سوپ جو دو سر سوپی لذیذ و خوش طعم است که در کنار طعم بی نظیر خود خواص زیادی برای سلامتی ما دارد. با این فواید آشنا شوید.
4 فایده بلغور جو برای سلامتی
این غلات کامل غنی از فیبر، کاری بسیار بیشتر از فقط سیر کردن شما انجام میدهند.
کمک به حفاظت در برابر بیماریهای مزمن
سوپ جوی دو سر به علت قدرت فوقالعاده خود در پایین آوردن کلسترول خون، یک غذای سالم است که میتواند به بدن شما کمک کند که خود را از تشکیل پلاکهای مضر خلاص کند، و به همین دلیل باعث کاهش خطر حمله قلبی و سکته میشود. محتوای غنی فیبر محلول در جو نیز با کاهش فشارخون و خطر ابتلا به نارسایی قلبی پیوند داده شده است. علاوه بر این، جوی دوسر سرشار از مواد شیمیایی گیاهی است، که ترکیبات آنتیاکسیدانی بسیار قوی هستند که با خواص ضد سرطانی ارتباط دادهشدهاند.
میل به غذا را فرومینشاند
فیبر محلول در جوی دو سر تخلیه معده را به تأخیرمی اندازد- یعنی اینکه جوی دو سر سرعت هضم شما را پایین میآورد. بهواسطه این عملکرد، این ماده یک تأثیر دوجانبه قوی برای مقابله با ولع در برابر غذا ارائه میدهد: باعث میشود که شما زودتر احساس سیری کنید و قند خونتان را با یک نرخ ثابت بالا خواهد برد. هردوی این عوامل باعث کنترل کردن اشتهای شما خواهد شد.
تقویتکننده سیستم ایمنی بدن
سوپ جوی دو سر
بتا-گلوکان موجود در جو به افزایش سلولهای خونیِ مبارزه کننده با عفونت در بدن کمک میکند. جو همچنین حاوی سلنیوم و روی است، دو ماده غذایی مهمی که برای دفع عفونت لازم است و به شما کمک میکند که در حالت مبارزه باقی بمانید.
به شما انرژی میدهد.
درحالیکه ویتامینهای گروه ب خود به شما انرژی نمیدهند (تنها کربن، پروتئین، و چربی هستند که میتواند چنین کاری انجام دهند)، ویتامین ب موجود در جو بهعنوان فاکتور متابولیک کمکی عمل میکنند- آنها نقش مهمی در آزاد کردن انرژی از کالری مصرفی ما بازی میکنند؛ و ازآنجاییکه جو همچنین حاوی آهن (یک ماده معدنی که کمک میکند تا اکسیژن به سلولهای قرمز خون برسد) و منیزیم (که به عملکرد سیستم عصبی و عضلات کمک میکند) میباشد، سوپ جو دوسر یک غذای مناسب برای ورزشکاران استقامتی است که به دنبال به حداکثر رساندن استقامت بدنی خود هستند.
منبع:http://wiki.5040.ir/4-%D9%81%D8%A7%DB%8 ... DB%8C.html
بازگشت به “رشد و تكامل در كودكان”
- مديريت وب سايت
- - نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات در مورد فيروز
- - معاونت تحقیق و توسعه فیروز
- - - پاسخ به سئوالات شما در مورد محصولات فیروز توسط کارشناسان واحد تحقیق و توسعه
- بارداری و زایمان
- - پیش از بارداری
- - - مراقبت های پیش از بارداری
- - - مشاوره
- - - بهداشت روان
- - - بهداشت جسمی
- - - تغذیه
- - - آزمایش ، سونوگرافی و ...
- - - اقدام برای بارداری
- - - تشخیص زمان تخمک گذاری
- - - مقدمات بارداری
- - - بهداشت زناشویی
- - بارداری
- - - تشخیص بارداری
- - - مشکلات شایع در بارداری
- - - ویار
- - - سوزش سر دل
- - - یبوست
- - - گرفتگی عضلات
- - - واریس
- - - کمردرد و پشت درد
- - - خستگی
- - - ورم پاها
- - - رشد جنین
- - - جفت ، پرده های جنینی(کیسه آب ) و مایع آمنیوتیک
- - - تغذیه در بارداری
- - - ورزش های دوران بارداری
- - - مصرف دارو طی بارداری
- - - عفونت در بارداری
- - - بهداشت فردی
- - - استحمام
- - - بهداشت دهان و دندان
- - - روابط زناشویی
- - - کار
- - - استراحت
- - - لباس
- - - مسافرت
- - - مصرف دخانیات و...
- - - آمادگی برای مادر شدن
- - - آمادگی برای پدر شدن
- - - آمادگی دیگر فرزندان خانواده
- - - بهداشت روان
- - - آزمایشات دوران بارداری
- - - سونوگرافی در بارداری
- - - علایم خطر در بارداری
- - - کاهش حرکت جنین
- - - خون ریزی یا لکه بینی
- - - استفراغ شدید و مداوم
- - - نشت یا پاره شدن کیسه آب
- - - ضربه به شکم
- - - خرید سیسمونی
- - - دو یا چند قلویی
- - - بيماريهاي داخلي
- - - بارداری ناخواسته
- - - کلاس های دوران بارداری
- - - احکام و آداب شرعی در باردارری
- - زايمان
- - - برنامه ی زایمان
- - - انتخاب نوع زایمان
- - - انتخاب پزشک
- - - انتخاب بیمارستان
- - - اقدامات لازم پیش از رفتن به بیمارستان
- - - علایم شروع زایمان
- - - زایمان طبیعی
- - - زایمان سزارین
- - - زایمان طبیعی
- - - اتاق زایمان
- - - انواع رو شهای کاهش درد زایمان
- - - بی حسی نخاعی – بی حسی اپیدورال
- - - زایمان در آب
- - - اپی زیاتومی (برش پرینه )
- - - زایمان زودرس
- - - سزارین
- - - سزارین با بیهوشی عمومی
- - - سزارین با بی حسی نخاعی یا اپیدورال
- - - خروج جفت و پرده های جنینی
- - - آداب و احکام شرعی زایمان
- - پس از زایمان
- - - تغیرات بدن بعد از زایمان
- - - خون ریزی پس از زایمان
- - - افسردگی پس از زایمان
- - - توان بخشی بعد از زایمان
- - - علایم خطر پس از زایمان
- - - سایر مشکلات پس از زایمان
- - - فعالیت جنسی بعد از زایمان
- - - احکام شرعی دوران نفاس
- - شیردهی
- - - مزایای شیر مادر
- - - مشکلات شیر دهی
- - - نحوه ی شیردهی
- - - تغدیه دوران شیردهی
- - - شیردهی و دارو ها
- - - احکام و آداب شیردهی
- - - آغوز
- - بارداری ناموفق
- - - سقط ( از دست رفتن جنین تا هفته 20 بارداری)
- - - حاملگی پوچ
- - - حاملگی خارج از رحم
- - - مول (بچه خوره)
- - - فوت جنین ( بعد از هفته 20 بارداری )
- - تنظیم خانواده
- - - روش های مورد استفاده برای بانوان
- - - روش های مورد استفاده برای آقایان
- - - روش اورژانس جلوگیری از بارداری
- - - انواع قرص های جلوگیری از باردای
- - - انواع آمپول های جلوگیری از بارداری
- - - انواع IUD (دستگاه)
- - - بستن لوله ها ی رحمی(TL )
- - - امتناع از مقاربت در زمان تخمک گذاری (روش ریتمیک)
- - - سایر روش ها
- - - روش طبیعی
- - - کاندوم
- - - بستن لوله ها ( وازکتومی )
- - - سایر روش ها
- پزشكي
- - رشد و تكامل در كودكان
- - تغذيه با شير مادر و يا شيشه شير
- - تغذيه كودك
- - عيوب مادرزادي و بيماريهاي دوران نوزادي تا كودكي
- - كودك بيمار و مراقبت بهداشتي
- - ساير موارد
- روانشناسي
- - روانشناسي
- - ازدواج
- - فلسفه ازدواج
- - ملاکهای انتخاب همسر
- - مراحل ازدواج
- - سایر موراد
- - خانواده
- - اخلاق و وظایف همسر داری
- - مهارتهای همسرداری
- - روابط دختر و پسر
- - سایر موراد
- - تربیت فرزند
- - مهارتهای فرزند پروری
- - مشکلات رفتاری فرزندان
- - سایر موراد
- - مهارتهای زندگی
- - خودشناسی
- - اعتماد به نفس
- - سایر موراد
- ساير موارد
- - ساير موارد
- تبادل نظر
- - تبادل نظر بين كاربران سايت
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 7 مهمان