زمان پریودی بعد از سقط خودبخودی کی هست؟

مدیران انجمن: KarshenaseMamaee, golenarges

نمایه کاربر
sarabooda82
عضو جدید
عضو جدید
پست: 14
تاریخ عضویت: دو شنبه 16 آذر 1388, 7:00 am
تماس:

پستتوسط sarabooda82 » چهار شنبه 26 اسفند 1388, 7:23 am

با سلام کاشکی قبل از عید به من جواب میدادید .منتظرم .با تشکر

نمایه کاربر
KarshenaseMamaee
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 13279
تاریخ عضویت: یک شنبه 5 مهر 1388, 6:00 am
تماس:

پستتوسط KarshenaseMamaee » چهار شنبه 26 اسفند 1388, 9:32 am

سلام
عزیزم تازه 26 اسفنده! کو تا عید؟ معلومه که شما دوست عزیزتا پیش از عید جوابتون رو می گیرید...
این هم جواب شما دوست عزیز! امیدوارم که سردرگمی که داشتید برطرف بشه:
زمان لازم برای رسیدن به اولین سطح طبیعی HCG بعد از تخلیه ی مول، به طور متوسط حدود 9 هفته است. در کل به بیماران توصیه می شود در تمام مدت پیگیری HCG از روش موثری برای جلوگیری استفاده کنند.
باید از به کار بردن IUDتا زمانی که HCG بیمار طبیعی نشده، خودداری شود؛ چراکه خطر بالقوه ی سوراخ شدن رحم وجود دارد.
که در این مدت باید سعی کنید به بدنتون استراحت بدید و استرس و نگرانی رو از خودتون دور کنید.

اما دوست عزیزم مدت زمان پیش گیری از بارداری نیز بستگی به این نکته دارد که آیا در ادامه ی مول، حالتی از " نئوپلازی تروفوبلاستیک حاملگی " نیز رخ داده یا خیر. که تشخیص آن را پزشک شما داده است... اختلافی هم که در 6 ماه و 1 سال متوجه شدید به این دلیل است. آیا حاملگی شما یک حاملگی مولار ساده بوده و یا به شما گفته شده که تبدیل به نئوپلازی نیز شده است؟

یعنی چنانچه مشکل فقط یک حاملگی مولار تنها بوده باشد، پیگیری و نظارت حداقل 6 ماه ضرورت دارد.
و در صورت نئوپلازی تروفوبلاستیک حاملگی: 1 سال و در موارد متاستاز داده شده: 2 سال می باشد.

بعد از قطع قرص های پیشگیری هم می توانید بالافاصله اقدام کنید، فقط احتمال دارد که چند ماه اول بعد از قطع این روش هورمونی به علت بی نظمی احتمالی ایجاد شده در قاعدگی، تا داشتن سیکل های منظم، کمی منتظر بارداری بمانید. اما اقدام بدون فاصله هیچ منعی نداره...
در پناه خدا و با آروزی سلامتی روزافزون...
كارشناس مامايي فيروز

نمایه کاربر
sarabooda82
عضو جدید
عضو جدید
پست: 14
تاریخ عضویت: دو شنبه 16 آذر 1388, 7:00 am
تماس:

پستتوسط sarabooda82 » چهار شنبه 26 اسفند 1388, 10:36 am

ببخشید از اینکه باز مزاحم میشم .منظور از نئوپلازی تروفوبلاستیک حاملگی یعنی اینکه سطح بتا بالا برود .من در تمام مدت ازمایش بتام یکسان بود .. اینکه بعضی ها می گویند که بلافاصله بعد از قرص باردار بشید احتمال دوقلوزایی بالا میرود .ایا درست هست و در موردنئوپلازی تروفوبلاستیک حاملگی توضیح دهید.ممنون میشوم

نمایه کاربر
sarabooda82
عضو جدید
عضو جدید
پست: 14
تاریخ عضویت: دو شنبه 16 آذر 1388, 7:00 am
تماس:

پستتوسط sarabooda82 » چهار شنبه 26 اسفند 1388, 10:55 am

در ضمن هیچ یک از دکترها به من نگفتند که بارداریم تبدیل به نئوپلازی تروفوبلاستیک حاملگی شده است.ولی باز بعضی از انها اصرار به یک سال جلوگیری دارند .یکی از انها گفت شاید سلولها هنوز در بدنت مانده باشد.و من سونو و ازمایش خون دادم هیچ مشکلی خدا رو شکر نداشتم.پس علت چیست و من اگه بعد از 6 ماه اقدام کنم.به نظر شما مشکلی نخواهم داشت .چون تا الان یک حاملگی مولار بوده همین.امیدوارم سال خوب توام با سلامتی و دل خوش همراه با خوانوادهتان داشته باشید .با تشکر

نمایه کاربر
KarshenaseMamaee
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 13279
تاریخ عضویت: یک شنبه 5 مهر 1388, 6:00 am
تماس:

پستتوسط KarshenaseMamaee » پنج شنبه 27 اسفند 1388, 11:23 am

سلام دوباره به شما دوست عزیز
تصور می کنم این اطلاعات پاسخگوی شما باشند:
"به طور كلي، سلول هاي غير طبيعي در حدود 2 درصد از زناني كه حاملي مولار نسبي دارند و 10 درصد زنان با حاملگي مولار كامل، پس از آن كه بافت برداشته مي شود، همچنان باقي مي مانند. اين پديده بيماري تروپوبلاستي آبستني مزمنgestational trophoblastic ناميده مي شود. اگر چنين چيزي براي شما رخ دهد، بايد تحت شيمي درماني با يك يا چند داروي ضد سرطان قرار بگيريد؛ همچنين آزمايش هاي ديگري از قبيل اسكن CAT يا MRI جهت كسب اطمينان از عدم گسترش بيماري به جاهاي ديگر غير از رحم، گرفته خواهد شد.
با درمان سريع و متناسب، تقريباٌ 100 درصد موارد اين بيماري وقتي هنوز از رحم به جاهاي ديگر بدن گسترش نيافته است، قابل درمان خواهد بود. حتي در موارد نادري كه سلول‌هاي غير طبيعي به اندام هاي ديگر گسترش يافته اند، 80 تا 90 درصد از موارد را مي‌توان درمان نمود. پس از آن كه به بهبودي كامل رسيديد، لازم است كه hCG به مدت يك سال به طور منظم تحت كنترل باشد و احتمالاً آزمايش هايي ديگر نيز انجام شود "
مطالعه ی متن کامل بالا در لینک زیر کمک بیشتری به شما دوست عزیزم می کند:
http://www.roham.ws/web/ftopict-10247.html#32835
ساراجان! کتب علمی می گویند که: اگر حاملگی مولار تنها به اثبات رسیده و سطح hCG هم نرمال است، از نظر علمی 6 ماه پیشگیری کافی ست اما به هر حال هر متخصصی نظری متفاوت دارد که تصمیم رو باید به متخصصی که برای بارداری بعدی قصد دارید تحت نظرشون باشید، بسپارید.
در ضمن به دنبال قرص های پیشگیری از بارداری چنین عوارضی ذکر نشده است.
در پناه خدا و با آروزی سالی شاد و پر بار برای شما دوست عزیزم
كارشناس مامايي فيروز

نمایه کاربر
atena63
عضو جدید
عضو جدید
پست: 60
تاریخ عضویت: جمعه 4 دی 1388, 7:00 am
تماس:

پستتوسط atena63 » جمعه 17 اردیبهشت 1389, 10:27 pm

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کارشناس محترم
من از ایران برگشتم و حالم هم خیلی بهتر شده اواخر هفته شانزدهم هستم و خیلی خدا رو سپاسکذارم بابت همه چی سه هفته پیش که رفتم سونو گفت حال نی نی خوبه و کیست هم خیلی کوچک شده شاید در حد سه سانت و از این بابت خیلی خوشحالم و بی نهایت از خالق منان سپاسگذار
راستی من علاقه شدیدی به خوردن نوشابه پیدا کردم و نگرانم که برای نی نی مشکلی پیش بیاره

نمایه کاربر
KarshenaseMamaee
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 13279
تاریخ عضویت: یک شنبه 5 مهر 1388, 6:00 am
تماس:

پستتوسط KarshenaseMamaee » شنبه 18 اردیبهشت 1389, 12:01 pm

سلام
آتنا جان به فکرتون بودم.دوست داشتم از حال شخودتون و نی نی با خبر شوم.
به هر حال خوشحالم که جفتتون سالم و سلامت هستید.
دوست عزیزم اگر مایلید که نوشابه بخورید اون رو از رژیمتون حذف نکنید اما هم از جهت قند و هم کافئین آن مراقب باشید.
یعنی سعی کنید در روزی که نوشابه مصرف می کنید مواد قندی مصنوعی و کافئینی( چای، قهوه، شکلات و...) رو محدود تر کنید.
شما و نی نی تون رو به خدا می سپارم.
كارشناس مامايي فيروز

نمایه کاربر
rezbd
عضو جدید
عضو جدید
پست: 1
تاریخ عضویت: شنبه 10 مهر 1389, 6:00 am
تماس:

پستتوسط rezbd » شنبه 10 مهر 1389, 10:22 am

atena63 نوشته شده:سلام



من تو کشور کویت هستم. اینجا هم مثل ایران بعد از بارداری میرن مرکز بهداشت و پرونده تشکیل میدن و تو هر ماه یک بار دکتر ویزیتشون میکنه و برای زایمان هم میرن مستشفی ولاده(زایشگاه) که امکاناتش عالیه
سلام خسته نباشید
خواهش می کنم سریع به من جواب بدین
من 26 مرداد یه سقط داشتم یعنی تو هفته پنجم بارداری ، بعد از سقط یه سونو انجام دادم که نشون داد اثری از جنین باقی نمونده ولی تا امروز که تقریبا 40 روز گذشته هنوز پریود نشدم. با وجود اینکه بعد از سقط همیشه جلوگیری می کردم.

نمایه کاربر
KarshenaseMamaee
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 13279
تاریخ عضویت: یک شنبه 5 مهر 1388, 6:00 am
تماس:

پستتوسط KarshenaseMamaee » شنبه 10 مهر 1389, 8:27 pm

سلام
دوست عزیز! گاهی اوقات با گذشت 4 هفته از سقط اولین قاعدگی رخ می دهد اما گاهی به طور طبیعی برای افراد این اتفاق دیر تر می افتد. اما به هر حال در صورت ادامه ی تعویق مراجعه ی بالینی داشته باشید.
كارشناس مامايي فيروز

نمایه کاربر
ma1360
عضو جدید
عضو جدید
پست: 1
تاریخ عضویت: شنبه 28 آبان 1390, 7:00 am
تماس:

پستتوسط ma1360 » یک شنبه 29 آبان 1390, 1:19 am

سلام من 12روز خونریزی داشتم ویکدفعه درد خیلی شدیدی زیر شکمم حس کردم با خونریزی شدید و2تا جسم عجیب وغریب از رحمم افتاد خودم فکر میکنم بچه است ولی سونوگرافی میگه ضخامت رحمت کمه باردار نبودی من خیلی دلم میخواد بدونم چی بودن ولی دکتر جواب درست بهم نداد میشه لطفا راهنمایی کنید؟ ممنون میشم :?:

نمایه کاربر
KarshenaseMamaee
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 13279
تاریخ عضویت: یک شنبه 5 مهر 1388, 6:00 am
تماس:

پستتوسط KarshenaseMamaee » یک شنبه 29 آبان 1390, 12:58 pm

سلام
دوست عزیزم ممکن است خونریزی شما در این سیکل زیاد بوده باشد(به هر دلیلی) و بنابراین دفع لخته های بزرگ داشته اید و لزماً چیزی که دیده باشید نباید شما را مشکوک به بارداری کرده باشد.
البته به هر حال تشخیص الان که از آن زمان گذشته غیر ممکن است چراکه لاقل بهتر بود رد صورت مشکوک بودن همان زمان آزمایش بتا می دادید.
كارشناس مامايي فيروز

Saraasadi70
عضو جدید
عضو جدید
پست: 3
تاریخ عضویت: پنج شنبه 24 اسفند 1396, 11:37 am
تماس:

Re: زمان پریودی بعد از سقط خودبخودی کی هست؟

پستتوسط Saraasadi70 » پنج شنبه 2 فروردین 1397, 11:14 pm

سلام خسته نباشيد من پريودهاي منظم داشتم و ماه بهمن متوجه شدم باردارم تو هفته پنج بودم كه بعد چندوقت لك ديدم و سقط شد دكتر بعدش گفت بقاياي نمونده اما تا الان پريود نشدم يعني ١ماه٣روزه گذشته البته كلا نزديكي بدون جلوگيري داشتم هفته قبل بي بي زدم منفي شد چرا هنوز پريود نشدم يعني باردارم؟ پس چرا بي بي منفي شد هفته پيش و اينگه يكم خيلي كم درد سينه دارم و ترشح اما اون ماه كه باردارشدم خيلي از علايم ها بود الانم چون عيده دكتر نيست خواهش دارم جواب بنده رو زود بگين ممنون

نمایه کاربر
KarshenaseMamaee
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 13279
تاریخ عضویت: یک شنبه 5 مهر 1388, 6:00 am
تماس:

Re: زمان پریودی بعد از سقط خودبخودی کی هست؟

پستتوسط KarshenaseMamaee » یک شنبه 5 فروردین 1397, 1:26 pm

سلام عزیزم
شاید بی بی چک زود بوده چون معلوم نیست اولین تخمک گذاری بعد سقط تون کی بوده
كارشناس مامايي فيروز

Dianadm
عضو جدید
عضو جدید
پست: 1
تاریخ عضویت: جمعه 11 خرداد 1397, 6:36 am
تماس:

Re: زمان پریودی بعد از سقط با قرص

پستتوسط Dianadm » جمعه 11 خرداد 1397, 6:38 am

سلام خسته نباشید من اول برج 2 سقط 5 هفته داشتم با قرص البته . تا 10 روز خونریزی داشتم بعدم لکه بینی اول برج 3 هم پریود شدم کامل تو سونوم بقایا چیزی نمونده بود فقط ضخامت اندرومترم 6ونیم بود الان حدودا 10 روزه پریودم هنوز و خونریزی دارم ایا طبیعیه تا چند روز ممکنه طول بکشه ؟؟لطفا راهنماییم کنید خیلی نگرانم چرا خونریزیم قطع نمیشه

نمایه کاربر
KarshenaseMamaee
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 13279
تاریخ عضویت: یک شنبه 5 مهر 1388, 6:00 am
تماس:

Re: زمان پریودی بعد از سقط خودبخودی کی هست؟

پستتوسط KarshenaseMamaee » شنبه 12 خرداد 1397, 4:26 am

سلام عزیزم
اگر تا 10 روز تمام شد مشکلی نیست و می شود تا ماه بعد صبر کرد و در صورت غیر طبیعی بودن مراجعه کنید
اما اگر ادامه دار بود مراجعه داشته باشید تا با دارو کمک شود
قرص آهن هم مصرف می کنید؟
كارشناس مامايي فيروز


بازگشت به “حاملگی پوچ ”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان