#46
خانم خانه دار بد نیست بدانیدـ

یك قاشق سوپخوری آرد یا شكر مساوی با ۲۵ گرم است و یك قاشق سوپخوری روغن آب كرده نیز مساوی با ۲۰ گرم می باشد.
ـ برای از بین بردن شكرك مربا، كمی آب و كمی آبلیمو یا جوهر لیمو به آن اضافه كنید و چند دقیقه بجوشانید تا شكرك آن، از بین رفته و برای همیشه سالم باقی بماند.
ـ اگر مربا كپك زد به معنی این است كه جوش آن كم بوده است، برای جلوگیری از كپك، بهتر است كه زمان جوش را آنقدر اضافه كرد تا شیره آن (قوام) آید.
ـ برای این كه سبزیجات آب پز مانند لوبیا، گل كلم، و غیره رنگ خود را سبز حفظ كند، لازم است آب را جوش بیاورید، سپس سبزیجات را در آن بریزید، ضمناً ریختن یك استكان شیر در آب پخت گل كلم آن را سفید حفظ می كند.
ـ نخود سبز، لوبیا سبز، اسفناج در زمان پخت سریعاً رنگ خود را از دست می دهند، لازم است كه بعد از ریختن این سبزیجات در آب جوش، فوراً مقدار كمی جوش شیرین نیز به آن اضافه كنید، معمولاً نخودفرنگی را به نسبت هر كیلو نخود یك قاشق مرباخوری جوش شیرین و برای هر نیم كیلو لوبیای سبز، دو قاشق مرباخوری جوش شیرین حساب می شود و بالاخره برای هر ۳ كیلو اسفناج، یك قاشق مرباخوری جوش شیرین كفایت می كند.
ـ شستن ظروف و قابلمه و سایر وسایل چرب آشپزخانه بسیار مشكل است، برای آسانی كار بهتر است اول چند قاشق سركه همراه آب درظروف چرب بریزید و بعد از چند دقیقه آنها را به راحتی بشویید.
ـ برای این كه نخ كفش به راحتی در سوراخ كفش برود، سر آن را لاك ناخن بی رنگ بزنید.
ـ خارهای ریز در پوست دست فرو می رود و بیرون آوردن آنها مشكل است، در این صورت كافی است كه آن قسمت از پوست را چرب كنید، خار در مدت كوتاهی سرخورده و خارج می شود.


* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#47
ترفندهای كار با اتوی بخار۱

ـ درجه اتو را همیشه از حرارت كم به زیاد بیاورید، نه بالعكس. هیچگاه اتو را داغ داغ نكنید، و بعد پارچه ای را آماده و اتو كردن را ادامه دهید. اتو را روی حرارت كم قرارداده و اگر موقع اتوكردن مشاهده كردید حرارت كم است، كم كم درجه را زیاد كنید (چراغ اتو در این موارد كمك زیادی به شما برای اعلام رسیدن اتو به حرارت لازم می نماید كه به محض خاموش شدن لامپ، اتو آماده استفاده است).
۲ـ داخل اتوی بخار همیشه باید آبی كه املاح و جرم ندارد، ریخته شود. بهترین روش پركردن آن، آب مقطر است؛ ولی چون همیشه در دسترس نیست، می توانید از آب جوشیده یا برفك ذوب شده یخچال كه هیچگونه املاحی ندارد، استفاده كنید.
۳ـ پس از استفاده از اتوی بخار حتماً آب داخل آن را خالی كنید، درغیر این صورت باعث پوسیدگی و زنگ زدگی قسمت های داخلی آن می شود.
۴ـ برای تمیز كردن اتو، هیچگاه از چاقو و اجسام زبر استفاده نكنید، بلكه اتو را داغ داغ كنید و سپس با سیم ظرفشویی نرم یا سمباده بسیار نرم روی آن در یك جهت بكشید تا پاك شود.
۵ـ اگر پس از مدتی به دلیل رسوبات و املاح آب، منافذ بخار اتوی شما جرم گرفت و بخار نداد، می توانید یك سوم استكان سركه را با دو سوم استكان آب مخلوط كرده و در داخل اتو بریزید و اتو را گرم كنید وبه حالت اتوكردن قرار دهید تا سركه در اثر حرارت، املاح را حل كرده و بشوید. البته همیشه این كار به دلیل رسوب بیش از اندازه رسوبات در داخل اتو امكانپذیر نیست و برای سرویس اتوبخار باید به تعمیركار متخصص اتو بخار مراجعه كنید.
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#48
قهوه فوری

چگونگی درست كردن قهوه و انتخاب نوع قهوه در طعم و مزه آن مؤثر است ، برای آنكه قهوه ای فوری ولی خوش طعم و بامزه درست كنید: ابتدا آب را جوش آورید، سپس قهوه فوری (مانند نسكافه و غیره) را داخل آب بریزید، بگذارید تا آب دوباره بجوش بیاید و حباب های آن به طرف بالا نمودار گردد، بلافاصله شعله را خاموش كنید. بگذارید قهوه یكی دو دقیقه به همین حال بماند، سپس آن را درون فنجان بریزید . مزه قهوه ای كه به این طریق درست شود، با همه قهوه ها فرق دارد البته اگر از یك ظرف رنگ ناپذیر استفاده كنید حاصل كار بهتر خواهد بود.
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#49
از بین بردن لکه ها

لكه چای:
برای از بین بردن لكه چای، فوراً پارچه خیس را روی لكه بكشید. اگر پاك نشد، پارچه را آغشته به آب و پودر لباسشویی كنید بر روی لكه بكشید فوراً تمیز می شود.
لكه قیر:
برای از بین بردن لكه قیر ، بهترین روش به كار بردن بنزین است . محل لكه را با بنزین بشویید، سریع تمیز می شود .
لكه آدامس:
برای از بین بردن آدامس از شیره درخت كاج و یا روغن نباتی استفاده كنید و بعد از آن لباس را كاملاً بشویید. روش دیگر برای از بین بردن لكه آدامس از روی لباس این است كه یك تكه یخ برداشته و چند مرتبه بر روی آدامس بكشید تا از روی لباس جدا شود . اگر آدامس از پارچه جدا نشد می توانید از بنزین استفاده كنید.
لكه خون:
محل لكه را زیر آب سرد قرار داده و آب سرد را با فشار روی لكه بریزید. لكه از بین می رود. اگر لكه پاك نشد ، می توانید بعد از شستن با آب سرد، روی لكه را نشاسته ذرت مالیده و در آفتاب قرار دهید . بعد از خشك شدن نشاسته، لباس را بشویید لكه از بین می رود.
لكه های روی گلدان
می توانید بعد از شستشوی اولیه ، مقداری سركه غلیظ و نمك فراوان داخل گلدان ریخته و بگذارید چند ساعت بماند، بدین صورت جرم ها در محلول حل شده و گلدان تمیز می شود.
لكه خودكار:
برای از بین بردن لكه خودكار می توانید اسفنجی را آغشته به شیر كنید و به محل لكه بمالید، لكه به راحتی از بین می رود.
لكه چسب:
یك تكه پارچه را آغشته به سركه كرده و روی چسب بگذارید. چسب، سفتی خود را از دست داده و از لباس جدا می شود.
لكه روغن:
برای پاك شدن لكه روغن می توانید لباس را با پودر ماشین لباسشویی بشویید . لكه فوراً از بین می رود.
لكه گیری ظروف چینی:
ظروف چینی از جمله( استكان، نعلبكی، لیوان و غیره) را داخل ظرفی بریزید . سپس آب سرد و مقداری پودر لباسشویی روی آن بریزید و روی اجاق بگذارید تا چند دقیقه بجوشد تمام لكه ها از بین می رود.
لكه زنگ زدگی بر روی لباس:
یك لیمو ترش را دو نیمه كرده و یك نیمه آن را آغشته به نمك كرده ، بر روی لكه بمالید. پس از پاك شدن لكه، لباس را با آب بشویید.
لكه گیری شیشه ها:
اغلب خانم ها زمانی كه شیشه پاك می كنند ، می بینند كه بر روی شیشه لك افتاده است و دائم دو طرف شیشه را پاك می كنند. برای راحتی كار می توانید از این روش استفاده كنید: یك طرف شیشه را به طوری عمودی پاك و طرف دیگر شیشه را به طور افقی پاك كنید، با این روش خیلی راحت متوجه می شوید، كه لكه كدام طرف شیشه است.
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#50
كيك نشاسته كيك بسيار لطيف و خوشمزه ايه ....
تخم مرغ : ٤ عدد
شكر: ١و ٢/٣ پيمانه
آرد : ٢ پيمانه
نشاسته گندم ، پودر شده : ٢/٣ پيمانه
روغن مايع : ٢ قاشق غذاخوري
آب جوش : ٣ قاشق غذاخوري
بكينگ پودر : ١ قاشق مرباخوري
وانيل : كمي
سفيده هاي تخم مرغ رو جدا مي كنيم و با همزن برقي هم مي زنيم تا كف كنه ، بعد شكرو اضافه مي كنيم و يه هم زدن ادامه ميديم تا تقريبا شكر حل بشه ، سپس آب جوش ، زرده هاي تخم مرغ و وانيل رو اضافه مي كنيم و باز هم مي زنيم ....
در انتها ، آرد ، نشاسته گندم و بكينگ پودرو به مخلوط اضافه مي كنيم و با دور كند همزن به هم مي زنيم ....
مايه كيك رو در قالب چرب شده مي ريزيم ودر فري كه قبلا داغ كرديم ، در درجه ١٧٥ درجه سانتيگراد به مدت ٤٥ دقيقه مي پزيم.
براي كرم بين كيك ....
شكر : ٨ قاشق غذاخوري
آرد : ٢ قاشق غذاخوري
نشاسته ذرت : ٢ قاشق غذاخوري
شير : ٢و ١/٢ پيمانه
وانيل : كمي
كره : ١ قاشق غذاخوري
براي تهيه كرم ، همه مواد به جز وانيل و كره رو مخلوط مي كنيم و روي حرارت مرتب هم مي زنيم تا غليظ بشه ، در انتها كره و وانيل رو اضافه مي كنيم .
براي سس شكلات روي كيك .....
شير : ١ پيمانه
آرد : ٢ قاشق غذاخوري
پودر كاكائو : ٢ قاشق غذاخوري
شكر : ٢ قاشق غذاخوري
براي تهيه سس شكلات ، همه مواد رو مخلوط مي كنيم و روي حرارت مي پزيم تا غليظ شود ...
بعد از پختن كيك صبر مي كنيم تا خنك بشه ، به دوقسمت تقسيم مي كنيم ، كرم كيك رو بين دو لايه مي ريزيم ، سپس روي كيك رو با سس شكلات مي پوشونيم .....نوش جان
ساحل دلت را به خدا بسپار ، خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد


تاخدای بنده نواز است به خلقش چه نیاز ؟!!! میکشم ناز یکی ، تا به همه ناز کنم..

#51
پری جونم خیلی خوشمزن.ممنون که برامون این تایپیک مفید رو گذاشتی.بچه ها نذارین ایت تایپیک بره پایین.همیشه بالا نگه دارینش.

اگه کسی چیزی بلدهبذارین. :D
چشم ها را باید شست.جور دیگر باید دید...

#52
ممنون رز جون که تایپیک رو بالا اوردی و دستور پخت کیک خوشمزه ات رو برامون گذاشتی. :D
انا جون قابل نداره :D
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#53
خاهش میکنم پریا جونم :D
ساحل دلت را به خدا بسپار ، خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد


تاخدای بنده نواز است به خلقش چه نیاز ؟!!! میکشم ناز یکی ، تا به همه ناز کنم..

#54
نحوه از بین بردن بوی بد دهان هنگام خوردن سیر

خوراکی هایی که برای از بین بردن بوی سیر از دهان معجزه می کنند

زمانی که با خوردن غذاهایی حاوی سیر، پیاز یا ادویه کاری دهان بدبو می شود، باید از خوشبوکننده های دهان استفاده کرد و البته این کار را به کرات انجام داد، یعنی تقریبا هر نیم تا یک ساعت یک بار تا زمانی که ماده غذایی مقصر از جریان خون پاک شود که معمولا این روند حدود ۲۴ ساعت به طول می انجامد.

در این میان مسواک زدن هم کمک می کند اما نمی توان مسواک را همیشه در دهان نگه داشت، یکی از بهترین راه های مبارزه با بوی بد دهان، خوردن بعضی خوراکی ها پس ازغذاهای بودار است. این فهرستی از موادغذایی است که می تواند به شما کمک کند تا بر این مشکل خودتان غلبه کنید.

لیمو: خوردن یک قاچ لیمو معجزه می کند. می توانید از لیمو به عنوان چاشنی غذا استفاده کنید یا حتی به لیوان آب خود مقداری آب لیموی تازه بیفزایید، آب نبات های لیمویی نیز همان خاصیت را دارند با این مزیت که همیشه می توانید با خود همراه داشته باشید.

جعفری یا سایر چاشنی های سبز: وقتی در رستوران پاستای سیر یا همبرگر پر پیاز سفارش می دهید، کنار غذای اصلی چند برگ جعفری می گذارند که در عین تزیین ظرف غذا، بوی بد دهان ناشی از سیر و پیاز نیز رفع شود. جویدن برگ های تازه جعفری موجب آزادسازی روغن های آن می شود که حس تازگی به دهان می دهد. ریحان و رزماری (اکلیل کوهی) اثری مشابه دارند.

سیب: علاوه بر سیب می توان به گلابی و هویج هم اشاره کرد. این خوراکی ها دارای فیبر زیادی هستند که جویدن آنها باعث ترشح بیشتر بزاق دهان شده مانند یک اسکراب دهان را تمیز می کند.

ادویه های قابل جویدن: تخم انیسون (بادیان رومی)، هل، گشنیز یا رازیانه را به راحتی می توانید از عطاری محل خود تهیه کنید. به میزان مساوی از هر یک داخل یک کاسه دردار بریزید و روی میز غذاخوری کنار نمک و فلفل بگذارید. جویدن فقط چند دانه باعث تازه و خوشبو شدن دهان خصوصا پس از صرف غذای حاوی ادویه کاری یا نوشیدن قهوه می شود.

برگ نعناع یا چوب دارچین: هر یک از این دو طعم بوی شبه گوگردی پیاز و سیر را رفع می کند. علاوه بر آن، وجود یک سری روغن های اساسی در دارچین با نوعی میکروب دهانی مبارزه می کند. آدامس های نعناعی یا دارچینی تأثیری مشابه دارند. اگر از طرفداران پروپاقرص آدامس هستید، از انواع حاوی زایلیتول استفاده کنید که مانع پوسیدگی دهان نیز می شوند. رعایت طولانی مدت بهداشت دهان شما را شش سال جوان تر از سن واقعی تان نشان می دهد.

انواع توت و ماست: گاهی به خاطر میل زیاد به خوردن غذاهای سیردار یا در نظر گرفتن سلامتی و بهداشت تغذیه نمی توان از آنها چشم پوشید اما می توان با رعایت نوعی رژیم غذایی پیشگیرانه، ضمن برخورداری از فواید سلامتی سیر و امثال آن، دهانی خوشبو نیز داشت. خوردن نیم فنجان ماست ساده دو بار در روز، سطح سولفید هیدروژن (همان بوی تخم مرغ گندیده) دهان را کاهش می دهد.

انواع توت و البته خربزه، هندوانه، پرتقال و سایر میوه های سرشار از ویتامین C مانع از فعالیت میکروب مولد بوی بد دهان می شوند. صبح ها پس از بیدار شدن از خواب و شب ها قبل از خوابیدن، پیاله ای پر از میوه با سس ماست نوش جان کنید تا دیگر نگران بوی بد دهان خود نباشید.
ساحل دلت را به خدا بسپار ، خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد


تاخدای بنده نواز است به خلقش چه نیاز ؟!!! میکشم ناز یکی ، تا به همه ناز کنم..

#55
پاناکوتای توت فرنگی

مواد لازم:

خامه: 1 پیمانه
شیر: یک سوم پیمانه
شکر: دو سوم پیمانه
پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
وانیل: 1 قاشق مرباخوری
ژله توت فرنگی: نصف بسته
توت فرنگی:1پیمانه

طرز تهیه :

* اول شیر رو داخل یه ظرف شیشه ای بریزید و ژلاتین رو بهش اضافه کنید.بعد مخلوط شیر و ژلاتین رو بذارید روی کتری یا توی ماکروفر تا ژلاتین حل بشه .

* خامه ، شکر و وانیل رو در یه قابلمه ریخته و مخلوط کنید.بعد بزارید روی شعله خیلی کم فقط در حدی که مایع گرم بشه و شکر توی خامه حل بشه.

*چند توت فرنگی را که به صورت پوره درآورده اید به خامه اضافه کنید.

* بعد از اینکه ژلاتین در شیر حل شد ، شیر رو به خامه اضافه کنید.

* مایع رو داخل ظرف بریزید.

* حدود 45 دقیقه داخل یخچال یا 20 – 25 دقیقه داخل فریز بزارید تا خودشو بگیره.

* نصف بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و اجازه بدین کمی خنک بشه . زمانی که پاناکوتا بست روشون یه لایه توت فرنگی خرد شده ریخته بعد ژله بریزید .

* دوباره به یخچال انتقال بدید و بذارید ژله ببنده.

* دسر رو تزیین کنید و سرو کنید .

نوش جان
آخرین ويرايش توسط 1 on rozroz64, ويرايش شده در 0.
ساحل دلت را به خدا بسپار ، خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد


تاخدای بنده نواز است به خلقش چه نیاز ؟!!! میکشم ناز یکی ، تا به همه ناز کنم..

#56
سلام رزی جون.
ممنون که دستور پاناکوتا رو بهمون دادی. :D
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#57
قربونت عزیزم نا قابل هست گلم :D
ساحل دلت را به خدا بسپار ، خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد


تاخدای بنده نواز است به خلقش چه نیاز ؟!!! میکشم ناز یکی ، تا به همه ناز کنم..
ارسال پست

بازگشت به “نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات در مورد فيروز”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 80 مهمان

cron