#16
برای با هوش تر شدن و زیباتر شدن كودك چه اصول تغذیه ونكاتی را قبل از بارداری ودر حین بارداری و بعد از ان باید رعایتكرد پاسخ :

اگر مایل هستید، هوش خود را افزایش دهید، یك لحظه تامل كنید و مطلب زیر را بخوانید. انتخاب این غذاها نه تنها شما را نزد دیگران باهوش جلوه می دهد، بلكه به شما كمك می كند كه توانایی تفكر و وضوح ذهنی خود را افزایش دهید.


1- روغن ماهی

طبق یك گفته قدیمی می توان گفت : " ماهی غذای مغز است."

روغن ماهی یك ماده غذایی مناسب برای مغز است، زیرا DHA ( چربی اُمگا-3 موجود در ماهی ) التهاب مغز را كاهش می دهد و از آن محافظت می كند.

مغز ما دارای 60 درصد چربی است كه بیشتر آن چربیDHA یاAA ( آراشیدونیك اسید ) است.AA به مقدار زیاد در لبنیات مثل كره و خامه وجود دارد، اماDHA فقط در انواع ماهی وجود دارد و در منابع گیاهی مثل دانه كتان وجود ندارد.

برای تهیه روغن ماهی یا روغن كبد ماهی سعی كنید مارك های معتبر آنها را خریداری كنید. در ضمن شكل مایع این دو ماده بهتر از كپسول آنهاست.

در تابستان و بهار كه شدت و مدت تابش نور خورشید كافی است، بدن به مقدار لازم ویتامینD مورد نیاز خود را می سازد. همانطور كه می دانید ویتامینD بر اثر تابش نور خورشید بر پوست بدن، ساخته می شود. ولی در زمستان و پاییز كه مدت و شدت تابش آفتاب كمتر است، نیاز به دریافت مكمل ویتامینD داریم. روغن كبد ماهی یكی از مهم ترین و غنی ترین منابع ویتامینD است.

بنابراین فرق روغن ماهی و روغن كبد ماهی در این است كه روغن كبد ماهی علاوه بر اسیدهای چرب اُمگا-3 ( DHA) ، منبع خوبی از ویتامین های A و D نیز می باشد.
توصیه می كنم روغن ماهی را از ابتدای بهار تا آخر تابستان مصرف كنید و از ابتدای پاییز تا آخر زمستان روغن كبد ماهی را دریافت كنید. ولی كسانی كه در مناطق آب و هوایی گرم ( آفتابی ) هستند، می توانند در تمام سال فقط روغن ماهی مصرف كنند و نیازی به مصرف روغن كبد ماهی ندارند.


2- سبزیجات تازه و خام

مواد غذایی كمی وجود دارد كه از نظر ارزش تغذیه ای با سبزیجات برابری كنند. كاهش سطح اسید فولیك در بدن با بروز بیماری آلزایمر ( فراموشی دوران پیری ) مرتبط است. همچنین آنتی اكسیدان ها و فیتوكمیكال ( رنگدانه های گیاهی ) های موجود در سبزیجات، هوش شما را حفظ خواهند كرد.

توصیه می كنم روزانه به ازای هر 25 كیلوگرم از وزن بدن خود 5/0 كیلوگرم سبزیجات مختلف مصرف كنید. اگر نوع متابولیسم بدن خود را بدانید، می توانید مقدار دریافت سبزی را تنظیم كنید. مثلاً اگر دریافت پروتئین شما بالاست، به مصرف سبزی زیادی نیاز ندارید؛ مثلاً بجای 5/0 كیلو ، روزانه 250 گرم سبزیجات به ازای هر 25 كیلو از وزن بدن نیاز دارید. اگر پروتئین رژیم شما بالاست، بایستی سبزیجاتی را مصرف كنید كه پتاسیم كمتری دارند مثل گل كلم، لوبیای سبز، اسفناج، مارچوبه، قارچ و كرفس ، زیرا مصرف سبزیجاتی كه پتاسیم زیادی دارند مثل كاهو، كلم پیچ و سایر انواع كلم به همراه پروتئین زیاد ، باعث عدم تعادل بیوشیمیایی بدن خواهد شد.

ولی افرادی كه دریافت كربوهیدرات غذایی اشان نسبت به پروتئین و چربی بیشتر است، می توانند سبزیجات فراوانی مصرف كنند به خصوص انواعی را كه پتاسیم بالایی دارند.


3- تخم مرغ خام

تخم مرغ منبع ارزان و مفیدی از مواد مغذی با ارزش است. مصرف تخم مرغ علاوه بر حفظ سلامت بدن، برای هوش و عملكرد ذهنی مفید است . در این مورد تخم مرغ خام فواید بیشتری نسبت به تخم مرغ پخته دارد.

شاید بپرسید چگونه تخم مرغ خام را مصرف كنیم ؟

برای مصرف تخم مرغ به صورت خام می توانید آن را با یك قاشق عسل، یك قاشق كنجد یا پودر گردو و یك قاشق پودر كاكائو در یك لیوان شیر ولرم یا گرم مخلوط كرده و میل كنید. در این صورت هم آن را خام مصرف كرده اید و هم معجون بسیار مفیدی برای سلامتی بدن خود و افزایش وزن ( برای افراد لاغر ) دریافت نموده اید.

اگر در مورد خطر باكتری " سالمونلا " كه در تخم مرغ خام وجود دارد، نگران هستید، مقاله ای را كه مربوط به خواص تخم مرغ خام است، مطالعه كنید تا نگرانی شما بر طرف شود.


4- از مصرف شكر خود داری كنید

شكر به عنوان یك غذا محسوب نمی شود، اما بیشتر اوقات جزء آن دسته از مواد غذایی است كه باید از مصرف آنها پرهیز كرد. اگر می خواهید میزان هوش خود را افزایش دهید و نمی توانید كاملاً از مصرف شكر پرهیز كنید، مصرف آن را كاهش دهید.

مواد غذایی خیلی شیرین، تعادل هورمون انسولین بدن شما را به هم می ریزند كه باعث ایجاد بیماری و گرفتگی ذهن شما می شوند.

ساده ترین روش برای كاهش مصرف شكر، پرهیز از مصرف انواع نوشابه های صنعتی، آب نبات و شیرینی جات است. همچنین در مصرف آب میوه های صنعتی میانه روی كنید.


5- توت فرنگی

توت فرنگی نه تنها خوشمزه است، بلكه یكی از مهم ترین منابع آنتی اكسیدانی قوی و فیتو كمیكال هاست كه سلامتی بدن را بهبود می بخشد. همچنین دارای فواید بی شماری برای مغز است. مطالعات نشان داده، مصرف این میوه فرآیند پیری را در مغز كاهش می دهد.

فقط زمانی كه یك مرتبه مقدار زیادی از آن را مصرف می كنید، مراقب قند موجود در آن باید باشید. سایر انواع توت نیز كه رنگ تیره ای دارند، دارای چنین اثراتی هستند؛ مثل تمشك و شاه توت.(در هنگام حاملگی از مصرف انواع توت خودداری کنید زیرا ممکن است ایجاد حساسیت کند)

كولین، ماده ای است كه به طور طبیعی در غذاهای چرب وجود دارد و حافظه را تقویت می كند. پزشكی از دانشگاه كارولینای شمالی بیان كرد، اگر در دوران بارداری مادر، به رژیم غذایی او كولین اضافه شود، قدرت حافظه جنین در حال رشد را برای مراحل بعدی زندگی افزایش می دهد.

در دوران بارداری و شیردهی، ذخایر كولین بدن مادر تخلیه می شود، در نتیجه كولین كافی برای رشد طبیعی مغز در دسترس نخواهد بود. كولین برای حفظ سلامتی افراد، موردنیاز است.

كولین یك تركیب فسفولیپیدی است كه در بدن، مواد محلول در چربی را حمل و چربی ها را امولسیه* می كند. این ماده مستقیماً روی پیام های عصبی موثر است و قدرت ساخت و آزادسازی استیل كولین را سرعت می بخشد. استیل كولین یك ناقل عصبی است كه در كنترل عضلات و قدرت حافظه دخالت دارد. منابع غذایی كولین عبارت اند از: شیر، جگر، تخم مرغ و بادام زمینی. در بدن نیز از اسید آمینه متیونین ساخته می شود. كولین به صورت مكمل های خوراكی نیز وجود دارد و مقدار مورد نیاز آن برای مردان 550 میلی گرم در روز و برای زنان بالغ 425 میلی گرم در روز است.


وخدایی که در این نزدیکی است ........

#17
• نکاتی برای داشتن یک پوست زیبا

نکاتی برای داشتن یک پوست زیبا:
در اینجا به نکاتی اشاره میکنیم که اگر مراعات کنید میتوانید پوست زیبایی داشته باشید.
· تا آنجا که میتوانید از استرس دوری کنید.
· زیر آفتاب زیاد نمانید و از کرمهای ضد آفتاب استفاده کنید.
· سیگار نکشید چون سیگار خودش پوست را خراب میکند.
· آب زیاد بنوشید.
· خوابتان کافی باشد.
· توجه کنید که پوستتان را خوب تمیز کنید.
· سبزیجات و میوه جات را به وفور استفاده کنید.
چگونه میتوان کبودی زیر چشم را کم کرد؟
کبودی زیر چشم مشکلی است که اکثر خانمها با آن مواجه هستند. کبودی و پف زیر چشم اکثر به خاطر استرس، بیخوابی و گاهی اوقات هم ارثی است. این کبودی در حقیقت ناشی از جریان خون زیاد در مویرگهای این قسمت از صورت است که ناشی از مشکلاتی است که در بالا گفته شد.
برای رفع این کبودی و ورم، باید از کرم های زیر چشمی استفاده کنید که منشا گیاهی و دریایی داشته باشند تا این رگها را آرامش داده و حالت مرطوب کنندگی هم داشته باشند. این کرم را صبح و شب با ضربه های آرام به زیر چشم خود بمالید تا این جریان خون را هماهنگ کرده و جلوی تورم را بگیرد.
وخدایی که در این نزدیکی است ........

#18
نکاتی برای زندگی بهتر


بدون شرح!

قدر نیرو و زیبایی جوانیتان را بدانید، ولی اگر هم ندانستید، مهم نیست! روزی قدر نیرو و زیبایی جوانی تان را خواهید دانست كه طراوت آن رو به افول گذارد. اما باور كنید تا بیست سال دیگر، به عكسهای جوانی خودتان نگاه خواهید كرد و به یاد می آورید چه امكاناتی در اختیارتان بوده و چقدر فوق العاده بوده اید. آن طور كه تصور می كردید چاق نبودید.

همه چیز در بهترین شرایطش بوده تا شما احساس خوب داشته باشید. نگران آینده نباشید.اگر هم دلتان میخواهد نگران باشید، فقط این را بدانید كه نگرانی همان اندازه مؤثر است كه جویدن آدامس بادكنكی در حل یك مساله ی جبر. مشكلات اساسی زندگی شما بی تردید چیزهایی خواهند بود كه هرگز به مخیله ی نگرانتان هم خطور نكرده اند، از همان نوعی كه یك روز سه شنبه ی عاطل و باطل ناگهان احساس بد پیدا می كنید و نسبت به همه چیز بدبین میشوید!

با دل دیگران بی رحم نباشید و با كسانی كه با دل شما بی رحم بوده اند، سر نكنید. نخ دندان بكار ببرید. عمرتان را با حسادت تلف نكنید. گاهی شما جلو هستید و گاهی عقب. مسابقه طولانی است و ، سر انجام، خودتان هستید كه با خودتان مسابقه میدهید. ناسزا ها را فراموش كنید. اگر موفق به انجام این كار شدید راهش را به من هم نشان بدهید. نامه های عاشقانه ی قدیمی را حفظ كنید. صورت حسابهای بانكی و قبضها و ... را دور بیاندازید.

اگر نمی دانید می خواهید با زندگیتان چه بكنید، احساس گناه نكنید. جالبترین افرادی را كه در زندگی ام شناخته ام در 22 سالگی نمی دانستند می خواهند با زندگیشان چه كنند. برخی از جالبترین چهل ساله هایی هم كه می شناسم هنوز نمیدانند. تا میتوانید كلسیم بخورید. با زانوهایتان مهربان باشید. وقتی قدرت زانوهای خود را از دست دادید كمبودشان را به شدت حس خواهید كرد.

ممكن است ازدواج كنید، ممكن است نكنید. ممكن است صاحب فرزند شوید، ممكن است نشوید.

ممكن است در چهل سالگی طلاق بگیرید، احتمال هم دارد كه در هشتاد و پنجمین سالگرد ازدواجتان رقصكی هم بكنید. هرچه می كنید، نه زیاد به خودتان بگیرید، نه زیاد خودتان را سرزنش كنید. انتخابهای شما بر پایه ی 50 درصد بوده، همانطور كه مال همه بوده.. دستورالعملهایی كه به دستتان میرسد را تا ته بخوانید، حتا اگر از آنها پیروی نمی كنید. از خواندن مجلات زیبایی پرهیز كنید. تنها خاصیت آنها این است كه بشما بقبولانند كه زشتید . در شناخت پدر و مادر خود بكوشید. هیچ ****** نمی داند كه آنان را كی برای همیشه از دست خواهید داد. با خواهران و برادران خود مهربان باشید.

آنها بهترین رابط شما با گذشته هستند و به گمان قوی تنها كسانی هستند كه بیش از هر ****** دیگر در آینده به شما خواهند رسید. به یاد داشته باشید كه دوستان می آیند و می روند، ولی آن تك و توك دوستان جان جانی كه با شما می مانند را حفظ كنید. برای پل زدن میان اختلافهای جغرافیایی و روشهای زندگی سخت بكوشید، زیرا هرچه بیشتر از عمر شما بگذرد، بیشتر پی می برید كه به افرادی كه در جوانی می شناختید محتاجید. سفر كنید برخی حقایق لاینفك را بپذیرید: قیمتها صعود می كنند، سیاستمداران كلك میزنند، شما هم پیر میشوید. و آنگاه كه شدید، در تخیلتان به یاد می آورید كه وقتی جوان بودید قیمتها مناسب بودند، سیاستمداران شریف بودند، و بچه ها به بزرگترهایشان احترام میگذاشتند. به بزرگترها احترام بگذارید.

توقع نداشته باشید كه ****** دیگری نان آور شما باشد. ممكن است حساب پس اندازی داشته باشید. شاید هم همسر متمولی نصیبتان شده باشد. ولی هیچگاه نمی توانید پیش بینی كنید كه كدام خالی میشود یا بشما جاخالی می دهد. خیلی با موهایتان ور نروید وگرنه وقتی چهل سالتان بشود، شبیه موهای هشتاد ساله ها میشود. دقت كنید كه نصایح چه كسی را می پذیرید، اما با كسانی كه آنها را صادر می كنند بردبار و صبور باشید. نصیحت ، گونه ی دیگر غم غربت است. ارائه ی آن روشی برای بازیافت گذشته از میان تل زباله ها، گردگیری آن و ماله كشیدن بر روی زشتی ها و كاستی هایشان و مصرف دوباره ی آن به قیمتی بالاتر از آنچه ارزش دارد، است. اما اگر به این مسایل بی توجه هستید لااقل حرفم درمورد كرم ضد آفتاب بپذیرید.
وخدایی که در این نزدیکی است ........

#19
کشف میوه ای که باعث جوانی میشود:
کشف میوه ای که باعث جوانی میشود دانشمندان معتقدند که اوکادو (Avocado) می تواند به عنوان سلاحی برای مبارزه با پیری و بیماری، مورد استفاده قرار بگیرد. آزمایشها نشان داد که روغن این میوه، با مولکولهای خطرناک (فری رادیکال ها. Free radicals) که در هرچیزی اعم از پیری، بیماری قلبی و سرطان نقش دارند، مبارزه می کند. این مولکول ها بخصوص در میتوکندریا نیز رایج می باشند. میتوکندریا (mitoconderia)، موتورخانه کوچک در سلولها می باشد که غذای خورده شده را تبدیل به انرژی می کند.


بسیاری از مواد شیمیائی آنتی اکسیدنت های موجود در سبزیجات و میوه ها همچون گوجه فرنگی و هویج نیز می توانند باعث از بین رفتن فری رادیکالها شوند، اما آنها نمی توانند باعث از بین رفتن فری رادیکال های موجود در میتوکندریا شوند.

اما محققان در کنفرانس سالانه زیست- شیمی آمریکا، اعلام کردند که، مواد موجود در اوکادو، توانائی این فرایند را دارد.

آقای کرتس روجو، می گوید: مشکل این است که آنتی اکسیدنتهای موجود در سائر میوه ها، قادر به ورود به میتوکندریا نمی باشند. بنابراین، فری رادیکال ها، به میتوکندریا آسیب می رسانند و موجب متوقف شدن تولید انرژی می شوند که در نهایت منجر به از بین رفتن سلولها می شود.

فری رادیکال ها، محصول طبیعی متابولیسم است، اما با توجه به عواملی همچون آلودگی، دود دخانیات و تشعشع، به میزان بیشتری تولید می شود. آنها با خرابی در بدن، باعث از بین رفتن پوسته سلول، پروتئینها و حتی DNA می شوند.

این پدیده، یکی از محرک های اصلی در پیر شدن می باشد و تصور می شود نقش مهمی در سرطان و آسیب به شریانها دارد.

بر اساس گزارش میل آنلاین (Mail Online)، محققان دریافتند که روغن اوکادو، به سلول های مخمری که در معرض تراکم زیاد آهن – به عنوان یک عنصر در تولید فری رادیکال ها- هستند، اجازه بقاء می دهد.

محققان معتقدند که روغن اوکادو در ترکیبات، شبیه روغن زیتون می باشد که مصرف آن به طور فوق العاده، سطح بیماریهای مزمن را کاهش می دهد.

تحقیقات قبلی که در مکزیک، به عنوان بزرگ ترین تولیدکننده اوکادو انجام شد، نشان داد که این میوه باعث کاهش سطح کلسترول خون و چربی های مرتبط با دیابت نیز می شود.
یا رب دستانم را سوی تو می گیرم

اگر دستانم را بگیری

کسی مرا دست کم نمی گیرد
پیوست ها
1360053749.jpg
1360053749.jpg (13.2کیلو بایت)مشاهده 3012 مرتبه

#20
توصیه های متخصصان برای تقویت حافظه

توصیه های متخصصان برای تقویت حافظه شیوه های زیادی برای به یاد سپردن موارد عادی روزمره وجود دارد، می توان آنها را یادداشت کرد، یا به لیستهای برنامه ریزی ابزارهای الکترونیکی مانند بلک بری یا آی پد سپرد.

اما در صورتی که دسترسی به این تجهیزات الکترونیکی و غیر الکترونیکی وجود نداشته یا در صورتی که فردی بخواهد بدون وابستگی به این تجهیزات، ذهن خود را قوی کند میتواند از راه حلهایی که توسط متخصصان حافظه پیشنهاد شده است استفاده کند:

به یاد سپردن نامها توجه کنید
زمانی که به فردی معرفی می شوید کاملا به نامش توجه کنید. سپس برای بهتر به یاد سپردن آن حروف نام را در ذهنتان تصور کرده و سعی کنید نشانه ای شخصی برای نام بیابید تا اسم در ذهنتان قفل شود. چندین بار استفاده از نام طی گفتگو با فرد می تواند در حفظ آن در خاطر شما بسیار موثر باشد.

اسم را مصور کنید
برای به خاطر سپردن نامهای فامیلی پیچیده و دشوار باید برای آنها مفهومی درست کرده و آن را در ذهنتان به تصویر بکشید. سپس یک ویژگی در صورت فرد انتخاب کرده و آن را به تصویر ذهنی وصل کنید. هرچه ترکیب به دست آمده عجیب تر باشد، بیشتر به یاد شما خواهد ماند.

میان نامها و مفاهیم ارتباط به یاد ماندنی خلق کنید
برخی نامها یادآور اسامی خاصی مانند نام کوهها و یا مرتبط با مشاغلی خاص مانند ساختمان سازی هستند. برای مثال اگر بخواهید نام فردی که رئیس یک شرکت معماری است را به یاد بسپارید، تصویر وی را در برابر ساختمانی بزرگ تصور کرده و به یاد بسپارید.

کمی تقلب کنید
می توانید پیشنهاداتی مانند آنچه خواندید را با کمی تقلب تکمیل کنید. برای مثال اگر در جلسه ای کارت ویزیت فردی را دریافت کردید، یادداشت کوچکی از ویژگی های وی بر پشت کارت بنویسید، مثلا عینک قرمز به چشم داشت و در خیابان X زندگی می کرد تا در صورت نیاز بتوانید وی را به راحتی به یاد آورید.

کارهای خود را به خود اعلام کنید
به آنچه انجام می دهید توجه کنید، به خود یادآوری کنید "من کلیدها را در جیب کت گذاشتم" تا به این شکل حافظه ای شفاف از عملکرد خود داشته باشید.

خود را عادت دهید
خود را به قرار دادن وسایلی که در طول روز به آنها نیاز دارید در جاهایی خاص و تعیین شده عادت دهید.

به یاد سپردن کارها
برای به خاطر سپردن غیر عادی باشید
برای به خاطر سپردن کاری یک یادآور فیزیکی غیر عادی خلق کنید. مثلا برای به خاطر آوردن اینکه باید قبضهایی که روی میز گذاشته اید را پرداخت کنید، جسم نامربوطی مانند یک میوه را بر روی آنها قرار دهید تا با دیدن غیر منتظره یک میوه توجهتان به قبضها جلب شود.

لیست خرید خود را تبدیل به آواز کنید
برای به یاد سپردن مواردی مانند لیست خرید، شماره تلفن و یا لیست کارهای روزانه آنها را با یکی از آهنگهای مورد علاقه خود انطباق دهید و آن را بخوانید.

از میانبرهای حفظ کردنی استفاده کنید
برای به خاطر سپردن نامها، کارها یا لیستها می توانید حروف اول هر کلمه از آنها را سر هم کرده و یک کلمه خلق کنید و آن را به خاطر بسپارید.

از بدن خود استفاده کنید
اگر کاغذ یا قلم برای یادداشت کردن ندارید، از اعضای بدن خود برای به خاطر سپردن چیزی مثلا لیستی از اقلام استفاده کنید. برای مثال اگر باید چسب، کلم بروکلی، مرغ، انگور و خمیردندان بخرید تصور کنید که پاهایتان در چسب گیرکرده، برگهای بروکلی از جیب شلوارتان بیرون زده، مرغی در حال نوک زدن به شکم شماست، خوشه ای انگور از گردنتان آویزان شده و دهانتان پر از خمیر دندان است.

از اتاقهای خانه هم استفاده کنید
در شیوه بالا می توانید ساختمان محل کار یا منزل خود را جایگزین بدن خود کرده و هر یک از اقلام خرید را به یکی از وسایل درون اتاقها یا خود اتاقها ربط دهید.

به یاد سپردن ارقام
هر عدد را به یک شکل ربط دهید: برای هر عدد در ذهن خود شکلی تصور کنید. دایره برای 0، خودکار برای 1، قو برای 2، دستبند برای 3، قایق بادبانی برای 4، قطعه ای پازل برای 5، پیپ برای 6، بومرنگ برای 7، آدم برفی برای 8 و راکت تنیس برای 9. به این شکل برای به خاطر سپردن کد رمز کارت بانکی خود تصور کنید که سوار بر قایق بادبانی (4) هستید که یک قو (2) به شما حمله می کند و شما با یک راکت تنیس (9) به آن ضربه می زنید!

برای اعداد هم قافیه بیابید
سعی کنید واژه هایی بیابید که با اعداد هم قافیه باشند و سپس با استفاده از این واژه ها داستانی بسازید.

از حروف الفبا استفاده کنید
زمانی که نام فیلم یا کتابی را فراموش کرده اید، حروف الفبا را به ترتیب بگویید. زمانی که به حرف مشابه آغاز کننده نام فیلم برسید، نام به یادتان خواهد آمد.

بخوانید، بنویسید، بگویید، بشنوید
برای به خاطر سپردن مطلبی به ویژه مباحث درسی یادداشتهای خود را بخوانید، سپس آنها را تایپ کنید، بعد آنها را بلند خوانده و صدای خود را ضبط کنید و چندین بار صدای ضبط شده خود را گوش دهید.

از رنگها استفاده کنید
از رنگها در بخشهای مختلف یادداشتهای خود استفاده کنید تا آنها را به همراه نام رنگها به یاد آورید.
یا رب دستانم را سوی تو می گیرم

اگر دستانم را بگیری

کسی مرا دست کم نمی گیرد

#22
نکات مهم و مفید در پخت کیک
کیک به اندازه کافی پف نکرده است:

اندازه گیری مایعات به دقت انجام نشده است. (مقدار مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است)
میزان مخلوط کردن مواد کم یا خیلی بیشتر از معمول بوده است.
دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است.
هنگام مخلوط کردن مواد ترتیب افزودن آنها رعایت نشده است.
کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده است.
بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است.
میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است.
اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است.
قبل از اینکه مخلوط کیک آماده در فر قرار بگیرد فاصله زمانی زیادی داده شده است.
رویه کیک چسبنده است :

روی کیک در حالیکه هنوز گرم بوده پوشانده شده است.
میزان مایعات مورد استفاه در کیک زیاد بوده است.
کیک به اندازه کافی پخته نشده است ( می تواند ناشی از کوتاه بودن مدت طبخ یا کم بودن دمای فر باشد)
کیک حالت خیس دارد:

کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است.
کیک به موقع از قالب خارج نشده و داخل قالب سرد شده است.
نسبت مواد مورد استفاده درست نبوده ، زیاد بودن شکر ، مایعات و چربی می تواند باعث این حالت شود.
کیک دارای منافذ و سوراخهای متعدد و بزرگی است :

دمای فر بسیار بالا بوده است.
مواد اولیه به اندازه کافی مخلوط نشده است. (مخلوط کردن کم و زیاد هر دو باعث این حالت می شود)
میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
کیک ظاهری چروکیده و جمع شده دارد:

قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است.
قالب بیش از حد چرب شده است.
مواد بیش از حد مخلوط شده است.
مقدار مایعات زیاد بوده است.
کیک بیش از حد پخته است .(به دلیل بالا بودن دمای فر یا طولانی بودن مدت طبخ) خوابیدن پف کیک
هوادهی مواد به درستی انجام نشده و میزان هوای حبس شده درکیک خیلی کم یا خیلی زیاد بوده است.
پخت کیک کافی نبوده است. (دمای فر پائین یا طول طبخ ناکافی)
میزان شکر مورد استفاده زیاد و یا مقدار مایعات نامتناسب بوده است.
قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک است.
کیک در هنگام پخت تکان داده شده یا ضربه خورده است.
در فر قبل از پخت باز شده است.
دمای فر کم بوده است.
مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین مورد استفاده زیاد بوده است.(معمولا به ازای هر پیمانه آرد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و یا یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین در نظر گرفته می شود)
بعد از افزودن آرد خمیر زیاد مخلوط شده است.
کیک بافت زبری داشته و وسط آن فرورفته است:

فر سر بوده و کیک به آرامی پخته است.( فر باید حداقل از 20 دقیقه قبل گرم شود)
شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده است.
مواد کیک به اندازه کافی مخلوط نشده است.
میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است.
از آرد نامناسب و سنگینی برای تهیه کیک استفاده شده است.
مواد به درستی در قالب پخش نشده است.
رویه کیک چسبنده ولی قسمت میانی آن خشک است :

مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.
مدت طبخ طولانی بوده است.( بعد از اتمام زمان گفته شده باید پخت کیک کنترل شود و اگر این زمان به صورت یک محدوده گفته شده بعد از اتمام کمترین زمان ذکر شده پخت کیک مورد کنترل قرار گیرد)
سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است.
قالب کیک نسبت به مواد مورد استفاده بسیار بزرگ بوده است .بهتر است از قالبهای ذکر شده در دستور استفاده کنید و یا آن را به طرز صحیحی جایگزین کنید.
دمای فر نامناسب و کم بوده و کیک به جای اینکه بپزد خشک شده است.
کیک در معرض جریان هوا سرد شده است.
مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است.
میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است.
مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است.
قسمت وسط کیک بالا آماده و ترک خورده است:

مواد بیش از حد مخلوط شده است.
دمای فر بسیار زیاد بوده است.
میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات مورد استفاده کم بوده است.
کیک در طبقات بالاتر از طبقه وسط فر طبخ شده است. (موقع گرم کردن فر پنجره فر را در طبقه وسط قرار دهید)
رویه کیک شیبدار و کج است:

فر و یا پنجره فر تراز نیست.
کف قالب کج و شیب دار است.
مواد بخصوص بکینگ پودر به خوبی مخلوط نشده است.
رویه کیک به طور یکنواخت طلایی نشده است:

گرما به طور یکنواخت در فر پخش نمی شود.(برای جریان بهتر هوا دقت کنید که ظرف کیک حداقل 5 سانتیمتر از دیواره های فر و نیز ظرف دیگر فاصله داشته باشد)

ته کیک سوخته ولی وسط آن خام است:

مثل مورد بالایی جریان گرما به خوبی در فر صورت نمی گیرد.

ته کیک خمیر و سنگین است:

مواد کیک خوب مخلوط نشده است.

مقدار مایعات مورد استفاده در کیک زیاد بوده است.

تعداد تخم مرغهای مورد استفاده زیاد بوده است.
کیک کاملا سفت است:

دمای فر خیلی بالاست.
زمان طبخ طولانی بوده است.( پخت کیک را بعد از اتمام زمان پخت ذکر شده کنترل کنید)
رنگ کیک تیره وخاکستری است:

از آرد نامرغوبی برای پخت کیک استفاده شده است.

کیک چسبنده و خیس است.

سفیده های زده شده به خوبی با آرد مخلوط نشده است.

کیک به قالب چسبیده است:

قالب به درستی چرب و آرد پاشی نشده است.
کیک در زمان مناسب و بعد از سرد شدن اولیه از قالب خارج نشده است. .
کیک به اندازه کافی نپخته است.
بافت کیک حالتی مثل خرده نان دارد:

مقدارچربی کیک کم است.
مقدار شکر کیک کم است.
مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.
خمیر کیک سفت بوده است. (به دلیل کم بودن مایعات مورد استفاده)
خمیر کیک شل بوده است .(یه دلیل زیاد بودن مایعات مصرفی)
کیک از لبه های قالب بالا زده است

مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
اندازه قالب نسبت به مواد اولیه کوچک بوده است.
کیک منسجم نبوده و خرد می شود:

میان شکر و بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
کیک به صورت داغ و سریع از قالب خارج شده است.
پوسته کیک تیره است :

فر بیش از حد داغ بوده است.
دیواره های قالب تیره رنگ است. (به دلیل جذب بیشتر حرارت)
در بافت کیک لایه های چسبنده ای وجود دارد:

میزان مایعات مصرفی زیاد بوده است.
مواد به درستی مخلوط نشده است.
سطح کیک سوخته است:

دمای فر بالا بوده است.
مقدار مایعات مصرفی نامتناسب بوده است.
وخدایی که در این نزدیکی است ........

#23
۱۰ توصیه برای داشتن بچه ای باهوش تر ؟!
در : اخبار برتر, خانه و خانواده, سایر مطالب, مجله خبری
یکی از آرزوهای هر پدر و مادری داشتن فرزندی سالم و باهوش است در این مطلب ۱۰ نکته اساسی برای داشتن یک فرزند باهوش و سالم را مورد بررسی قرار می دهیم.




۱- تغذیه با شیر مادرمزایای شیر مادر بارها و بارها گفته شده از جمله پیشگیری از ایجاد عفونتها، افزایش قدرت سیتم ایمنی، و همچنین فراهم نمودن المانهای مهم تغذیه ای و…اما آنچه که بسیار حائز اهمی است تحقیقاتی است که توسط دانشمندان دانمارکی انجام پذیرفته است،دانشمندان اعلام نمودند که کودکانی که به مدت حداقل ۹ ماه از شیرمادر تغذیه نموده اند به طور واضحی باهوش تر از کودکانی هستند که به مدت یک ماه و یا کمتر از شیر مادر تغذیه شده اند.

۲- بازی های فکریبازی هایی مانند شطرنج و جدول، معما، ساخت و سازها، و … سبب تمرین بیشتر مغز شده و در شکل دهی بهتر افکار بچه ها بسیار مهم و موثر هستند.

۳- نواختن موسیقی براساس آخرین تحقیقات انجام شده در دانشگاه تورنتو کانادا، مشخص گردید که کودکانی که در یادگیری نواختن نوعی ساز، درگیر بوده اند از IQ بیشتری نسبت به همسالان خود برخوردار شده اند.

۴- ورزش و بازیانجام ورزش و یا حتی بازی های بچه گانه که سبب شرکت آنها در فضای باز و یک کار گروهی می گردد در افزایش هوشمندی آنها بسیار موثر است در تحقیقاتی که توسط اپن ها غیر انجام شده است، مشخص گردید زنانی که مدیرعامل شرکتهای مهمی بودند ۸۱% در ایام کودکی در بازیهای تیمی شرکت فعالانه داشته اند.

۵- بازیهای ویدئوییشاید تعجب کنید اما دیده شده کودکانی که از این بازیها استفاده کرده اند قدرت خلاقیت و تفکر و برنامه ریزی بهتر و مناسب تری داشته اند. اخیراً در انگلستان بعضی از معلم ها از این بازیها در کلاس درس برای آموزش بهتر دروس استفاده می نمایند.

۶- مصرف کمتر غذاهای کم ارزشمصرف میان وعده ای که از ارزش غذایی کم اما حجم بسیار برخوردارند سبب می گردد تا با پر کردن معده بچه ها مانع از مصرف غذاهای با ارزش و لازم و ضروری گردد لذا سعی کنید میوه و آجیل و… را بیشتر در برنامه غذایی آنها بگنجانید.

۷- کنجکاویهای طبیعیسعی کنید فرزندان خود را با محیط اطراف بیشتر آشنا کنید و با بردن آنها به فضاهای طبیعی(کوه، صحرا، باغ وحش، آکواریوم و…)ایجاد انگیزش در زهن کنجکاو آنها نموده و به سوالات بی شمار آنها پاسخ مناسب بدهید.این امر در افزایش هوشمندی کودکتان بسیار موثر است.

۸- مطالعهیکی از ارزانترین و قابل دسترس ترین امکاناتی که می توان از آن برای افزایش هوش فرزندتان استفاده نمایید استفاده از کتاب و کتابخوانی است.سعی کنید از همان سنین پایین برای آنها کتاب های عکس دار بخوانید.مطالعه روشی است که قدرت شناخت کودک را بسیار تقویت نموده و در هر سنی به آنها کمک می نماید.

۹- تقویت روابط اجتماعی فرزند خود را تشویق کنید تا در جمع قادر به سخن گفتن و یا شعر خواندن گردد،همچنین در سنین بالاتر در شرکت دادن آنها در فعالیتهای اجتماعی،تیمی،و بازیهای گروهی سبب افزایش اعتماد به نفس و نیز هوشمندی آنها گردد.

۱۰-خوردن صبحانه : تحقیقات همواره نشان داده است که خوردن صبحانه سبب بهبود حافظه،تمرکز و یادگیری می گردد. لذا کودکانی که از خوردن صبحانه امتناع می کنند خیلی زودتر خسته شده و از یادگیری نیز سرباز می زنند و این در دراز مدت می تواند در هوشیاری آنها تاثیر گذار باشد.
وخدایی که در این نزدیکی است ........
ارسال پست

بازگشت به “تبادل نظر بين كاربران سايت”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 82 مهمان

cron