دو سوال

#1
باسلام و تشکر
دو تا سوال داشتم. ممنون می شم راهنماییم کنین. اول اینکه از نظر مواد مغذی و پروتینی تخم بلدرچین بهتره یا تخم مرغ و از چه سنی میشه تخم بلدرچین به بچه داد. در مورد گوشت هم ممنون میشم مقایسه ای بین گوشت بلدرچین و مرغ داشته باشید.
دوم اینکه دخترم 5 /17 ماهشه و از غذای خانواده هم میخوره ولی چون 8 تا دندون داره خوب نمیجوه بخاطر همین هم من براش غذای مخصوص خودش با همون مواد غذای خودمون درست میکنم. می خواستم بدونم کار درستیه یا نه. از راهنماییتون ممنونم.


#2
با سلام و تشكر ازشما : تخم بلدرچين نسبت به تخم مرغ 6برابر ويتامين آ و 7 برابرآهن , 5 برابر فسفر دارد . به علت دارابودن مواد مغذي فراوان ، دردرمان كم خوني / سل / بعد از عمل جراحي بخصوص پس از زايمان / در مان ناتواني جنسي بسيار مفيد است .
بعد از عمل جراحي به منظور بازگشت انرژي از دست رفته و كمك به فعاليتهاي ترميمي بدن مفيداست .
برخي از مطالعات حاكي از افزايش شير مادر است.
كلسترول زرد ه آن بسيار پايين تر از تخم مرغ است . ماده شبيه كورتن در آن خاصيت ضد التهابي مي دهد كه به درمان آسم و بيماريهاي التهابي مثل آرتريت روماتو ئيد كمك ميكند.
تخم بلدرچين معادل 3/1 تخم مرغ معمولي چربي دارد
گوشت بلدرچين در مقايسه با گوشت مرغ چربي كمتر و پروتئين اندكي دارد و بر خلاف گوشت شتر مرغ كه جزء گوشتهاي قرمز محسوب مي شود ، گوشت سفيد مي باشد ( توصيه بيشتر جهت استفاده از گوشت سفيد به جاي قرمز)
هر 100 گرم گوشت بلدرچين 03/3 گرم چربي دارد كه به دليل پايين بودن چربي به افرادي كه امراض قلبي ويا چربي بالا دارند توصيه مي شود بنابراين از گوشت مرغ هم بهتر است . گوشت بلدرچين براي درمان آسم ، تشنج ، فشار خون ، ضعف اعصاب و بي خوابي مفيد است بخاطر اسيد آمينه موجود در اين گوشت است كه براي بهبود برخي از بيماريها مفيد است و حتي از آن براي تهيه برخي داروها استفاده ميشود .
رويش دندان در سه ماهگي و يا حتي بعد از 18 ماهگي طبيعي است ، بعضي بيماريها در دير روئيدن دندان دخيل است كه نادرند وروئيدن دندان تا حدي موروثي است و هوش شير خوار را نمي توان از روي تاخير يا تسريع در روئيدن دندان قضاوت كرد.
روش شما مفيد است وليكن به كودك اجازه دهيد جو يدن را انجام دهد.
مشاور پزشكي فيروز
ارسال پست

بازگشت به “تغذيه كودك”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 11 مهمان

cron