مرگ داخل رحمی

#1
سلام و با تشکر از شما .
من 32 ساله هستم و حدود یک ماه پیش جنین 21 هفته خودم رو در اولین بارداریم از دست دادم . تا هفته 20 بارداری هیچ مشکلی نداشتم و تمام آزمایشهاو سنوگرافی هایی که انجام داده بودم همه چیز رو نرمال گزارش میکردند . در هفته ی 21 متوجه کاهش حرکات جنینم شدم که به پزشک مراجعه کردم و نگرانی من رو بی مورد دونستند و گفتند که معمولا در بارداری اول تا هفته 22 مادر حتی متوجه حرکات جنین نمی شه (در حالیکه من حرکت های جنینم رو از هفته 17خیلی راحت تشخیص می دادم ) چند روز بعد متوجه شدم که جنینم اصلا حرکت نمی کنه . باز به پزشک مراجعه کردم که اینبار صدای قلب جنین توسط پزشک شنیده نشد و برام سنوگرافی درخواست کرد که متاسفانه به من گفتند جنینم دچار مرگ داخل رحمی شده . پزشک خودم و پزشک شیفت بیمارستان بعد از مشاهده پرونده ام هیچ توضیحی درباره علت مرگ نداشتند و همه چیز رو نرمال توصیف می کردند . هیچ گونه ناهنجاری مادرزادی وابنورمالیتی ماژور هم در جنین مشاهده نشد . وزن جنین 600گرم بود و ماما و پرستار به من گفتند که از نظر رشد جنین به نظر در حدود 6 ماه به نظر می آمده است . پزشک من توصیه کرده آزمایش ژنتیک انجام بدیم ولی پزشک دیگری که مراجعه کردم میگفت با توجه به اینکه با همسرم فامیل نیستیم و سابقه بیماری های ژنتیک هم در خانواده ها وجود نداشته آزمایش ژنتیک کمکی به ما نمی کنه . حالا من چند سوال داشتم :
1- به نظر شما من باید آزمایش ژنتیک روانجام بدم؟
2- آیا امکان داره من و همسرم ازنظر ژنتیکی مشکلی نداشته باشیم اما فرزندمان مشکل ژنتیکی داشته باشه ؟
3- آیا آزمایش ژنتیک در طول دوره بارداری و بر روی خود جنین انجام میشه و اگر انجام میشه آیا مشکلی برای جنین ایجاد نمی کنه ؟


#2
دوست عزيز متاسفانه گاهي مرگ داخل رحمي كانلا بدون علت اتفاق مي افتد !و معمولا در اين موارد جنين دفع شده را براي پاتولوژي ارسال مي كنند ! آيا شما اقدامات خاصي روي جنين دفع شده انجام داده ايد !و اينكه مي گوييد هيچ ابنورماليتي نداشت صرفا بر اساس ظاهر است ؟
كارشناس مامايي فيروز

#3
با سلام و تشکر. متاسفانه در شهر ما امکان پاتولوژی جنین وجود نداشت . ابنورمالیتی جنین در دو سنوی آخر که تشخیص iufdداده شد منفی گزارش شده بود و در برگه خلاصه پرونده ای که بیمارستان به من داده نقایص مادرزادی را منفی اعلام کرده است.( لابد بر اساس ظاهر ) .

#5
سلام
دوست عزیزم! چنانچه تشخیصی قابل گذاشتن می بود باید توسط متخصص بالینی شما که مستقیم بر شرایط شما و نیز جواب آزمایشات و ... اشراف دارند گذاشته می شد و اگر از این طریق حاصل نشده مسلماً گذاشتن هر تشخیص دیگری غیر علمی خواهد بود.(و البته همانطور که پیشتر عرض کردم یک علت آن، بدون علت بودنش است و یا لااقل علم نتوانسته تا امروز علت تمامی آنها را بیابد.)
كارشناس مامايي فيروز

#6
با سلام
از پاسخ شما متشکرم اما نگرانی من بیشتر برای اقدام برای بارداری مجدد می باشد . اگه به سوال های من جواب بدید آرامش بیشتری پیدا می کنم:
1- به نظر شما من باید آزمایش ژنتیک روانجام بدم؟
2- آیا امکان داره من و همسرم ازنظر ژنتیکی مشکلی نداشته باشیم اما فرزندمان مشکل ژنتیکی داشته باشه ؟
3- آیا آزمایش ژنتیک در طول دوره بارداری و بر روی خود جنین انجام میشه و اگر انجام میشه آیا مشکلی برای جنین ایجاد نمی کنه ؟
4- آیا آزمایش های خاصی در دوران بارداری برای اطلاع از سلامتی جنین وجود دارد ؟
با تشکر

#7
سلام
دوست عزیزم! بله از نظر علمی این امکان وجود دارد که مادر و پدر از لحاظ ظاهری سلامت باشند اما حاوی ژنهای معیوب بوده باشند. آزمیاشهای ژنتیک هم پیش از بارداری برای مادر و پدر آینده قابل انجام هست البته به درخواست متخصص شما و نیز انتخاب متخصص ژنتیک.
در دوران بارداری هم آزمایش و سونوهای غربالگری جنین قابل انجام است که سلامت جنین و درصد احتمال ابتلا به برخی سندرمهای ژنتیکی را می سنجند.
آخرین ويرايش توسط 1 on KarshenaseMamaee, ويرايش شده در 0.
كارشناس مامايي فيروز

#8
کارشناس عزیز سلام .
من دیروز به پزشک مراجعه کردم که می گفت به آزمایش ژنتیک پیش از بارداری احتیاج ندارم و در حین بارداری باید آزمایشهایی رو انجام بدم . برام فولیک اسید 5 میلی گرمی تجویز کرد ولی من هنوز نگرانم که در بارداری بعدی مشکلی برام پیش بیاد . میشه بگید چه نوع آزمایشهایی بهم کمک میکنه که از سلامت جنین آگاه بشیم و آیا واقعا به آزمایش ژنتیک احتیاجی نیست ؟ خیلی خیلی متشکرم
ارسال پست

بازگشت به “فوت جنین ( بعد از هفته 20 بارداری ) ”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 7 مهمان

cron