پس کجایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

#1
سلام به همه دوستان فیروز
چی شده؟؟؟؟؟ وقتی که میام صفحه روبازمیکنم میبینم چندتاازبچه ها بیشترنیستن دیگه هیچکسی خوشحال نیست وانگارفراموش کردن که بیان توفیروز .دیگه کسی حالی براش نمونده ازبس اومدن والتماس دعاگفتن وهنوزجوابی نگرفتن.بیان فکرنینی روازذهنمون بیرون کنیم .
" یه پیشنهاد دارم الانم که نزدیکه عیده وهمه مشغولن اگه دوست دارین بیان درموردپخت شیرینی خانگی باهم صحبت کنیم
هرکسی شیرنی درست کرده ومیدونه خوبه بزازه تابقیه هم ازش استفاده کنند.
من میخوام بااینکاراسترسموکم کنم چون هروقت مشغول کاری میشم تمام فکرم مشغول همون کاره وسعی میکنم دیگه فکرنینی روازذهنم بیرون کنم چون خیلی حالم خرابه فکرمیکنم دچارافسردگی دارم میشم وقتی خدانمیخوادچیکارکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قسمتم هرچی باشه فقط اونه که میدونه کی وقتشه....................


آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
ارزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد

#2
سلام اعظم جونم ممنون از تاپیکت اره واقعا دیگه مث قبلنا نیست بچه ها کمتر میان فیروز :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: تو هم اینقد به خودت استرس وارد نکن خانمی مطمین باش که تو هم مامان میشی رحمت خدا دیر و زود داره اما قطعیه خانمی من از الان باهاتم توی تاپیک جدیدت :P :P :P :P :P :P :P :P
وخدایی که در این نزدیکی است ........

#3
شیرینی گردویی مخصوص عید نوروز

آشنایی با روش تهیه شیرینی گردویی, دستور تهیه شیرینی گردویی, شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عید, طرز تهیه انواع شیرینی خشک یک

مواد لازم:
۲۵۰ گرم گردوی چرخ کرده
۶-۵ عدد سفیده تخم مرغ
۴۰۰ گرم شکر
نصف قاشق چایخوری جوهرلیمو
یک سوم قاشق چایخوری وانیل
یک سوم فنجان آرد گندم یا آرد برنج یا آرد ذرت
۱۰۰ گرم بیسکویت پودر شده
طرز تهیه:
در ظرف گودی سفیده تخم مرغ ها، شکر، پودر بیسکویت و آرد برنج یا آرد ذرت را مخلوط کرده و این مایع را ۳ تا ۴ بار از چرخ گوشت رد می کنیم تا مایع شیرینی کشدار شود. بعد آن را در قابلمه ریخته، روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع داغ شود. جوهرلیمو را در یک قاشق سوپخوری آب جوش حل کرده، به مایع شیرینی اضافه می کنیم . ظرف را از روی حرارت برمی داریم و کمی سفیده تخم مرغ روی آن می ریزیم تا سطح آن خشک نشود و مایع خنک شود.
بعد وانیل را به آن اضافه می کنیم و آن را به هم می زنیم. در کف سینی فرکاغذ روغنی قرار می دهیم و مایع شیرینی را در قیف با ماسوره ساده می ریزیم و با کمی فاصله روی کاغذ می ریزیم و در فر ملایم ،۲۵۰ درجه قرار می دهیم تا به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزد.
چند نکته ضروری:
۱- پخت این شیرینی نیاز به تجربه و دقت کافی دارد.
۲- وقتی مایع را چرخ می کنید، اگر خمیر سفت بود، می توانید یک تا ۲ عدد سفیده به آن اضافه کنید تا خمیر شیرینی شل شود.
۳- سعی کنید در مرحله اول ۳ تا ۴ عدد شیرینی را در فر بپزید، اگر شیرینی بیش از اندازه پهن شد، مقدار شیرینی آن زیاد بوده است. بنابراین مقداری آرد برنج یا ذرت اضافه کنید و یا اگر شیرینی به کاغذ چسبید، شیرینی آن کم بوده و خمیر کمی شل می باشد.
وخدایی که در این نزدیکی است ........

#4
طرز تهیه‌ی کیک یخچالی


ابتدا یک عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و هل وانیل مخلوط کرده کنار بگذارید، سپس یک لیوان شیر را با دو قاشق غذا خوری آرد سفید مخلوط کرده و خوب به هم بزنید

مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
شکر یک لیوان
شیر دولیوان
آردسفید دو قاشق غذاخوری
پودر کاکائو دو قاشق غذا خوری
بیسکویت پتی بور دو بسته
کره بیست گرم
هل و وانیل از هر کدام نصف قاشق چایخوری
پودر نارگیل برای روی کیک به میزان لازم
طرز تهیه :

ابتدا یک عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و هل وانیل مخلوط کرده کنار بگذارید، سپس یک لیوان شیر را با دو قاشق غذا خوری آرد سفید مخلوط کرده و خوب به هم بزنید تا کاملا آردها در شیر حل شوند و یک لیوان دیگر را با دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کرده تا در زمان لازم از آن استفاده کنید.

مخلوط شیر و آردها را روی گاز گذاشته و از ابتدا خوب به هم بزنید تا ته نگیرد و از آن مایع تقریبا سفت و یکدستی درست شود ،پس از اینکه مایع شیر و آردتان آماده شد مخلوط تخم مرغ وشکر زده شده را به آنها اضافه کنید و همچنان به هم بزنید تا بوی خامی تخم مرغ از بین برود و سپس به آن کره و یک لیوان شیر کاکائو را اضافه کنید.در اینجا مایع بین بیسکویت کیک شما آماده است.

حال در ظرف مورد نظرتان که می تواند انواع پیرکسهای مستطیلی شکل یا هر ظرف صاف دیگری باشد یک لایه بیسکویت چیده وسپس یک لایه از کرم کاکائویی روی آن بریزید و دوباره یک لایه بیسکویت وبعد مایع کاکائویی و به همین ترتیب تا 4 یا 5 لایه ادامه دهید ودر آخر روی آن را با پودر نارگیل کاملا بپوشانید تا سفید شود که البته روی پودر نارگیل را هم می توانید با ترافل های رنگی یا اسمارتیزهای ریز تزیین کنید ویا همینطور سفید بگذارید .این مواد آماده شده را به مدت 7 تا 8 ساعت در یخچال گذاشته وسپس با چای گرم میل کنید.
_در صورت دوست نداشتن پودر نارگیل می توانید آن را ساده میل کنید.
_بعضی وقتها می توانید کیک یخچالیتان را به همین طریق با بیسکویتهای خورد شده درست کنید.
«از اینکه می توانم از نعمتهای خدا بیشتراستفاده کنم از او سپاسگزارم»
وخدایی که در این نزدیکی است ........
پیوست ها
19613.jpg
19613.jpg (14.18کیلو بایت)مشاهده 3029 مرتبه

شیرینی نخودچی

#5
موادلازم:
آردنخودچی 750 گرم
روغن 300 گرم
پودرقند 300 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
هل مقداری


طرز تهیه :

* پودر قند و روغن رو با همزن هم بزنید تا مایه سفید و لطیف و یکنواختی داشته باشیم .

* آرد نخودچی رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد .

* نکته : چون قراره خمیر رو قالب بزنیم پس خمیر باید بصورتی باشه که حالت چسبنده داشته باشه و از هم باز نشه و حالت پودری نشه ( وقتی از روغن جامد استفاده می کنیم خیلی راحت این حالت رو خواهیم داشت ولی ممکنه با کره اینجوری نباشه ).
* خمیر رو داخل نایلون گذاشته و بمدت ۲۴ ساعت بهش استراحت می دیم ( لزومی نداره توی یخچال بذارید ) .
در شیرینی نخودچی دیدین خمیرتون انسجام لازم برای قالب زدن رو نداره می تونید دو بار خمیر رو چرخ کنید تا خمیر چسبنده و منسجمی داشته باشید .

* خمیر رو روی میز کارتون به قطر یک سانتیمتر باز کنید ( با دست هم می شه اینکارو کرد لزومی نداره حتما" از وردنه استفاده بشه ) .

* با قالب هاب کوچیک خمیر رو قالب بزنید . اگه قالب ندارید می تونید گلوله ای کرده و روش خلال پسته بذارید .

* روی سینی کاغذ روغنی بذارید .

* برای انتقال دادن به سینی می تونید شیرینی رو خیلی آروم با قالب بلند کرده و روی سینی گذاشته و با نوک انگشت شیرینی رو به سطح سینی هدایت کنید یا اینکه از کاردک استفاده کنید .
شیرینی ها رو با فاصله روی کاغذ روغنی بچینید.

* فر بایستی از قبل گرم شده باشه. برای فر گاز ۱۶۰ درجه سانتیگراد و برای فر مکروفر ۲۰۰ درجه سانتیگراد

برای مرحله پخت :

* اگه از فر گاز استفاده مي كنيد : ۱۵-۱۰ دقيقه در دماي ۱۶۰ درجه سانتيگراد در طبقه وسط فر

* اگه از فر مكروفر استفاده مي كنيد : سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار دهید . سپس ۱۵-۱۰ دقيقه در دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد

برای اینکه بفهمیم شیرینی ها آماده هست یا نه . بایستی ته شیرینی ها یه کوچولو تغییر رنگ بده و طلایی تر بشه .شیرینی ها نباید زیاد رنگشون عوض بشه .پس اگه لازم بود زمان رو کم و زیاد کنید .
بعد از پخته شدن شیرینی ها اجازه بدین کاملا" سرد بشه بعد به ظرف اصلی منتقل کنید . اگه همونطوری که گرم هست دست بزنید توی دستتون پودر می شه .
آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
ارزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد
پیوست ها
18.jpg
18.jpg (36.01کیلو بایت)مشاهده 3014 مرتبه
ارسال پست

بازگشت به “تبادل نظر بين كاربران سايت”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 46 مهمان

cron