کاشت مو

#1
http://lastclinic.ir/%da%a9%d8%a7%d8%b4 ... %85%d9%88/
کاشت مو و کلا جراحی کاشت مو با هدف بازیابی مو در نواحی طاس و کم پشت انجام می شود. در ادامه انواع جراحی کاشت مو از جمله کاشت مو به روش sut و ترمیم مو را بررسی می کنیم و در نهایت در مورد هزینه کاشت مو صحبت خواهیم کرد.
تکنیک های اصلی جراحی برای درمان کچلی نیازمند ناحیه اهداکننده خوبی برای مو، مداخلات متعدد جراحی و استراحت برای چند روز می باشد، همچنین ممکن است شاهد بروز زخم های احتمالی هم باشید. در ادامه روش های مختلف کاشت مو و هزینه های آن مورد بحث قرار می گیرد.
کاشت موی مصنوعی
در کنار روش های متداول کاشت مو، امروزه کاشت الیاف (مصنوعی) سازگار با بافت بدن انسان نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این تکنیک، غیر تهاجمی است و تحت بی حسی موضعی انجام می شود و می تواند مقدار موی مورد نظر بیمار را در زمانی کمی به موهای موجود او اضافه کند. این روش را به عنوان روش غیرجراحی هم می شناسند و زمانی استفاده می شود که نتوان کاشت موی طبیعی انجام داد.
کاشت موی مصنوعی شبیه کاشت موی طبیعی است، تنها تفاوت آن این است که به جای ریشه های طبیعی مو، الیاف مصنوعی برای درمان ریزش مو مورد استفاده قرار می گیرند. این الیاف برای بدست آوردن ظاهری طبیعی تر به پوست وارد می شوند و به گونه ای به نظر می رسد که مو در حال رشد است.
الیاف مصنوعی مو در طول های ۱۵، ۳۰ و ۴۵ سانتی متر در دسترس هستند. همچنین انواع محتلف مواج و صاف دارند و در رنگ های متنوعی هم موجود می باشند.
کاشت مو به روش fut
این روش عبارتست از پیوند واحدهای فولیکولار. در این روش نوارهای نازک متعددی که به عنوان میکرو گرافت شناخته می شوند از نواحی های اهدا کننده (معمولا پشت و کنار سر) برداشته می شوند و در گروه های طبیعی از یک تا چهار مو، که به عنوان واحدهای فولیکول نیز شناخته می شوند، پیوند می خورند. این روش یکی از متداول ترین روش ها بوده و مزیت بزرگ آن نرخ زنده ماندن بیشتر با واحدهای فولیکولی است.
کاشت مو به روش fue
یکی دیگر از انواع دقیق تر روش ها، استخراج فولیکولار یا کاشت مو به روش fue است. در این روش، فولیکول های منحصر بفرد از نواحی اهدا کننده برداشته شده و ترجیحا یکی پس از دیگری به محل دریافت کننده پیوند می خورند. از مزایای این روش این است که نسبت به روش های دیگر طبیعی تر به نظر می رسد. همچنین نواحی اهدا کننده نه تنها پوست سر بلکه شامل سینه، پاها، بازوها، شکم، پشت، صورت و ریش نیز می شود.
کاشت مو به روش fit
کاشت مو
تکنیک جداسازی فولیکولار (FIT) برای افرادی که علاقه دارند موهای خود را کوتاه حفظ کنند و یا برای افرادی که تمایل به روش های کمتر تهاجمی دارند ایده آل است. در این فرآیند، گروه های فولیکولی خاصی را در ناحیه اهدا کننده جدا می کند و آنها را با وسایل کوچک جراحی به دقت جدا می کند. پیوند های واحد فولیکولار در شکاف های نازکی از ناحیه گیرنده قرار می گیرند. نواحی اهدا کننده هم خودشان بدون این که اثری داشته باشند بهبود می یابند. درکاشت مو به روش fit معمولا از جراحی چیزی دیده نمی شود.
کاشت مو به روش hrt
زمانی که سطح استروژن بالا باشد، زنان موهای پر و ضخیمی دارند. اما هنگامی که کاهش می یابد، مثلا پس از بارداری یا در طی و بعد از یائسگی، موها وارد فاز استراحت شده و به زودی شروع به ریزش کرده، نازک شده و یا حتی موجب کچلی ناحیه ای می شود.
درمان جایگزینی هورمون شامل مصرف هورمونهای زنانه مانند استروژن و پروژسترون است. این روش اغلب برای کمک به زنان برای درمان علائم یائسگی تجویز می شود. گرچه معمولا به عنوان آخرین راه حل مورد استفاده قرار می گیرد، اما برای درمان ریزش مو برای برخی از زنان روشی رایج و موثر است (تا زمانی که در یائسگی و یا بعد از یائسگی به سر می برند و استفاده از این هورمون ها اثرات مخربی برای آن ها نداشته باشد.)
این روش در کنار مزایایش، خطراتی هم دارد که بعضا ریسک زیادی در پی دارد. مانند خطر ابتلا به سرطان، لخته شدن خون، سکته قلبی و یا علائم ناخوشایندی مانند خونریزی غیرطبیعی واژینال، تهوع، نفخ و یا سردردهای مکر.
کاشت مو به روش sut
در این روش نیازی به برش و جراحی نداریم و باعث بروز زخم و طی کردن دوره نقاهت طولانی نمی شود. علت این برتری برداشت سریع و دقیق موهای پیوندی است. همچنین پس از آن بایستی این موهای پیوندی نگهداری شده تا مرحله کاشت آن برسد. همچنین استفاده از اسلیفت های بسیار ظریف کاشت گرفت های که با فاصله ای کمتر از یک میلی متر انجام می شود نیز از دیگر مزایای کاشت مو به روش sut است. سرعت انجام کار و پیوند موی بیشتر نیز از مزایای روش SUT است. همچنین بیمار می تواند موهای کاشته شده را در همان روز اول در حد نیم الی یک سانت با تراکم مناسب مشاهده کند.
بهترین روش کاشت مو
روش های مختلفی برای کاشت مو وجود دارند. پیش از هر اقدامی، لازم است طی جلسه ای که بیمار با پزشک خود دارد، بر اساس وضعیت ریزش مو، نواحی اهدا کننده، اندازه، کمیت و کیفیت موها و همچنین هزینه انجام کار بهترین تصمیم برای اتخاذ روش مناسب کاشت مو گرفته شود. با این حال در ادامه به بررسی روش های مختلف و مورد استفاده می پردازیم.
روش های جدید کاشت مو
در سال های اخیر روش های متعددی برای کاشت مو توسعه یافته اند. این روش ها بعضا تکنیک جدیدی را معرفی کرده و یا این که به کمک ابزار جدید باعث بهبود تکنیک های مورد استفاده قبلی می شوند. برای مثال بازسازی موها به کمک روش رباتیک، روشی است که در کنار FUE برای استخراج فولیکول ها مورد استفاده قرار می گیرد. در این روش موها به طور انتخابی و با دقت روباتیک با هدف حفظ زیبایی ناحیه اهدا کننده انتخاب می شوند. دستگاه با توجه به مشخصات برنامه ریزی شده توسط پزشک، مکان یابی و استخراج واحدهای فولیکول را انجام می دهد.
خط کاشت مو
مراحل رشد مو پس از کاشت
همه موهای سر باهم رشد نمی کنند. در هر زمانی موها ممکن است در یکی از فازهای رشد، استراحت و یا ریزش باشند. این چرخه برای هر مویی منحصر به خودش است. موهای کاشته شده هم مطابق همین چرخه به صورت تصادفی رفتار می کنند.
فرآیند حذف، شکافت و پیوند موها به طور کلی فولیکولها را به فاز استراحت می برد. به همین علت، اکثر بیماران تمام و یا بیشتر موهای خود در ناحیه پیوندی را در حدود ۶ تا ۸ هفته پس از عمل از دست می دهند. مشاهده شده است که در بعضی موارد، استفاده از ماینوکسیدیل پس از عمل ممکن است این موارد را کاهش دهد.
دو تا سه ماه پس از عمل، موهای پیوند شده شروع به جوانه زدن زیر پوست می کنند. موهایی که رشد می کنند ممکن است در نواحی پیوندی باعث قرمز شدن، ایجاد برآمدگی مانند جوش شوند. کمپرس گرم می تواند باعث آرام شدن ناحیه ملتهب شود.
موهای پیوند شده بین ماههای ۴ تا ۶ شروع به ظاهر شدن می کنند. در ماه ششم، بیمار ممکن است انتظار داشته باشد که رشد ۴۰ تا ۶۰ درصدی موهای کاشته شده را ببیند. باز هم، به دلیل چرخه تصادفی رشد مو، همه پیوندها همزمان رشد نمی کنند در ابتدا ممکن است موها نازک تر باشد. ولی با رسیدن به حد رشد، تراکم و بلندی خود را به دست می آورد. رشد کامل موهای پیوندی معمولا بعد از ۱۲ ماه به دست می آید. در برخی موارد، این می تواند تا ۱۸ ماه طول بکشد. که این مخصوصا در خانم ها رایج تر است.
نکاتی مهم در مورد کاشت موی سر
قبل از آنکه تصمیم به انجام پیوند مو و یا کاشت موی سر بگیرید مواردی هستند که باید با آنها آشنا شوید:
۱- به تثبیت ریزش مو توجه کنید.
برای پیوند مو فردی که ریزش موی آن تثبیت شده است، کاندید مناسبی برای کاشت و پیوند مو می باشد. زیرا که جراحی پیوند مو مانع پیشرفت ریزش مو نمی شود.
تصویر کاشت موی سر
توصیه می شود که:
جراحی کاشت موی سر در سنین جوانی یا زمانی که ریزش مو تازه شروع شده است انجام نشود زیرا ممکن است باعث سرعت بخشیدن به ریزش مو شود!
۲- پیوند مو یک جادو نیست!
قبل از رفتن به جراحی کاشت و پیوند مو، باید ذهن خود را آماده کنید که میزان رشد مو در هر فردی متفاوت است. جراحی پیوند مو بستگی به میزان مو در ناحیه ی اهدا کننده دارد. همچنین پیوند مو باعث ایجاد یک سر پر از موهای متراکم نمی شود.
۳- با موهای پیوندیتان مانند موهای معمولی خود رفتار کنید.
شما می توانید با موهای پیوند شده خود زمانی که رشد کردند مانند موهای معمولی رفتار کنید. موهای پیوند شده تفاوتی با موهای معمولی ندارند.کاشت و پیوند مو اعتماد به نفس یک فرد را پس از ریزش مو به او بر میگرداند.
شما می توانید هر گونه که می خواهید آن ها را حالت دهید. موهای پیوند شده نیازی به مراقبت ویژه ندارند، شما می توانید مانند موهای معمولی شست و شو دهید و هر طوری که دوست دارید مدل دهید.
کاشت موی سر
۴- پیوند مو دائمی است، زمانی که…
مو از ناحیه ای گرفته شده و به نقاط طاس پیوند شود، باعث می شود که این جراحی یک فرآیند دائمی باشد. شما نمی توانید به طور موقت و برای ناحیه های کوچک سرتان این جراحی را انجام دهید. پس قبل از انجام دادن آن تحقیق کرده و تصمیم مطمئن بگیرید.
۵- رشد موهای پیوند شده از بین نمی رود.
زمانی که رشد دوباره ی آنها شروع شود، به بخش دائمی از پوست سر شما تبدیل می شوند. موهای جدید به تدریج پس از گذشت ۴ ماه از زمان پیوند، ظاهر می شوند. پس از یک دوره ی ۸ ماه، ۸۰ درصد موها رشد می کنند.رشد در منطقه ی فرق سر بیشتر زمان می برد. در این زمان بهتر است از توصیه های پس از جراحی که جراحتان ارائه می دهد پیروی کنید.
کاشت مو
۶- اقدامات احتیاطی پس از جراحی حیاتی هستند.
زمانی که تصمیم به انجام جراحی کاشت موی سر می گیرید، در نظر داشته باشید که این جراحی نیز مدتی را برای برگشتن به حالت نرمال نیاز دارد. لازم است که شما چند روزی را استراحت کنید و از منطقه ی پیوندی مراقبت های زیادی انجام دهید.
شما فقط می توانید بر روی پشت خود بخوابید و نمی توانید اجازه دهید که سرتان، بخصوص ناحیه ای که کاشت انجام شده است با هرجایی تماس داشته باشد. زیرا فولیکول ها پس از عمل بسیار شکننده هستند.توصیه می شود از یک کلاه دوش حمام به عنوان یک اقدام احتیاطی پس از جراحی استفاده شود.
هزینه کاشت موی سر
هزینه تقریبی کاشت مو بین ۳ تا ۶ میلیون است. البته این هزینه نسبت به نوع پیوند، روش انجام کار، کمیت و کیفیت کار، محل پیوند، کلینیک کاشت مو ، کلینیک درمانی، شهر و دیگر موارد می تواند متغیر باشد.
کاشت مو و ترمیم مو راه حلی نوین و قابل توجه برای مردان و زنانی است که موهایشان شروع به ریزش کرده است. اعتماد به نفس از دست رفته ی فرد میتواند با کاشت موی سر به طور قابل توجهی باز گردد.
هزینه کاشت موی طبیعی
هزینه ی کاشت مو و ترمیم مو نسبت به روش مورد پسند بیمار و وسعت ناحیه ی کاشت مو متغیر است . اما میانگین هزینه ی تقریبی کاشت مو در سال ۹۷ به ازای هر تار مو ۳۰۰ تومان است.


مقایسه روش های کاشت مو

#2
http://lastclinic.ir/%da%a9%d8%a7%d8%b4 ... %85%d9%88/
کاشت مو به روش fut
این روش عبارتست از پیوند واحدهای فولیکولار. در این روش نوارهای نازک متعددی که به عنوان میکرو گرافت شناخته می شوند از نواحی های اهدا کننده (معمولا پشت و کنار سر) برداشته می شوند و در گروه های طبیعی از یک تا چهار مو، که به عنوان واحدهای فولیکول نیز شناخته می شوند، پیوند می خورند. این روش یکی از متداول ترین روش ها بوده و مزیت بزرگ آن نرخ زنده ماندن بیشتر با واحدهای فولیکولی است.
کاشت مو به روش fue
یکی دیگر از انواع دقیق تر روش ها، استخراج فولیکولار یا کاشت مو به روش fue است. در این روش، فولیکول های منحصر بفرد از نواحی اهدا کننده برداشته شده و ترجیحا یکی پس از دیگری به محل دریافت کننده پیوند می خورند. از مزایای این روش این است که نسبت به روش های دیگر طبیعی تر به نظر می رسد. همچنین نواحی اهدا کننده نه تنها پوست سر بلکه شامل سینه، پاها، بازوها، شکم، پشت، صورت و ریش نیز می شود.
کاشت مو به روش fit
کاشت مو
تکنیک جداسازی فولیکولار (FIT) برای افرادی که علاقه دارند موهای خود را کوتاه حفظ کنند و یا برای افرادی که تمایل به روش های کمتر تهاجمی دارند ایده آل است. در این فرآیند، گروه های فولیکولی خاصی را در ناحیه اهدا کننده جدا می کند و آنها را با وسایل کوچک جراحی به دقت جدا می کند. پیوند های واحد فولیکولار در شکاف های نازکی از ناحیه گیرنده قرار می گیرند. نواحی اهدا کننده هم خودشان بدون این که اثری داشته باشند بهبود می یابند. درکاشت مو به روش fit معمولا از جراحی چیزی دیده نمی شود.
کاشت مو به روش hrt
زمانی که سطح استروژن بالا باشد، زنان موهای پر و ضخیمی دارند. اما هنگامی که کاهش می یابد، مثلا پس از بارداری یا در طی و بعد از یائسگی، موها وارد فاز استراحت شده و به زودی شروع به ریزش کرده، نازک شده و یا حتی موجب کچلی ناحیه ای می شود.
درمان جایگزینی هورمون شامل مصرف هورمونهای زنانه مانند استروژن و پروژسترون است. این روش اغلب برای کمک به زنان برای درمان علائم یائسگی تجویز می شود. گرچه معمولا به عنوان آخرین راه حل مورد استفاده قرار می گیرد، اما برای درمان ریزش مو برای برخی از زنان روشی رایج و موثر است (تا زمانی که در یائسگی و یا بعد از یائسگی به سر می برند و استفاده از این هورمون ها اثرات مخربی برای آن ها نداشته باشد.)
این روش در کنار مزایایش، خطراتی هم دارد که بعضا ریسک زیادی در پی دارد. مانند خطر ابتلا به سرطان، لخته شدن خون، سکته قلبی و یا علائم ناخوشایندی مانند خونریزی غیرطبیعی واژینال، تهوع، نفخ و یا سردردهای مکر.
کاشت مو به روش sut
در این روش نیازی به برش و جراحی نداریم و باعث بروز زخم و طی کردن دوره نقاهت طولانی نمی شود. علت این برتری برداشت سریع و دقیق موهای پیوندی است. همچنین پس از آن بایستی این موهای پیوندی نگهداری شده تا مرحله کاشت آن برسد. همچنین استفاده از اسلیفت های بسیار ظریف کاشت گرفت های که با فاصله ای کمتر از یک میلی متر انجام می شود نیز از دیگر مزایای کاشت مو به روش sut است. سرعت انجام کار و پیوند موی بیشتر نیز از مزایای روش SUT است. همچنین بیمار می تواند موهای کاشته شده را در همان روز اول در حد نیم الی یک سانت با تراکم مناسب مشاهده کند.
بهترین روش کاشت مو
روش های مختلفی برای کاشت مو وجود دارند. پیش از هر اقدامی، لازم است طی جلسه ای که بیمار با پزشک خود دارد، بر اساس وضعیت ریزش مو، نواحی اهدا کننده، اندازه، کمیت و کیفیت موها و همچنین هزینه انجام کار بهترین تصمیم برای اتخاذ روش مناسب کاشت مو گرفته شود. با این حال در ادامه به بررسی روش های مختلف و مورد استفاده می پردازی
ارسال پست

بازگشت به “سایر موراد ”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 24 مهمان

cron