#2
سحر ناز عزیز سلام
جهت انتخاب بهترین روش ، لازم است شما مشاوره ی حضوری داشته باشید . این مشاوره را همکاران من در تمام مراکز بهداشتی شهر ها ( البته اگر ایران باشید ) انجام می دهند . برای این مشاوره اطلاعاتی مورد نیاز است از قبیل سن زوجین ، سابقه ی بارداری و تعداد فرزندان و ...، سابقه ی بیماری های داخلی و جراحی زوجین ، مدت زمانی که قصد بچه دار شدن ندارند و ....
برای خانم هایی که تازه ازدواج کرده اند و تا مدتی قصد بچه دار شدن ندارند ، روش پیشنهادی قرص ضد بارداری و پیشنهاد دوم کاندوم جهت مصرف مرد است .
برای مصرف قر ص لازم است که مطمئن باشید باردار نیستید . یک معاینه ی پستان و تیروئید و اندازه گیری فشار خون برایتان انجام شود . ناراحتی قلبی ، بیماری سیستم انعقادی ، بیماری کبدی ، مشکل تیروئید و پستان ، خون ریزی رحمی با علت ناشناخته و بیماری عروق مغزی نداشته باشید . ترجیحا سیگاری نبوده و سنتان زیر 35 سال باشد . دچار میگرن نبوده و سابقه ی افسردگی نداشته باشید . در عین حال بایستی حواستان جمع بوده و قرص ها را سر ساعت استفاده کنید . قرص های ترکیبی ( مانند ال دی و ... ) از روش هایی هستند که کمترین درصد شکست را دارندبه خصوص زمانی که به موقع مصرف شوند .(0.1 تا 0.3 درصد زن در سال ). در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتر در این زمینه دارید ، بپرسید تا پاسخ دهم .
در پناه امام عصر آرام و موفق باشید.
 کارشناس مامایی

#4
سحرناز عزیز سلام
به نکات زیر توجه کنید .
1. قبل از انتخاب قرص بایستی معاینات و بررسی هایی که برایتان گفتم ، انجام شود . اگر هیچ مشکلی نبود شما می توانید قرص را به عنوان روش پیشگیری از بارداری استفاده کنید .
2. هر 6 ماه بایستی فشارخونتان چک شده و سالی یک بار معاینه پستان و تیروئید و تست پاپ اسمیر را انجام دهید .
3. یک ماه اول مصرف قرص ، از یک روش دیگر مانند روش طبیعی یا کاندوم استفاده کنید تا اثرپذیری قرص تثبیت شود .
4. عوارض جانبی قرص در افراد مختلف متفاوت است .
5. بعد از 3 ماه ممکن است بدن با عوارض جانبی شایع ، سازگار شود .
6. عوارض جانبی قرص عبارتند از
عوارض شايع : افزايش وزن ، لكه بيني و خونريزي بين قاعدگي ها ، حساسيت سینه ها، سردرد هاي خفيف ، تهوع
عوارض غير شايع : تغيير خلق وخوي ، لكه هاي رنگي در پوست صورت ، شك به بروز سرطان پستان ، بروز سرطان دهانه رحم ، بروز تومورهاي خوش خيم و بد خيم كبدي ، لخته شدن خون در وريدها به ويژه در افراد سيگاري و مبتلا به اختلالات انعقادي خون ، سكته هاي قلبي ، سكته هاي مغزي ، فشار خون بالا ، احتمال بروز خونريزي هاي نامنظم رحمي ، قطع قاعدگی .
7. در صورت انتخاب قرص ، روش مصرف آن را به طور کامل بیاموزید .
8. به هر صورت قرص از روش هایی است که اگر با هوشیاری مصرف شود ، درصد شکست پایینی خواهد داشت .
در پناه امام عصر آرام و موفق باشید.
 کارشناس مامایی
ارسال پست

بازگشت به “انواع قرص های جلوگیری از باردای ”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 11 مهمان

cron