مافین ژامبون وقارچ
ارسال شده: پنجشنبه 12 تیر 1393, 1:29 pm
مواد لازم:
آرد:۲ پ
تخم مرغ:۲ عدد
شکر:۲ ق غ
روغن مایع:سه چهارم پیمانه
شیر:۱ پ
بکین پودر:۱ ق م
نمک:یک ق چ
ژامبون:الیدان خرد شده
فلفل دلمه:یک سوم لیوان)نگینی خرد شده
قارچ:۶ عدد
پنیر پیتزا و زرشک
بتدا تخم مرغ و شکر وروغن و شیر را مخلوط می کنیم.سپس ارد و بکین پودر و نمک را الک کرده به مخلوط فوق اضافه می کنیم.حالا دو کار می شه کرد
۱-قالب مافین را چرب کرده از مایه خمیری تا نیمه قالب می ریزیم و مانند پیتزا روی ان قارچ و ژامبون و فلفل دلمه و پنیر پیتزا وکمی زرشک می ریزیم .
۲-می توتن ژامبون و قارچ و فلفل دلمه را با خمیر مخلوط کرد و سپس تا نیمه قالب مافین از مواد می ریزیم و روی ان را با پنیر و فلفل دلمه و زرشک تزتین می کنیم
بعد در فر ۱۸۰درجه به مدت ۳۰تا۴۵ دقیقه قرار می دهیم تا کاملا پخته شود.
تذکر:علت استفاده من از زرشک نداشتن فلفل دلمه رنگی بود شما می توانید فلفل دلمه رنگی را جایگزین زرشک کنید.
منبع:
http://elhamsabz.blogfa.com/category/5
آرد:۲ پ
تخم مرغ:۲ عدد
شکر:۲ ق غ
روغن مایع:سه چهارم پیمانه
شیر:۱ پ
بکین پودر:۱ ق م
نمک:یک ق چ
ژامبون:الیدان خرد شده
فلفل دلمه:یک سوم لیوان)نگینی خرد شده
قارچ:۶ عدد
پنیر پیتزا و زرشک
بتدا تخم مرغ و شکر وروغن و شیر را مخلوط می کنیم.سپس ارد و بکین پودر و نمک را الک کرده به مخلوط فوق اضافه می کنیم.حالا دو کار می شه کرد
۱-قالب مافین را چرب کرده از مایه خمیری تا نیمه قالب می ریزیم و مانند پیتزا روی ان قارچ و ژامبون و فلفل دلمه و پنیر پیتزا وکمی زرشک می ریزیم .
۲-می توتن ژامبون و قارچ و فلفل دلمه را با خمیر مخلوط کرد و سپس تا نیمه قالب مافین از مواد می ریزیم و روی ان را با پنیر و فلفل دلمه و زرشک تزتین می کنیم
بعد در فر ۱۸۰درجه به مدت ۳۰تا۴۵ دقیقه قرار می دهیم تا کاملا پخته شود.
تذکر:علت استفاده من از زرشک نداشتن فلفل دلمه رنگی بود شما می توانید فلفل دلمه رنگی را جایگزین زرشک کنید.
منبع:
http://elhamsabz.blogfa.com/category/5