صفحه 1 از 1

دلایل کبد چرب چیست؟

ارسال شده: سه‌شنبه 10 تیر 1399, 4:44 pm
توسط pbnpro
کبد چرب متاسفانه یکی از مشکلات شایع در بین ایرانیان است. چرا کبد چرب می شود تنها یک پاسخ دارد و آن هم تغذیه نامناسب است و در لابه لای مواد غذایی مضر برای کبد یکی از آنها اصلی ترین دلایل ابتلا به “کبد چرب” هستند.
بیماری کبد چرب به هیچ گروهی محدود نمی شود و به نظر نمی رسد تفاوت های جنسیتی مشخصی وجود داشته باشد, اما مطالعات نشان می دهد که آمریکایی های لاتینی به طور نامتناسب تحت تاثیر این بیماری قرار می گیرند. این وضعیت در درجه اول در دوران میانسالی رخ می دهد, گرچه کودکان هم ممکن است آن را داشته باشند.
بیماری کبد چرب در آسیا به سرعت در حال افزایش است. کبد چرب ریشه در تغذیه و عادات نادرست غذایی دارد که در تازه ترین یافته های محققان اصلی ترین عامل اصلی ابتلا به کبد چرب مصرف نوش
کبد چرب متاسفانه یکی از مشکلات شایع در بین ایرانیان است. چرا کبد چرب می شود تنها یک پاسخ دارد و آن هم تغذیه نامناسب است و در لابه لای مواد غذایی مضر برای کبد یکی از آنها اصلی ترین دلایل ابتلا به “کبد چرب” هستند.
بیماری کبد چرب به هیچ گروهی محدود نمی شود و به نظر نمی رسد تفاوت های جنسیتی مشخصی وجود داشته باشد, اما مطالعات نشان می دهد که آمریکایی های لاتینی به طور نامتناسب تحت تاثیر این بیماری قرار می گیرند. این وضعیت در درجه اول در دوران میانسالی رخ می دهد, گرچه کودکان هم ممکن است آن را داشته باشند.
بیماری کبد چرب در آسیا به سرعت در حال افزایش است. کبد چرب ریشه در تغذیه و عادات نادرست غذایی دارد که در تازه ترین یافته های محققان اصلی ترین عامل اصلی ابتلا به کبد چرب مصرف نوشیدنی های شیرین است.
بیماری کبد چرب به هیچ گروهی محدود نمی شود و به نظر نمی رسد تفاوت های جنسیتی مشخصی وجود داشته باشد, اما مطالعات نشان می دهد که آمریکایی های لاتینی به طور نامتناسب تحت تاثیر این بیماری قرار می گیرند. این وضعیت در درجه اول در دوران میانسالی رخ می دهد, گرچه کودکان هم ممکن است آن را داشته باشند.
بیماری کبد چرب در آسیا به سرعت در حال افزایش است. کبد چرب ریشه در تغذیه و عادات نادرست غذایی دارد که در تازه ترین یافته های محققان اصلی ترین عامل اصلی ابتلا به کبد چرب مصرف نوشیدنی های شیرین است.
نظریه رایج این است که این مشکل به دلیل مقاومت انسولین شروع می شود و به نوبه خود اغلب نتیجه چاقی و بافت چربی اضافی در شکم است.
هنگامی که افراد نسبت به انسولین مقاوم هستند, ماهیچه, چربی و کبد به طور طبیعی به انسولین واکنش نشان نمی دهند, به این ترتیب میزان هورمون و قند خون، باعث ایجاد سلول ها در خون می شود در نتیجه خطر ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی افزایش می یابد اما مقاومت انسولین یک حالت متابولیکی پیچیده است که شامل افزایش میزان اسیدهای چرب آزاد در خون است.
یدنی های شیرین است.
بیماری کبد چرب به هیچ گروهی محدود نمی شود و به نظر نمی رسد تفاوت های جنسیتی مشخصی وجود داشته باشد, اما مطالعات نشان می دهد که آمریکایی های لاتینی به طور نامتناسب تحت تاثیر این بیماری قرار می گیرند. این وضعیت در درجه اول در دوران میانسالی رخ می دهد, گرچه کودکان هم ممکن است آن را داشته باشند.
بیماری کبد چرب در آسیا به سرعت در حال افزایش است. کبد چرب ریشه در تغذیه و عادات نادرست غذایی دارد که در تازه ترین یافته های محققان اصلی ترین عامل اصلی ابتلا به کبد چرب مصرف نوشیدنی های شیرین است.
نظریه رایج این است که این مشکل به دلیل مقاومت انسولین شروع می شود و به نوبه خود اغلب نتیجه چاقی و بافت چربی اضافی در شکم است.
هنگامی که افراد نسبت به انسولین مقاوم هستند, ماهیچه, چربی و کبد به طور طبیعی به انسولین واکنش نشان نمی دهند, به این ترتیب میزان هورمون و قند خون، باعث ایجاد سلول ها در خون می شود در نتیجه خطر ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی افزایش می یابد اما مقاومت انسولین یک حالت متابولیکی پیچیده است که شامل افزایش میزان اسیدهای چرب آزاد در خون است.

منبع: http://darmanblog.samenblog.com/