرد و پشت درد
- - - خستگی
- - - ورم پاها
- - - رشد جنین
- - - جفت ، پرده های جنینی(کیسه آب ) و مایع آمنیوتیک
- - - تغذیه در بارداری
- - - ورزش های دوران بارداری
- - - مصرف دارو طی بارداری
- - - عفونت در بارداری
- - - بهداشت فردی
- - - استحمام
- - - بهداشت دهان و دندان
- - - روابط زناشویی
- - - کار
- - - استراحت
- - - لباس
- - - مسافرت
- - - مصرف دخانیات و...
- - - آمادگی برای مادر شدن
- - - آمادگی برای پدر شدن
- - - آمادگی دیگر فرزندان خانواده
- - - بهداشت روان
- - - آزمایشات دوران بارداری
- - - سونوگرافی در بارداری
- - - علایم خطر در بارداری
- - - کاهش حرکت جنین
- - - خون ریزی یا لکه بینی
- - - استفراغ شدید و مداوم
- - - نشت یا پاره شدن کیسه آب
- - - ضربه به شکم
- - - خرید سیسمونی
- - - دو یا چند قلویی
- - - بيماريهاي داخلي
- - - بارداری ناخواسته
- - - کلاس های دوران بارداری
- - - احکام و آداب شرعی در باردارری
- - زايمان
- - - برنامه ی زایمان
- - - انتخاب نوع زایمان
- - - انتخاب پزشک
- - - انتخاب بیمارستان
- - - اقدامات لازم پیش از رفتن به بیمارستان
- - - علایم شروع زایمان
- - - زایمان طبیعی
- - - زایمان سزارین
- - - زایمان طبیعی
- - - اتاق زایمان
- - - انواع رو شهای کاهش درد زایمان
- - - بی حسی نخاعی – بی حسی اپیدورال
- - - زایمان در آب
- - - اپی زیاتومی (برش پرینه )
- - - زایمان زودرس
- - - سزارین
- - - سزارین با بیهوشی عمومی
- - - سزارین با بی حسی نخاعی یا اپیدورال
- - - خروج جفت و پرده های جنینی
- - - آداب و احکام شرعی زایمان
- - پس از زایمان
- - - تغیرات بدن بعد از زایمان
- - - خون ریزی پس از زایمان
- - - افسردگی پس از زایمان
- - - توان بخشی بعد از زایمان
- - - علایم خطر پس از زایمان
- - - سایر مشکلات پس از زایمان
- - - فعالیت جنسی بعد از زایمان
- - - احکام شرعی دوران نفاس
- - شیردهی
- - - مزایای شیر مادر
- - - مشکلات شیر دهی
- - - نحوه ی شیردهی
- - - تغدیه دوران شیردهی
- - - شیردهی و دارو ها
- - - احکام و آداب شیردهی
- - - آغوز
- - بارداری ناموفق
- - - سقط ( از دست رفتن جنین تا هفته 20 بارداری)
- - - حاملگی پوچ
- - - حاملگی خارج از رحم
- - - مول (بچه خوره)
- - - فوت جنین ( بعد از هفته 20 بارداری )
- - تنظیم خانواده
- - - روش های مورد استفاده برای بانوان
- - - روش های مورد استفاده برای آقایان
- - - روش اورژانس جلوگیری از بارداری
- - - انواع قرص های جلوگیری از باردای
- - - انواع آمپول های جلوگیری از بارداری
- - - انواع IUD (دستگاه)
- - - بستن لوله ها ی رحمی(TL )
- - - امتناع از مقاربت در زمان تخمک گذاری (روش ریتمیک)
- - - سایر روش ها
- - - روش طبیعی
- - - کاندوم
- - - بستن لوله ها ( وازکتومی )
- - - سایر روش ها
- پزشكي
- - رشد و تكامل در كودكان
- - تغذيه با شير مادر و يا شيشه شير
- - تغذيه كودك
- - عيوب مادرزادي و بيماريهاي دوران نوزادي تا كودكي
- - كودك بيمار و مراقبت بهداشتي
- - ساير موارد
- روانشناسي
- - روانشناسي
- - ازدواج
- - فلسفه ازدواج
- - ملاکهای انتخاب همسر
- - مراحل ازدواج
- - سایر موراد
- - خانواده
- - اخلاق و وظایف همسر داری
- - مهارتهای همسرداری
- - روابط دختر و پسر
- - سایر موراد
- - تربیت فرزند
- - مهارتهای فرزند پروری
- - مشکلات رفتاری فرزندان
- - سایر موراد
- - مهارتهای زندگی
- - خودشناسی
- - اعتماد به نفس
- - سایر موراد
- ساير موارد
- - ساير موارد
- تبادل نظر
- - تبادل نظر بين كاربران سايت
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 33 مهمان