ساک حاملگی و تیتر بتا

مدیران انجمن: KarshenaseMamaee, golenarges

نمایه کاربر
malikeh
عضو جدید
عضو جدید
پست: 14
تاریخ عضویت: چهار شنبه 2 اردیبهشت 1388, 6:00 am
تماس:

ساک حاملگی و تیتر بتا

پستتوسط malikeh » چهار شنبه 2 اردیبهشت 1388, 12:44 pm

سلام
من تازه عضو سایت شدم.2 سال پیش حاملگی خارج از رحم داشتم که علارغم پیگیریها و سونو های متعدد به موقع تشخیص داده نشد و خدا رحم کرد که جونم را از دست ندادم و کارم به عمل اورزانسی کشید که لوله رحم پاره شده بود و ....!!
بعد از 2 سال قصد بارداری داشتم. اما انگار این بار هم قراره با مشکل روبرو بشم. قضیه از این قراره که:
28 اسفند 87 آخرین پریود من بود و چند روز پیش به محض تاخیر در پریود (35 روز بعد از آخرین پریود ) رفتم آزمایش بتا دادم. که عدد آن 16 بود و در برگه نوشته بود بالای 5 مثبت است. همان روز رفتم دکتر زنان سونو دادم که دکتر گفت ساک حاملگی دیده میشه اما عدد بتا پایین است!! و باید یه هفته دیگه آزمایش و سونو بدی تا ببینیم پیشرفت داشته یا نه؟؟و اگه هفته7 قلب رویت بشه خیالت راحت میشه.
بعد از کلی استرس و اضطراب یه مقدار خیالم راحت شد که حداقل حاملگی خارج از رحم نیست.اما نگرانی دیگری به سراغم آمده. فکر میکنم عدد تیتر آزمایش بتا متناسب با سن حاملگی که هفته 4 است نیست و شاید حاملگی پوچ باشه که به زودی سقط میشه و شاید کورتاز!!
آزمایش بتا بعد از دیدن ساک حاملگی باید چند باشه؟ البته میدانم که این بسته به کیت مورد استفاده در هر آزمایشگاه داره.
ببخشد توضیحاتم زیاد شد!!نمیدونید چقدر دلشوره و اضطراب دارم . منتظر راهنماییتان هستم.

نمایه کاربر
malikeh
عضو جدید
عضو جدید
پست: 14
تاریخ عضویت: چهار شنبه 2 اردیبهشت 1388, 6:00 am
تماس:

پستتوسط malikeh » چهار شنبه 2 اردیبهشت 1388, 3:24 pm

البته لازم به توضیح است که موضوع دیگری که موجب نگرانی بیشتر من شده است، این که رابطه ما در روز 17 دوره ماهانه من(14 فروردین) و رابطه بعدی در (20 فروردین ) بوده است که تخمین زدن زمان لقاح را میتواند بهتر مشخص کند.اگر لقاح در فاصله روزهای 13 تا 15 فروردین انجام شده باشد قاعدتا در روز آزمایش بتا که انجام دادم باید 17 تا 19 روز از زمان لقاح گذشته باشد .پس آیا منطقی است که بگوییم انتظار تیتر بالاتری از بتا را باید داشته باشیم؟؟
آیا امکان دارد لقاح در 20 فروردین ( 23 سیکل ماهانه) !!!! اتفاق افتاده باشد???

نمایه کاربر
golenarges
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 257
تاریخ عضویت: دو شنبه 24 فروردین 1388, 6:00 am
محل اقامت: تهران
تماس:

پستتوسط golenarges » چهار شنبه 2 اردیبهشت 1388, 5:54 pm

سلام
با توجه به سابقه بارداری خارج از رحم ، نگرانی شما به جاست . بااین وجود ، آرامش در بارداری از مهم ترین هاست .
زمانی که ساگ حاملگی مشهود است ، بایستی میزان B-HCG حدود 1000(میلی یونیت در میلی لیتر) باشد .
با سونو گرافی واژینال هفته 6 و سونو گرافی از روی شکم هفته 7 ، فعالیت قلب جنین تایید می شود .
طبق نظر پزشکتان باید مجددا آزمایش و سونو گرافی را تکرار کنید.
با توجه به مشاهده ی ساک حاملگی ،احتمال لقاح در 20 فروردین منتفی است .
سونو گرافی شما واژینال بوده یا شکمی ؟
در پناه امام عصر آرام و موفق باشید.
 کارشناس مامایی

نمایه کاربر
malikeh
عضو جدید
عضو جدید
پست: 14
تاریخ عضویت: چهار شنبه 2 اردیبهشت 1388, 6:00 am
تماس:

پستتوسط malikeh » چهار شنبه 2 اردیبهشت 1388, 7:18 pm

سلام وخیلی ممنون از راهنمایی شما
سونو من شکمی بود و اندازه ساک تقریبا 2.5 میلی متر ثبت شده.
می خوام آرامش داشته باشم ولی نمی دونم چرا نمیشه!!
احساس می کنم با توجه به توضیحات شما نباید منتظر تغییر خاصی در وضعیتم باشم.لطفا اگه توضیح بیشتری در رابطه با وضعیت من دارید نظر خودتون را برام برام ثبت کنید.منتظر می مانم. :cry:

نمایه کاربر
golenarges
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 257
تاریخ عضویت: دو شنبه 24 فروردین 1388, 6:00 am
محل اقامت: تهران
تماس:

پستتوسط golenarges » چهار شنبه 2 اردیبهشت 1388, 7:45 pm

سلام عزیزم
شما الان 5 هفته را پشت سر گذاشتی . یعنی بر اساس اولین روز آخرین قاعدگی ، 5 هفته و 1 روز داری. همان طور که پزشک گفته ، میزان بتا نسبت به زمان دیدن ساک پایین بوده .
نگرانیتان را کاملا درک می کنم اما واقعیت اینه که تا زمان نتیجه سونو و آزمایش مجدد نمیشه نظری داد. با وجود این من توصیه می کنم تر جیحا سونو گرافی را تحت نظر سونو لوژیست و آزمایشتان را هم در یک آزمایشگاه معتبر،انجام دهید .
نتیجه را خبر دهید.
در پناه امام عصر آرام و موفق باشید.

 کارشناس مامایی

نمایه کاربر
malikeh
عضو جدید
عضو جدید
پست: 14
تاریخ عضویت: چهار شنبه 2 اردیبهشت 1388, 6:00 am
تماس:

پستتوسط malikeh » پنج شنبه 3 اردیبهشت 1388, 3:22 pm

مجددا سلام. هر وقت حوصله کردید نوشته منو بخونید و راهنمایی کنید.

همان طور که در پست قبلی مختصری از شرح وضعیت خودم را نوشتم که انتظار می رفت با یک حاملگی طبیعی روبرو نباشم.
امروز صبح دچار خونریزی شدم که نشان از پایان حاملگی و سقط داشت. در بین خونریزی بقایای حاملگی دفع شد که با توجه به تجربه قبلی که داشتم بلافاصله به دکتر مراجعه کردم و خواستم که یک آزمایش برای بررسی نمونه دفع شده بنویسد و به آزمایشگاه پاتولوزی بردم.
خونریزی در ساعات اولیه زیاد بود اما الان خیلی کمتر شده است.چند سوال دارم که امیدوارم همچون همیشه مرا راهنمایی کنید:
1-آیا در یک سقط 5 هفته ای ممکن است چیزی در رحم بماند و اگر این طور باشد با سونو معمولی قابل تشخیص است؟
2-پس از سقط چه آزمایشاتی لازم است؟ آیا اگر حاملگی پوچ باشد در بررسی پاتولوزی مشخص می شود؟
3- در حاملگی قبلی من که خارج از رحم بود بررسی های سونو وازینال نتوانست این مساله را تشخیص دهد و توضیح بیشتر اینکه من با مورد استثنایی روبرو شده بودم که کار تشخیص صحیح را مشکل کرده بود. اولین سونو شکمی من پس از مثبت شدن بتا در هفته 8 انجام گرفت که دکتر بلافاصله گفت که این جنین نیست و باید کورتاز شود. و گفت در بیمارستان مهراد هم سونو مجدد بده که سونو شکمی دادم و در توضیحات سونو اشاره به مول شده بود و دکترم پس از دیدن نتیجه گفت برای کورتاز اقدام کنم. اما متاسفانه چون تجربه اولم بود و میخواستم با هزینه کمتر یک دکتر حاذق پیدا کنم که در این فاصله 3-4 روز بعد دچار خونریزی شدم که توام با درد شدید بود که شبانه به بخش زنان بیمارستان( ...) مراجعه کردم و متاسفانه زمانی که رسیدم درد به دلیل مصرف مسکن آرام شده بود (که بعدا فهمیدم سقط انجام شده و آن درد شدید قبل از سقط تمام شده بود) و خونریزی هم قطع شده بود و از نظر پرستاربا دیدن شرایط خوب ظاهری من مساله خاصی نبود و گفت برو اگر شرایط بدتر شد دوباره بیا!!!!! دقیقا وقتی رسیدم خانه بقایای حاملگی که تقریبا به انازازه 2 بند انگشت بود و رگ خونی قطوری شبیه بند ناف نوزاد به آن متصل بود ، دفع شد.
همان لحظه با بخش زنان بیمارستان .... تماس گرفتم و گفتم آیا نیاز به نگهداری نمونه دفع شده است یا نه ؟ که متاسفانه گفتند نیاز نیست!!!
اما نمیدونستم آن ساعت از شب با این نمونه چه کار کنم و دور نینداختم. اما روز بعد به دلیل شرایط نا مناسب نگداری دیگر نمونه ارزش آزمایش را از دست داد.
پس از آن تیتر آزمایش بتا هنوز مثبت بود و سونو وازینال هم چیزی نشان نمیداد که دکترم گفت یک کورتاز تشخیصی انجام بده و پس از کورتاز با توجه به اینکه اثری از بقایای حاملگی در رحم نبود اما تیتر بتا کمی پایین آمده بود و از 450 قبل از کورتازبه 240 رسیده بود که دکتر گفت این خودش کم کم میاد پایین!!1
2 هفته پس از کورتاز با درد شدید شکم و در حالت نیمه بیهوشی بهصورت اورزانسی به اتاق عمل رفتم که پس از عمل ، حاملگی خارج از رحم تایید شد.البته هنوز جواب این سوال را دکتر ها ندادند که آن چیزی که در رحم شکل گرفته بود چه بود. اگران نمونه سقط شده آزمایش میشد جواب این سوال خیلی از ابهامات را مشخص میکرد.
ببخشید که توضیحاتم خیلی زیاد شد اما نگرانم که این بار هم داستان قبلی تکرار شود و علارغم دیدن ساک حاملگی در سونو و حالا هم دفع بقایای حاملگی، بازم هم چیزی بی سر و صدا در تنها لوله رحمم جا خوش کرده باشد.
لطفا راهنمایی کنید.یک دنیا ممنون از این که برای خواندن این پست وقت گذاشتید

نمایه کاربر
golenarges
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 257
تاریخ عضویت: دو شنبه 24 فروردین 1388, 6:00 am
محل اقامت: تهران
تماس:

پستتوسط golenarges » پنج شنبه 3 اردیبهشت 1388, 11:23 pm

سلام عزیزم
شرح حالت را به طور کامل خواندم .همدلی من را در این مورد بپذیر اما بیشتر نگران بودم که در این وضعیت برزخ ، مدت زمانی را بخواهید با نگرانی طی کنید و عاقبت همین نتیجه را بگیرید . در واقع مشخصات بارداری شما به یک سقط قریب الوقوع شبیه بود مگر این که خطای آزمایشگاه ، سونو و ...باشد . طبق گفته ی خودتان و این که در بارداری اول تشخیص مول داده شده ، بایستی نمونه برای پاتولوژی فرستاده می شد.
اما سئوالات شما : در سقط تا هفته 8 بارداری، معمولا همه ی محتویات دفع می شود با وجود این ،عدم دفع محصولات حاملگی معمولا با سونو گرافی شکمی قابل تشخیص است .به خصوص اگر شدت خون ریزی کم نشود و یا بیشتر از 10 روز ادامه پیدا کند ، حتما باید از این جهت بررسی شود.
با توجه به این که شما دو بار حاملگی ناموفق داشته اید ، حتما بایستی برای بارداری بعدی ، بررسی های کاملی را تحت نظر متخصص زنان انجام دهید .این بررسی ها شامل : ارزیابی ژنتیکی زن و شوهر ، بررسی کامل ساختار رحم زن ، بررسی عفونت های دهانه ی رحم ، شمارش سلول های خونی به خصوص برای شمارش پلاکت ها و ازمایشات ایمونولوژیک( که نشان دهنده ی موادی است که آنتی بادی بر ضد سلولهای جفتی یا اسپرم ساخته و باعث سقط می شوند ) و بررسی محیط کار از جهت مواد محیطی که جزء عوامل سقط است و ...

بنا بر شواهد ، باردار ی شما پوچ بوده است . پاتولوژی نوع سلول و خوش خیم یا بدخیم بودن آن را تعیین می کند که احتمالا در مورد شما بخشی از سلو ل های جفت بدون هیچ گونه بدخیمی را گزارش خواهد کرد ( تفسیر بر عهده ی پزشک است ) .

و اما شرح حال گذشته ی شما : ببینید ! یک حالت نادری وجود دارد به نام حاملگی هترو توپیک که بارداری داخل رحمی و حاملگی خارج رحمی ، همراه با هم است . ( از آن استثناهایی که بیشتر در کتاب ها می خوانیم و کمتر می بینیم ) احتمالا در حاملگی پیشین شما دچار چنین حالتی شده بودید . اما در این بارداری با توجه به عدد بتا ، چنین امری بسیار بسیار بسیار بعید است . احتمالا پزشک برای شما سونو و بتای مجدد از جهت کاهش سطح آن در خواست خواهد کرد.
با وجود همه ی این صحبت ها ، نگرانی خود را حتما با پزشکتان در میان بگذارید و ما را نیز از نتیجه باخبر کنید.
آخرین ويرايش توسط 1 on golenarges, ويرايش شده در 0.
در پناه امام عصر آرام و موفق باشید.

 کارشناس مامایی

نمایه کاربر
malikeh
عضو جدید
عضو جدید
پست: 14
تاریخ عضویت: چهار شنبه 2 اردیبهشت 1388, 6:00 am
تماس:

پستتوسط malikeh » شنبه 5 اردیبهشت 1388, 8:34 am

سلام.بعداز توضیحات جامع و کاملی که برام نوشتید براتون پیغام تشکر فرستادم اما فکر می کنم ارسال نشده.مجددا صمیمانه ترین مراتب سپاسگذاری خودم را اعلام میکنم.
اجر شما نزد خداوند و حضرت ولی عصر (عج) محفوظ است.
نتایج بررسی های پزشکی خود را حتما بهتون خبر میدم.
موفق و موید باشید.

نمایه کاربر
malikeh
عضو جدید
عضو جدید
پست: 14
تاریخ عضویت: چهار شنبه 2 اردیبهشت 1388, 6:00 am
تماس:

پستتوسط malikeh » یک شنبه 6 اردیبهشت 1388, 7:48 am

سلام.یک سوال دیگه در رابطه با حاملگی خارج از رحم داشتم:
آیا در یک لقاح سالم در خارج از رحم جنین به معنی واقعی آنچه ما انتظار داریم میتواند رشد کند (تا هر مرحله ای که بارداری بتواند ادامه پیدا کند)؟
در بارداری اول من که خارج از رحم بود و تا زمان عمل اورژانسی حدود 3ماه به طول انجامید، پس از آزمایش پاتولوزی حاملگی خارج از رحم تایید شد . آیا جنین واقعی میتواند در لوله شکل بگیرد یا روند رشد به دلیل اینکه خارج از رحم است روال دیگری را طی میکند؟
متشکرم

نمایه کاربر
malikeh
عضو جدید
عضو جدید
پست: 14
تاریخ عضویت: چهار شنبه 2 اردیبهشت 1388, 6:00 am
تماس:

پستتوسط malikeh » یک شنبه 6 اردیبهشت 1388, 4:25 pm

مجددا سلام.یه سوال دیگه هم دارم:

من هنوز بعد از سقط به جز آزمایش پاتولوزی به دکتر زنان مراجعه نکردم و منتظرم جواب پاتولوزی(1 هفته دیگه) آماده بشه .البته فردا میرم یه تیتر بتا میدم .سوالم اینه که با توجه به اینکه من یکبار کورتاژ شدم و هم مورد عمل جراحی (حاملگی خارج رحم ) قرار گرفتم و احتمال چسبندگی لوله ها در این مواقع بیشتر میشه ،اگه مطمئن باشم که اینبار حاملگی" هترو توپیک "در کار نیست و حاملگی( هر چند احتمال پوچ بودن میرود) در رحم اتفاق افتاده است آیا میتوانم مطمئن باشم که لوله چپم دچار چسبندگی نیست؟ اصولا چسبندگی لوله را از چه طریقی تشخیص میدهند؟

نمایه کاربر
golenarges
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 257
تاریخ عضویت: دو شنبه 24 فروردین 1388, 6:00 am
محل اقامت: تهران
تماس:

پستتوسط golenarges » دو شنبه 7 اردیبهشت 1388, 3:41 am

سلام عزیزم
بله جنین رشد می کند اما قادر به ادامه ی حیات نیست . یعنی مکان مناسبی برای ادامه ی حیات ندارد. در عین این که رشد جنین در هر جایی غیر از رحم (تخمدان ، لوله ها ، داخل شکم ، گردن رحم ) به مادر نیز آسیب می زند ،در صورت تشخیص دیر هنگام موجب پارگی ناحیه شده ایجاد خون ریز ی داخلی می کند . مانند تجربه شخصی شما
در مورد رشد جنین به خبر زیر که در سال 1384 از خبرگزاری ایسنا به ثبت رسید توجه کنید :
(به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، در اين حاملگي نادر يک جنين به مدت 27 هفته در خارج از رحم مادر و در داخل شکم مادر رشد کرده بود که با تلاش متخصصان زنان و زايمان و تيم بي‌هوشي اين جنين از شکم مادر خارج شد.
دکتر ميربلوک متخصص زنان و زايمان در اين خصوص گفت: اين بيمار 24 ساله با سابقه نازايي 7 ساله در يکي از شهرستانهاي گيلان تحت درمان نازايي قرار گفته و باردار شده بود اما به دنبال لکه بيني و سونوگرافي به دليل احتمال بقاياي جنين تحت عمل جراحي کورتاژ قرار گرفت..
وي افزود: بعد از ادامه لکه بيني اين بيمار متوجه حرکت‌هايي در داخل شکمش شد که در مراجعه به پزشک و سونوگرافي، حاملگي خارج از رحم تشخيص داده شد لذا به بيمارستان الزهرا رشت منتقل و تحت جراحي قرار گرفت.
دکتر ميربلوک گفت: با همکاري تيم بيهوشي، جراح عروق و تيم جراحي زنان و زايمان با برش به شکم بيمار جنين از داخل شکم اين فرد همراه با جفت کاملا خارج شده و خونريزي آن نيز کنترل شد..
وي خاطرنشان کرد: هم اکنون حال بيمار مساعد است و در وضعيت مناسبي به سر مي برد).
اما در مورد چسبندگی لوله ها :
یکی از علل بارداری خارج از رحم ، چسبندگی لوله های رحمی است . تشخیص با روش " هيستروسونوگرافي" صورت می پذیرد.
در اين روش با قراردادن لوله باريكي در دهانه لوله رحم و تزريق سرم نرمال سالين و همزمان انجام سونوگرافي مي توان از عبور مايع از لوله هاي رحمي و رها شدن آنها در حفره لگن كه نشانه باز بودن لوله هاست مطلع شد .
در پناه امام عصر آرام و موفق باشید.

 کارشناس مامایی

نمایه کاربر
malikeh
عضو جدید
عضو جدید
پست: 14
تاریخ عضویت: چهار شنبه 2 اردیبهشت 1388, 6:00 am
تماس:

پستتوسط malikeh » دو شنبه 28 اردیبهشت 1388, 11:27 am

گل نرگس جان سلام
بله نتیجه را گرفتم اما نمونه ای که من برده بودم هیچ اثری از جفت یا جنین را گزارش نکرده و دکترم معتقده اصلا بارداری در کار نبوده و یک اختلال هورمونی بوده که با تاخیر پریود همراه بوده!البته خونریزی من در 2 روز اول شدید بود و بعد یکباره کمتر شد.
البته من هم فکر می کنم این نظر دکتر میتونه با توجه به عدد بسیار پایین بتا درست باشه! اما اینکه در سونو ساک حاملگی گزارش بشه نمی دونم جور در میاد یا نه!!؟
فعلا که برای مسئله ای که در قسمت ژل فیروز مطرح کردم رفتم پیش پزشک که یک ژل برای شتتشوی ناحیه و پماد تترا سیکلین موضعی و شربت پرومتازین و گفت 3 روز دیگه برم ببینه در چه وضعیتی هستم و اگر لازم بود معاینه بشم.بعد هم کم کم باید تو فکر آمادگی قبل بارداری باشم. حتما بررسی ها را براتون ارسال می کنم.
ممنون از اینکه بیادم بودید.موفق باشید

نمایه کاربر
malikeh
عضو جدید
عضو جدید
پست: 14
تاریخ عضویت: چهار شنبه 2 اردیبهشت 1388, 6:00 am
تماس:

پستتوسط malikeh » دو شنبه 28 اردیبهشت 1388, 4:03 pm

خانم دکتر آیا ممکنه با وجود مثبت شدن بتا البته در اندازه ای که مثبت ضعیف تلقی میشود ،احتمال حاملگی منتفی باشد ( آنگونه که آزمایش من نشان داد و در طی حداقل 48 افزایش نداشت) ؟ پس در اینگونه موارد مثبت شدن بتا ناشی از چه عامللی میتوتند باشد؟ آیا اختلالات هورمونی که منجر به تاخیر در پریود شود میتواند بتا را مثبت کند؟
با توجه به اینکه از آزمایش پاتولوزی هم چیزی دستگیر ما نشد ظاهرا احتمال حاملگی پوچ هم در شرایط من منتفی است چون فکر می کنم جفتی تشکیل نشده که بخواهد باعث افزایش بتا شود! نظر شما چیست؟
ممنونم

نمایه کاربر
golenarges
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
كارشناس گروه بهداشتي فيروز
پست: 257
تاریخ عضویت: دو شنبه 24 فروردین 1388, 6:00 am
محل اقامت: تهران
تماس:

پستتوسط golenarges » دو شنبه 28 اردیبهشت 1388, 4:13 pm

مشاهده ی ساک حاملگی و مثبت شدن تیتر بتا ، با اختلال هورمونی هماهنگی ندارد .
شما تهران زندگی می کنید ؟
لطف کنید در پیغام خصوصی، نام پزشکی که تحت نظر ایشان هستید به همراه آدرس ای میلتان بنویسید . سعی می کنم با توجه به شرایطتان ، متخصصی مجرب را به شما معرفی کنم .
در پناه امام عصر آرام و موفق باشید.

 کارشناس مامایی

نمایه کاربر
malikeh
عضو جدید
عضو جدید
پست: 14
تاریخ عضویت: چهار شنبه 2 اردیبهشت 1388, 6:00 am
تماس:

پستتوسط malikeh » سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 6:24 am

سلام
اطلاعاتی که خواستید را براتون در یک پیغام خصصوصی نوشتم.
با یک دنیا سپاس


بازگشت به “سقط ( از دست رفتن جنین تا هفته 20 بارداری) ”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان