#78
حلوا (برای چهار نفر) :



مواد لازم:

آرد گندم ۲۵۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
روغن ۲۰۰ گرم
زعفران نصف قاشق چایخوری
آب ۲ لیوان
گلاب نصف لیوان
خلال بادام و پسته به میزان لازم
طرز تهیه:

روغن را در ظرف ریخته، روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود، سپس آرد را اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم و مرتب بهم می زنیم تا آرد کاملاً سرخ شود و رنگ آن بر گردد و عطر آن بلند شود. سپس شکر را با آب مخلوط می کنیم و می جوشانیم تا شکر آب گردد، آنگاه گلاب و زعفران سائیده را در شربت ریخته و بهم می زنیم تا کاملاً مخلوط شود. آرد را پس از سرخ شدن می گذاریم کمی سرد شود، سپس شربت را به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم، در صورتیکه مایه کمی شل بود ۱ الی ۲ دقیقه حلوا را روی حرارت قرار می دهیم، آنگاه حلوا را در دیس می کشیم و با خلال پسته و بادام روی آن را تزئین می کنیم.
وخدایی که در این نزدیکی است ........

#80
مرسي صفيه جون..خوش بحالت..لابد همه اينارم درست كردي...من هميشه بدليل كمبود وقتم خيلي ازغذاهاي جديد رو نميتونم درست كنم ولي ازخيلي از خانومهاي خونه دار اقوام حوصله ام بيشتره و غذاي جديد بيشتري درست كردم :wink:
بازم مرسي

#84
رازو و رمزها
* سوپ جو با آب مرغ خوشمزه‌تر می‌شود؛ چون آب مرغ بی‌رنگ است برای سوپ سفید جو مناسب‌تر است.
* جو حتماً باید خوب بپزد و لعاب بیندازد.
* شیر را گرم کنید چون اگر شیر سرد را در سوپ بریزید شیر می‌برد ولی وقتی حرارت آن با سوپ برابر باشد دیگر سوپ بریده و اصطلاحاً (بره بره) نمی‌شود.
* برای غلیظ شدن سوپ می‌توانید 2 قاشق سوپ‌خوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ اضافه کنید.
* از قرص عصاره‌ی مرغ نیز می‌توانید برای تهیه سوپ جو نیز استفاده کنید.
* خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپ اضافه کنید.
* جعفری را خیلی ریز کنید طوری که آب نیندازد سپس روی سوپ بریزید.
* هویج نگینی خرد شده برای سوپ مناسب‌تر است زیرا رنگ سوپ را سفیدتر نگه می‌دارد و زیباتر است.
* چربی آب گوشت یا مرغ را بعد از سرد کردن در یخچال، از آن جدا کنید.
* برای نگهداری جو پخته می‌توانید آن را در بسته‌های کوچک در فریزر نگهداری کنید تا پختن سوپ زمان کمتری بگیرد.

انواع سوپ جو
1- سوپ جو با گوشت سر گنجشکی (قلقلی) همراه با مخلوط شیر، جعفری و گشنیز
2- جو با گوشت سرگنجشکی یا رب گوجه فرنگی و مقداری برگ چغندر ریز شده
3ـ جو با آب مرغ یا گوشت و چغندر و هویج نگینی خرد شده و کمی جعفری
4- جو همراه با لوبیا سبز ریز شده، هویج نگینی خرد شده و گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده
5- جو همراه با تره فرنگی، خامه و زرده تخم مرغ
6- جو همراه با عدس، رب گوجه فرنگی، هویج نگینی خرد شده و آب مرغ کم چربی یا بدون چربی
7- جو همراه با لوبیا چیتی که از قبل خیس کرده، جوشانیده و آب آن را دور ریخته‌اید اصطلاحاً (لوبیا چیتی سفید شده) همراه با هویج و آب گوشت
8- جو با کرفس و هویج نگینی خرد شده همراه با ماست چکیده

9- جو و گندم خیس شده به نسبت مساوی و هویج، جعفری و گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده (یا رب گوجه فرنگی) همراه با آب گوشت یا مرغ
10- جو همراه با ورمیشل، هویج، سیب زمینی، گوجه فرنگی، نعنا و ترخون
11- جو همراه با آب گوشت یا مرغ، شلغم و هویج نگینی شده و اسفناج ریز شده
12- جو همراه با فلفل دلمه‌ای ریز شده (رنگی و سبز) و آب گوشت یا مرغ
13- جو همراه با آب گوشت یا مرغ، هویج و برای روی سوپ پنیر تبریز و جعفری خرد شده
14- جو همراه با آب گوشت یا مرغ و 3 عدد پیاز درشت خلالی شده
15- جو همراه با آب گوشت، سیر، گشنیز، گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده
16- جو همراه با آب گوشت یا مرغ، قارچ ورقه شده، سیب زمینی ترشی و هویج نگینی خرد شده، شیر، گوجه فرنگی رنده شده
17- جو همراه با آب گوشت، زرشک و سیب زمینی
18- جو همراه با آب گوشت یا مرغ، هویج، گوشت یا مرغ پخته رشته شده و رب گوجه فرنگی
19- جو همراه با جگر و سنگدان مرغ، هویج، رب گوجه فرنگی و کمی جعفری
20- جو همراه با آب گوشت یا مرغ، هویج، کاهو یک سانتی خرد شده
آخرین ويرايش توسط 1 on safiyie, ويرايش شده در 0.
وخدایی که در این نزدیکی است ........

#85
مواد لازم:
جو یک پیمانه
آب گوشت یا مرغ 5 پیمانه
هویج یک عدد رنده شده یا خرد شده
خامه یک دوم پیمانه
شیر 2 پیمانه
نمک، فلفل به میزان لازم
جعفری کمی، خرد شده

طرز تهیه:
* جو را از قبل خیس کرده، حدود دو ساعت با 8 پیمانه آب بپزید تا کاملاً پخته و نرم شود.
* آب گوشت یا مرغ را با هویج و جو مخلوط کرده، حدود نیم ساعت دیگر بپزید.
* سپس شیر گرم کرده را به آن اضافه کنید و 15 تا 20 دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید تا سوپ جا بیفتد.
* نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید.
* در انتها سوپ را با خامه مخلوط کرده، همراه با کمی جعفری سرو کنید.
وخدایی که در این نزدیکی است ........

#89
ماهی شکم پر
گردو آسیاب شده
رب انار
جعفری
ماهی
نمک



گردو، رب انارو جعفری رابا هم مخلوط کرده






شکم ماهی را نمک میپاشیم وبا مواد پر میکنیم و با نخ میدوزیم

روی ماهی را نمک میپاشیم روغن میمالیم و در فر میگذاریم



دقت داشته باشید زیر ماهی در سینی فر سبزیجات بچینید و ماهی را روی اآنها بگذارید تا نچسبد

ماهی سفید برای این غذا مناسب است
ولی من با قزل آلا هم درست کردم
خیلی خوب میشه
وخدایی که در این نزدیکی است ........
ارسال پست

بازگشت به “تبادل نظر بين كاربران سايت”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google [Bot] و 19 مهمان

cron