با فرد نوروتیک یا روان رنجور چگونه برخورد کنیم ؟

#1
اگر در طی روز با افرادی که علایم نوروتیک از خود بروز می دهند و دچار فوبیا و اضطراب و ترس هستند برخورد کردیم چگونه با آنها برخورد کنیم؟ این سوالی است که ما سعی کردیم به آن پاسخ دهیم.

با فرد نوروتیک یا روان رنجور چگونه برخورد کنیم ؟

بیشتر مردم ممکن است زمانی به انجام رفتارهای نوروتیک (روان رنجوری) متهم شوند، اما برخی از مردم اختلالات نوروتیک از خود بروز میدهند که بر زندگی روزمره و طبیعی شان تاثیر میگذارد. اختلال نوروتیک واژه ای است که طیف گسترده ای از شرایطی را توصیف میکند که موجب میشود فرد قادر نباشد با وضعیت یا محیط مشخصی، سازگاری پیدا کند . افراد مبتلا به اختلال نوروتیک علائمی مانند اضطراب، افسردگی، فوبیای شدید و احساس نا امنی نشان میدهند. شناخت این اختلال کلید نحوه برخورد با فرد نوروتیک است.
دستور العمل
1- چگونه با فرد نوروتیک برخورد کنیم؟
پر تحمل و صبور باشید. به یاد داشته باشید که رفتار نوروتیک به احتمال زیاد مکانیسمی است که فرد برای مقابله با مشکل خیلی بزرگتری به کار میگیرد. بی صبری در مقابل فرد نوروتیک تنها باعث دعوا میشود و وضعیت را بدتر میکند.

2- بیش از حد انتقاد نکنید. در بسیاری از موارد فرد نوروتیک میداند رفتارش نوروتیک شده است اما نمیتواند آن را تغییر دهد. بسیاری از افراد نوروتیک از خود بسیار انتقاد میکنند بنابراین لازم نیست شما نیز این کار را انجام دهید.

3- به او فضا بدهید. اگر وارد بحث با فرد نوروتیک شدید، در شرایط شدت گرفتن بحث، مشاجره با او بی فایده است. در بسیاری از موارد، مشاجره از مسئله مهمتری در مورد او که ممکن است شما چیزی درباره آن ندانید، نشات گرفته است. پیش از این که در مورد این وضعیت با او صحبت کنید، صبر کنید تا او آرام شود. درباره مسائل با صدای آرام و لحن غیر توهین آمیز و ملایم صحبت کنید. برای مثال از ناسزا گفتن یا اشاره به عیوب شخصی فرد که منجر به دعوا میشود خودداری کنید. به جای این کار به دنبال سازشی باشید که هر دو طرف را راضی کند.

4- او را به کمک گرفتن تشویق کنید. بسیاری از افرادی که شخصیت نوروتیک دارند، به خاطر احساس شرمندگی، ترس، غرور یا اعتقاد به این که هیچ کسی آنها را درک نمیکند یا نمیتواند به آنها کمک کند، به دنبال کمک نیستند. اما واقعیت اینطور نیست. به افرادی که به دنبال کمک باشند، میتواند کمک کرد. روان درمانی یک شکل از درمان است که می‌تواند به این گونه افراد کمک کند که اختلال نوروتیک خود را درمان کنند. متخصص درمان‌شناسی، بیمار را به بحث درباره وضعیتی که موجب رفتار نوروتیک میشود، تشویق میکند. او با این درمان میتواند منشأ مشکل بیمار را پیدا کرده و استراتژیهایی برای غلبه بر این مشکل انتخاب کند .

منبع " http://wiki.5040.ir/fa/content/article/2312.html[img][/img]


ارسال پست

بازگشت به “روانشناسي”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 22 مهمان

cron