پستتوسط ام البنین » چهار شنبه 10 بهمن 1397, 5:17 am
با سلام ووقت بخیر .38 سالمه شهریور ماه ناخواسته باردار شدم .دخترم 19 ماهه وشیرخوار بود به محض اطلاع از بارداری در دو ماهگی بارداریم دخترم را از شیر گرفتم . در هشت هفتگی 31 مهر متوجه شدم جنین در 9 هفتگی رشدش متوقف شده .سه هفته منتظر ماندم تا سقط شود به گفته ماماهای بیمارستان، اما سقط طبیعی اتفاق نیفتاد حتی هیچ خونریزی هم نداشتم . تا اینکه از قرص میزو استفاده کردم یکی زیر زبانی ویکی وازینال تااینکه سقط شد . بعد از سقط رفتم سونو وبقایا به اندازه 19 سی سی داشتم .بازهم میزو استفاده کردم وبقایا دفع شد . بعد از آن دو بار سونو رفتم که نتیجه اش ازبین رفتن کیستهای متعدد بعد از سقط ووجود فیبروم به اندازه 6سیسی می باشد مشکل حاد من اینست که دراین سه ماه خونریزی شدید دارم وقطع نمی شود واینکه بعضی وقتها غذاهایی که می خورم برایم ضرر می کند .از ال دی هم استفاده کرم تاثیری نداشت .ازمایش بتا دادم بالای هزار بود .وامروز هم قرار است سونوی وازینال بدهم .اگر خونریزیم قطع نشه باید چه کنم .خسته شدم از بی حالی وسرگیجه وغیره .البته تقویتی قرص آهن دادن که استفاده می کنم .خواهش می کنم جواب بدید .پیش متخصص هم چند بار رفتم وفقط قرصهای تقویتی ویک بسته مفنامیک وقرص جوشان برای کمبود کلسیم دادند .شبها دستهام موقع خواب بی حس میشه ودیگه اینکه شیرم هم هنوز کامل خشک نشده . ببخشید سرتونو درد می ارم ..ممنون میشم راهنماییم کنید .