عید نوروز نزدیک است و بسیاری از خانواده ها رسم پخت شیرینی برای نوروز در خانه را دارند. شیرینی های سنتی مثل نان نخودچی و نان بروجردی و شیرینی مشهدی بسیار خوشمزه هستند و به ذائقه ما بسیار ما خوش می آیند. اما در این بین می توانیم نیم نگاهی هم به شیرینی های سایر کشورهای همسایه برای اعیاد داشته باشیم و تنوعی به شیرینی های عید خود بدهیم. ویژگی های شیرینی عید نوروز عید نوروز از روزهایی است که بهانه ای برای دید و بازدید ها ایجاد می شود و افراد در طول چند روز تعطیلی مربوط به این ایام، ساعت ها را در کنار هم می گذرانند و کام خود را با شیرینی های مخصوص عید شرین می کنند. باید در نظر داشت که شیرینی های مصرفی در این دوران، باید ویژگی هایی نظیر موارد زیر را داشته باشند:
1- این شیرینی ها باید بتوانند مدت زمان زیادی را بدون آن که مزه و طعم شان تغییر کند، دوام بیاورند، چرا که تقریبا در مدت 13 تا 14 روز مهمان ها در دید و بازدید به سر می برند. معمولا شیرینی های خشک این ویژگی را دارند و در عید نوروز کمتر کسی سراغ شرینی تر و خامه ای می رود.
2- دومین ویژگی که شیرینی عید باید داشته باشد ارزان بودن است زیرا با توجه به حجم رفت و آمد ها نیاز است تا در هزینه ها صرفه جویی به عمل آید و در کنار هزینه پایین شیرینی، کیفیت مناسبی را نیز به همراه داشته باشد.
3- سومین ویژگی شیرینی عید این است که زیاد چرب و سنگین نباشد زیرا در این ایام تقریبا همه ی رده های سنی از کودکان تا کهنسالان از شیرینی استفاده می کنند بنابراین باید به گونه ای باشد که سلامت آن ها را به خطر نیاندازد. مثلا شیرینی میگویی ، برای عید نوروز مناسب نیست و از آن می توانید برای دورهمی های خود استفاده کنید.
طرز تهیه شیرینی الماسی ترکیه
شیرینی الماسی ترکیه که با نام های دیگری نظیر شیرینی دیاموند یا سوییت فینگر نیز شناخته می شود از شیرینی های مناسب و خوشمزه برای عید نوروز است که شما به راحتی می توانید آن را در طرح ها و شکل های متنوع بسازید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی الماسیزرده تخم مرغ
2 عدد
آرد
350 گرم
پودر کاکائو
20 گرم
وانیل
بسیار کم
کره
250 گرم
پودر قند
125 گرم
طرز تهیه شیرینی الماسی
1- در ابتدا کره که در دمای محیط قرار گرفته را با پودر قتد به صورت کامل مخلوط می کنیم.
2- در مرحله بعدی وانیل و زرده تخم مرغ به آن ها اضافه می کنیم تا کاملا یکدست شود.
3- در مرحله بعدی آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و سپس به آرامی به بقیه مواد می افزاییم و کاملا آن ها را با هم مخلوط می کنیم، خمیر آماده شده را داخل نایلون قرار می دهیم و سپس به مدت سی دقیقه دریخچال می گذاریم.
4- پس از خارج کردن خمیر، به اندازه یک گردو از آن جدا کنید و آن را گرد و یک گودی در داخل آن برای تزینات انتهایی ایجاد کنید. شیرینی ها را روی سینی فر که کاغذ روغنی قرار دارد، بچینید.
5- در مرحله آخر سینی را درون فر با دمای 150 تا 180 قرار دهید و مدت 15 دقیقه صبر نمایید حال شیرینی شما آماده است و می توانید آن را به زیبایی با مربا یا شکلات آب شده تزیین کنید.
- مديريت وب سايت
- - نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات در مورد فيروز
- - معاونت تحقیق و توسعه فیروز
- - - پاسخ به سئوالات شما در مورد محصولات فیروز توسط کارشناسان واحد تحقیق و توسعه
- بارداری و زایمان
- - پیش از بارداری
- - - مراقبت های پیش از بارداری
- - - مشاوره
- - - بهداشت روان
- - - بهداشت جسمی
- - - تغذیه
- - - آزمایش ، سونوگرافی و ...
- - - اقدام برای بارداری
- - - تشخیص زمان تخمک گذاری
- - - مقدمات بارداری
- - - بهداشت زناشویی
- - بارداری
- - - تشخیص بارداری
- - - مشکلات شایع در بارداری
- - - ویار
- - - سوزش سر دل
- - - یبوست
- - - گرفتگی عضلات
- - - واریس
- - - کمردرد و پشت درد
- - - خستگی
- - - ورم پاها
- - - رشد جنین
- - - جفت ، پرده های جنینی(کیسه آب ) و مایع آمنیوتیک
- - - تغذیه در بارداری
- - - ورزش های دوران بارداری
- - - مصرف دارو طی بارداری
- - - عفونت در بارداری
- - - بهداشت فردی
- - - استحمام
- - - بهداشت دهان و دندان
- - - روابط زناشویی
- - - کار
- - - استراحت
- - - لباس
- - - مسافرت
- - - مصرف دخانیات و...
- - - آمادگی برای مادر شدن
- - - آمادگی برای پدر شدن
- - - آمادگی دیگر فرزندان خانواده
- - - بهداشت روان
- - - آزمایشات دوران بارداری
- - - سونوگرافی در بارداری
- - - علایم خطر در بارداری
- - - کاهش حرکت جنین
- - - خون ریزی یا لکه بینی
- - - استفراغ شدید و مداوم
- - - نشت یا پاره شدن کیسه آب
- - - ضربه به شکم
- - - خرید سیسمونی
- - - دو یا چند قلویی
- - - بيماريهاي داخلي
- - - بارداری ناخواسته
- - - کلاس های دوران بارداری
- - - احکام و آداب شرعی در باردارری
- - زايمان
- - - برنامه ی زایمان
- - - انتخاب نوع زایمان
- - - انتخاب پزشک
- - - انتخاب بیمارستان
- - - اقدامات لازم پیش از رفتن به بیمارستان
- - - علایم شروع زایمان
- - - زایمان طبیعی
- - - زایمان سزارین
- - - زایمان طبیعی
- - - اتاق زایمان
- - - انواع رو شهای کاهش درد زایمان
- - - بی حسی نخاعی – بی حسی اپیدورال
- - - زایمان در آب
- - - اپی زیاتومی (برش پرینه )
- - - زایمان زودرس
- - - سزارین
- - - سزارین با بیهوشی عمومی
- - - سزارین با بی حسی نخاعی یا اپیدورال
- - - خروج جفت و پرده های جنینی
- - - آداب و احکام شرعی زایمان
- - پس از زایمان
- - - تغیرات بدن بعد از زایمان
- - - خون ریزی پس از زایمان
- - - افسردگی پس از زایمان
- - - توان بخشی بعد از زایمان
- - - علایم خطر پس از زایمان
- - - سایر مشکلات پس از زایمان
- - - فعالیت جنسی بعد از زایمان
- - - احکام شرعی دوران نفاس
- - شیردهی
- - - مزایای شیر مادر
- - - مشکلات شیر دهی
- - - نحوه ی شیردهی
- - - تغدیه دوران شیردهی
- - - شیردهی و دارو ها
- - - احکام و آداب شیردهی
- - - آغوز
- - بارداری ناموفق
- - - سقط ( از دست رفتن جنین تا هفته 20 بارداری)
- - - حاملگی پوچ
- - - حاملگی خارج از رحم
- - - مول (بچه خوره)
- - - فوت جنین ( بعد از هفته 20 بارداری )
- - تنظیم خانواده
- - - روش های مورد استفاده برای بانوان
- - - روش های مورد استفاده برای آقایان
- - - روش اورژانس جلوگیری از بارداری
- - - انواع قرص های جلوگیری از باردای
- - - انواع آمپول های جلوگیری از بارداری
- - - انواع IUD (دستگاه)
- - - بستن لوله ها ی رحمی(TL )
- - - امتناع از مقاربت در زمان تخمک گذاری (روش ریتمیک)
- - - سایر روش ها
- - - روش طبیعی
- - - کاندوم
- - - بستن لوله ها ( وازکتومی )
- - - سایر روش ها
- پزشكي
- - رشد و تكامل در كودكان
- - تغذيه با شير مادر و يا شيشه شير
- - تغذيه كودك
- - عيوب مادرزادي و بيماريهاي دوران نوزادي تا كودكي
- - كودك بيمار و مراقبت بهداشتي
- - ساير موارد
- روانشناسي
- - روانشناسي
- - ازدواج
- - فلسفه ازدواج
- - ملاکهای انتخاب همسر
- - مراحل ازدواج
- - سایر موراد
- - خانواده
- - اخلاق و وظایف همسر داری
- - مهارتهای همسرداری
- - روابط دختر و پسر
- - سایر موراد
- - تربیت فرزند
- - مهارتهای فرزند پروری
- - مشکلات رفتاری فرزندان
- - سایر موراد
- - مهارتهای زندگی
- - خودشناسی
- - اعتماد به نفس
- - سایر موراد
- ساير موارد
- - ساير موارد
- تبادل نظر
- - تبادل نظر بين كاربران سايت
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 48 مهمان